International Master projectmanagement

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

De International Master Project Management (iMPM) is een samenwerkingsverband tussen MiP Politecnico di Milano (Italië) en Strathclyde Business School. Elk brengt hun respectieve excellentie in onderzoek, consultancy en onderwijs in projectmanagement tot een internationaal onderwijsprogramma.

Het programma gaat in op de strategische en holistische eisen van de moderne projecten in de hedendaagse organisaties. U zult kennis op een opkomend veld dat combineert krijgen:

  • project management als een proces om complexe veranderingen te leveren
  • strategisch management als een proces voor het formuleren en implementeren van organisatiestrategie
  • de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden. Vooral teamwork, leiderschap, communicatie, onderhandelen, het oplossen van conflicten en de presentatie voor de werkgelegenheid

Deze cursus is geschikt voor zowel pas afgestudeerden en de afgestudeerden al op de werkplek. Het biedt een uitgebalanceerd programma van professionele opleidingen op postdoctoraal niveau.

De cursus gaat in op de meest recente benaderingen in projectmanagement met een kruis sectorale en intercultureel perspectief die zich richten op bestuurlijke, gedrags- en technische competenties.

Studenten die afstuderen van de iMPM zullen twee graden awards, afgegeven door een instelling ontvangen:

  • Politecnico di Milano - Master Universitario di Ik Livello in Project Management
  • Strathclyde Business School - Master of Science in Project Management

Waar je studeren

De cursus wordt volledig in het Engels en heeft een looptijd van 18 maanden. Het eerste semester gehouden bij MIP, Milaan en de tweede plaats in Strathclyde, Glasgow, plus afstudeerproject werk / onderzoek proefschrift.

Je zult ongeveer vijf maanden in Italië en het Verenigd Koninkrijk te brengen. De andere acht maanden voor de laatste project werk kan worden in Italië, het Verenigd Koninkrijk of internationaal. De beslissing hangt af van uw interesses en de beschikbare mogelijkheden.

Het programma is opgebouwd rond het unieke expertise van elke instelling. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van het onderwijs is op een uitzonderlijk niveau. U zult kennismaken met een Europees en internationaal netwerk van wetenschappers.

Toelatingseisen

De minimale vereiste is een bachelor diploma (of een gelijkwaardige academische graad) van minimaal drie jaar, de duur en de 180 ECTS in elke discipline. Kandidaten moeten een minimum Second Class Honours diploma of gelijkwaardig CGPA hebben.

Carrière

De iMPM klasse bestaat uit een gevarieerde mix van kandidaten uit verschillende nationaliteiten. Het iMPM programma leidt kandidaten baan rollen binnen internationale en nationale vennootschappen hebben zich op het gebied van projectmanagement.

De MIP Talent Development Center en Career Service bij Strathclyde ondersteunt u bij uw persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ze zullen u helpen om uw professionele netwerk uit te breiden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder