Lees de Officiële Beschrijving

International Executive Master of Football Business

Een internationale postgraduaat van de Universiteit van Brussel - Vrije Universiteit Brussel, georganiseerd en gecoördineerd door het International Football Business Institute (IFBI).

Programma-overzicht

De sociale impact van voetbal kan niet worden onderschat. Geen enkele andere sport raakt het hart van zoveel mensen elke week. Voetbal en passie zijn twee woorden die moeilijk te scheiden zijn, maar die op zichzelf niet voldoende zijn om professioneel te slagen in de sport. Werken in de voetbalindustrie vereist kennis, betrokkenheid, betrokkenheid en training. We streven ernaar om vooral dit laatste onderdeel, training, te gebruiken om jonge, getalenteerde professionals te begeleiden naar een veelbelovende carrière in de internationale voetbalindustrie.

De Vrije Universiteit Brussel (VUB) is de ruggengraat van onze Executive Master (Postgraduate Program) in International Football Business. Als Belgische leidende universiteit op het gebied van internationalisering, heeft de VUB de uitbreiding van ons programma mogelijk gemaakt in 2014. Nu, vijf jaar later, bieden we een high-end programma, volledig in lijn met de kernwaarden van de VUB: redelijk uniek, vorming een brug tussen de academische wereld, het werkveld en de publieke sfeer.

Carrièremogelijkheden

Na het succesvol afronden van het volledige programma, is het doel natuurlijk om een ​​baan in de voetbalindustrie te vereisen. Het hele jaar zal worden gevuld met kansen om dat doel te bereiken. Je ontvangt een groot aantal lezingen van mensen die in de voetbalindustrie werken. Het is belangrijk om erg actief te zijn in de klas en deel te nemen. Met een maximum van 25 studenten is de groep behoorlijk compact en heeft u allemaal de mogelijkheid om een ​​persoonlijke band te leggen met de docent.

De richting uit je carrière hangt van verschillende elementen af. Je onderwijskundige achtergrond, verschillende taalvaardigheden en interessegebied spelen een zeer belangrijke rol bij de beslissingen die je moet nemen na het voltooien van de cursus. IFBI zal u natuurlijk helpen en begeleiden om uw bestemming te creëren.

Onze alumni

110468_IFBI-2017-100.jpg

Julian Polla - Sports Rights Holder Account Manager bij DAZN

110469_IFBI-2017-151.jpg

Varun Muralidhar - Business Intelligence and Information Technology Consultant bij European Leagues

110470__J2A2207.jpg

Nikolay Kirchev - Team Manager bij PFC Ludogorets Razgrad

110471__J2A2273.jpg

Yogaraj Kumar - New Business Development Officer bij SD Eibar

Praktische informatie

  • Diploma: International Executive Master in Football Business van de Vrije Universiteit Brussel
  • Duur: één academisch jaar
  • Collegegeld: € 40.000
  • Experience Tours: twee per trimester, zes het hele jaar door (vervoer en verblijf inbegrepen in het collegegeld)
  • Aantal deelnemers: beperkt tot 25 wereldwijd
  • Diploma-eis: bachelor- of masterdiploma (geen specifieke vereisten voor welke)
  • Toepassing: ww.ifbi.brussels
  • Taal Engels
  • Aantal ECTS-credits: 60
  • Locatie: University Foundation in Brussel, België
Opleiding te volgen in:
Engels
International Football Business Institute
Laatst bijgewerkt op February 20, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
40,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019