International Master in Corporate Finance

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Presentatie van het programma

In de huidige situatie, met versnelde veranderingen en nieuwe paradigma's van bedrijfsbeheer, is het doel van onze International Master in Corporate Finance om zich te verdiepen in de belangrijkste problemen van het huidige en toekomstige financiële beheer van de onderneming, door middel van een bij uitstek praktische en ondersteund door de meest geavanceerde theoretische grondslagen.

Het programma is afgestemd op het doel en de missie om de deelnemers een solide en up-to-date financiële training te bieden vanuit een internationaal perspectief, onder een globale visie van het bedrijf gericht op het leiden van de financiële strategie van de organisatie, en draagt zo bij aan het genereren van waarde. van de financiële functie.

De internationale master in bedrijfsfinanciering wordt gegeven via onze innovatieve hybride methodologie. Dit biedt u een uniek en flexibel trainingsmodel waarmee u een innovatieve academische ervaring kunt beleven door middel van digitale hulpmiddelen, waardoor u voordelige professionele relaties opbouwt met een combinatie van virtuele en persoonlijke periodes. Beleef de ervaring met ons!

Redenen om deze master aan EAE Business School

Internationaal erkende methodologie

De methodologie van EAE Hybrid Learning-programma's was een halve finalist bij de prestigieuze Reimagine 2015 teaching innovation awards, georganiseerd door Wharton, de University of Pennsylvania (U-Penn) business school.

Financiële routes

U kunt kiezen uit twee routes, waarmee u de flexibiliteit van uw specialisatie kunt vergroten: fusies en overnames of internationale belastingen.

Woonprogramma in Madrid

Een van de sleutels van de master is de twee weken durende face-to-face-periode die plaatsvindt in Madrid, op de EAE Business School campus.

Uitvoerend Partner Executive

We bevorderen de verbetering van de inzetbaarheid van managementprofielen, door hun professionele projectie te vergroten.

Adviesraad

Ons masterstudieplan is ontwikkeld in samenwerking met een adviesorgaan bestaande uit professionals van onder meer Zürich, Nike, Agbar, Affinity Petcare, Grupo Día, Schröders en Marcilla.

Aanbevolen

 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • +77.000 managers opgeleid sinds 1958
 • Top 50 Onder de 50 beste in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

134931_pexels-photo-3811082.jpeg

Werkgelegenheidsverslag

 • 81% Verhoogd salaris tot 30% een jaar na het voltooien van een EAE master
 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • + 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde International Master in Corporate Finance- studenten ons positief inspireren en een motor van vooruitgang zijn voor onze gemeenschap. De EAE beurzen belonen je inspanningen op weg naar excellentie en zijn een inzet voor gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's vergroot.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder