119685_button.png

Belangrijkste feiten

  • Startdatum: september 2020
  • Formaat: Fulltime
  • Duur: 12 maanden
  • Collegegeld: € 16.500
  • Taal Engels
  • Locatie: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milaan, Italië)
  • Toelatingsvoorwaarden: 3-jarige bachelor in computerwetenschappen, economie, engineering, management, wiskunde, wetenschappen of statistiek.


De International Master in Business Analytics en Big Data (BABD) is een innovatief programma gebaseerd op een holistische educatieve ervaring, waarbij theorie en praktijk volledig met elkaar verweven zijn door de voortdurende ondersteuning van bedrijven en internationale partners. Bovendien dankzij de constante relatie met de Big Data Analytics

Het programma biedt jonge en zeer gemotiveerde kandidaten de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om aan de toenemende vraag naar datawetenschappers te voldoen. De cursus is ontworpen om managementtalent te verbeteren door de kracht van gegevens te benutten en deze om te zetten in kennis en bedrijfswaarde.

De cursus is verdeeld in zes belangrijke modules: Algemeen beheer, Gegevensbeheer en opslag, Fundamentals of Statistics and Data Visualization, Predictive Analytics and Business Applications, Analytics for Management en keuzevakken. Het educatieve programma vereist de voltooiing van een afstudeerproject, dat bestaat uit een curriculaire bedrijfsstage, begeleid door een lid van de faculteit, of een masterproef die als het eindexamen wordt verdedigd.

Studenten krijgen de mogelijkheid om keuzeconcentraties te volgen over onderwerpen zoals Analytics for Finance, Analytics on Customer Experience, Social Media Marketing, Analytics for Supply Chain Management.


Ga naar www.som.polimi.it/babd voor bijgewerkte deadlines voor aanvragen en meer informatie Voor meer informatie en hulp bij uw aanvraag kunt u schrijven naar infomasters @ MIP .polimi.it

119685_button.png

Opleiding te volgen in:
  • Engels
MIP Politecnico di Milano School of Management

Zie 6 andere vakken van MIP Politecnico di Milano School of Management »

Laatst bijgewerkt op September 29, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
16,500 EUR
Deadline
Mei 15, 2020
May 15th for non-European candidates and June 15th for European candidates.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Einddatum
aug 2021
Aanmeldingslimiet
Mei 15, 2020
May 15th for non-European candidates and June 15th for European candidates.

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Mei 15, 2020
May 15th for non-European candidates and June 15th for European candidates.
Einddatum
aug 2021