International Master in Management (MiD)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Investeer in je toekomst

Begin je carrière. MiD is een meeslepende ervaring in de business school van referentie in management en zakelijke training op de Canarische Eilanden . Het programma gaat verder dan een uitgebreide basis in de grondbeginselen van bedrijfsbeheer. Je ontwikkelt ook kennis uit de echte wereld en begrijpt hoe je de theorie in de praktijk kunt brengen.

Het MiD- programma bereidt je voor op het starten van je carrière . Je studeert af om aan je eerste baan in management te beginnen. Tijdens het programma ontwikkel je de analytische vaardigheden en kennis die je nodig hebt om te slagen in de verschillende rollen binnen bedrijfsbeheer. Je leert ook wat het betekent om een inspirerende leider te zijn die mensen op de eerste plaats zet en de eerste stappen zetten om een positieve impact op de wereld te hebben .

Je leven op de Canarische eilanden

student Profiel

Naar wie zijn wij op zoek? Mensen met een andere persoonlijke en academische achtergrond, gemotiveerd door de wens om een diepgaande en positieve impact op de wereld te hebben.

 • Je hebt een universitaire opleiding afgerond, of je staat op het punt er een af te ronden voor de startdatum van de MiD en je hebt niet meer dan een jaar werkervaring.
 • U wilt een positieve impact hebben op de wereld
 • U bent klaar om onzekerheid te accepteren en kansen te zoeken
 • Je voelt je op je gemak bij culturele diversiteit
 • U wilt een diepgaande kennis van zaken en financiën ontwikkelen, met een globale visie van organisaties.
 • U wilt snel, wendbaar en effectief gebruik maken van modellen, gegevensbeheer en andere kwantitatieve tools en technieken.
 • Je deelt onze houding ten opzichte van werk, de wereld en andere mensen: je bent een dynamische, ruimdenkende, praktische, ondernemende en analytische persoon.

Bij MID ATLANTIC ontwikkelen we leiders die ernaar streven een diepgaande positieve en blijvende impact te hebben op mensen, bedrijven en de samenleving, door middel van professionele uitmuntendheid, integriteit en een geest van dienstverlening aan de samenleving waarin ze hun activiteit uitoefenen.

vereisten

 • Locatie: Las Palmas de Gran Canaria (Canarische Eilanden)
 • Leeftijd: 22-25 jaar oud
 • Duur: 10 maanden
 • Profiel: pas afgestudeerden met 0-1 jaar werkervaring.
 • Start: maart 2021

Maak je klaar om persoonlijk en professioneel te groeien in een dynamische hoofdstadomgeving, in de Mid-Atlantische oceaan, in een business school die je kennis laat maken met een nieuw netwerk van vrienden die, terwijl ze samenwerken, hun eigen perspectieven delen en leren van van anderen en herkennen hun plaats in een team van mensen.

toelatingsproces

 • Het toelatingsproces is ontworpen om u en MID ATLANTIC te helpen bepalen of MiD het juiste programma is om uw doelen te bereiken. Je moet een universitair diploma hebben. Je persoonlijkheid, motivatie, doelen, leiderschapsvaardigheden en communicatievaardigheden worden in acht genomen.
 • Het toelatingsproces helpt ons studenten te selecteren wiens ambities en capaciteiten aansluiten bij de uitdagingen van de MiD.

Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail naar info@midatlanticbs.com met het verzoek om je te registreren.

De afdeling Admissions zal op u reageren met het verzoek om de volgende documentatie:

 1. Academisch dossier verzegeld door de universiteit
 2. Een Curriculum Vitae van maximaal twee pagina's.
 3. Een video van 1 minuut waarin de kandidaat uitlegt waarom hij geselecteerd wordt. Mobiel om de video te verzenden +34686868666

Alle documentatie die door de kandidaten wordt verstrekt, kan door MID ATLANTIC worden geverifieerd met de juiste middelen in overeenstemming met de huidige wetgeving, voor verificatie.

124222_MiD.jpg

Waarom de International Master in Management (MiD)

 • Professionele oriëntatie: leraren en mentoren zijn experts op hun respectieve gebieden. 95% van hen is gepromoveerd en komt uit verschillende business schools in de wereld. Het zal u helpen nieuwe perspectieven en kansen te ontwikkelen.
 • Geweldige klasgenoten: je leert met diverse en getalenteerde klasgenoten, terwijl je samen een transformerende reis deelt. Je gaat een netwerk van vrienden ontwikkelen dat een leven lang meegaat.
 • Inhoud: Je verwerft de tools om elke uitdaging aan te gaan. Je leert kritisch denken, ondersteund door gedegen fundamentele kennis. En u zult uw vaardigheden aanscherpen door ze toe te passen op praktische ervaringen en echte case studies. Wanneer je afstudeert, kun je bedrijfsproblemen analyseren, de complexiteit van het echte leven aanpakken en beslissingen nemen met discretie, je bent klaar voor je eerste rol in management.
 • Geweldige professionele ondersteuning: het MID ATLANTIC Professional Services-team zal u in contact brengen met recruiters en u helpen de baan te vinden die het beste bij uw profiel op de Canarische eilanden past. Met uw steun, bent u zeker en klaar om uw beste te tonen in interviews, CV. Netwerken en in de samenleving.

leerplan

De inhoud van de master vormt een solide kennisbasis in bedrijfsbeheer. De belangrijkste kwesties variëren van marketing en financiën tot strategie en economie.

Met de projecten waaraan je gaat werken, kun je integreren, verbinden en toepassen wat je leert. Praktische ervaringen en aanvullende activiteiten helpen u te begrijpen hoe de verschillende functionele gebieden van de organisatie worden gecombineerd om economische en niet-economische waarde binnen bedrijven te creëren.

Als aanvulling op de academische studie en het projectwerk, neem je deel aan de meest kritieke problemen in de bedrijfswereld in een speciaal serieprogramma. Door deze en bijbehorende activiteiten, krijg je de real-world mentaliteit en vaardigheden om complexe problemen aan te pakken.

139136_contenidoMiDspain.png

methodologie

Bij MID ATLANTIC geloven we in actieve leermethoden. Dat betekent dat je bezit zult nemen van wat je leert. Door de case-methode, multimediasimulaties, projecten en teamwerk, rollenspel, verwerft u de vaardigheden, kennis en visie om als zakelijke leider kritische beslissingen te nemen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

MID ATLANTIC Business School is the business school of the Universidad del Atlántico Medio with a clear vocation to serve society, it has allowed us to be at the forefront of executive training in the ... Lees meer

MID ATLANTIC Business School is the business school of the Universidad del Atlántico Medio with a clear vocation to serve society, it has allowed us to be at the forefront of executive training in the Canary Islands, developing and inspiring business leaders who have generated and generate a profound, positive and lasting impact on people, companies and the society in which they operate. Lees Minder