International Master in het toerisme en hospitality management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

International Master in Toerisme en Hospitality Management


Perfil del curso International Master in Toerisme en Hospitality Management:

  • Leeftijd: 24 jaar oud
  • Taal: Engels
  • Experiencia profesional: werkervaring welkom, maar niet vereist; max. 4 jaar
  • Formación minima: universitair diploma
  • Dedicación: full time


Diploma: Studenten die met succes het programma compleet zal twee diploma's ontvangen:


EADA Diploma: International Master in Toerisme en Hospitality Management


Officiële University Master. Die studenten in het bezit van een officieel universitair diploma, of een gelijkwaardig officieel diploma dat toegang tot post-graduate studies in het land van uw universitaire studies toelaat, zal een officiële Universiteit Master worden uitgereikt in Business Management by Universitat de VIC, onze universiteit partner .


Deze officiële universitaire diploma is aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs in overeenstemming met het Bologna-proces, en is de moeite waard 60 ECTS.


Methodologie


Eada heeft haar eigen praktijk, actieve en participatieve aanpak met de nadruk ontwikkeld op "leren door te doen". De methodologie weerspiegelt de vraag van bedrijven naar professionals met vaardigheden, zoals het vermogen om na te denken, het vermogen om te handelen in het gezicht van verandering, veelzijdigheid te werken in multifunctionele teams en aanpasbaarheid aan de uitdagingen van een mondiale omgeving.


Deze competenties zijn ontwikkeld op EADA door de case-methode, zakelijke projecten en simulaties, analyses en discussiegroepen en team werken activiteiten. Deelnemers worden consequent geplaatst in real-life business situaties en gedwongen om te denken als leidinggevenden en maken strategische beslissingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Lees meer

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Lees Minder

Accreditaties