International Business Studies FT

&nbsp

Het is tegenwoordig een bekend gegeven dat de versnelling van de globalisering maakt de wereld van het internationale bedrijfsleven een veeleisende en uitdagende plek. Toch is het belangrijk te onthouden dat verandering heeft altijd deel uitgemaakt van de manier waarop we leven ons leven. Historisch gezien hebben mensen die al de meest succesvolle in het omgaan met veranderingen geweest die hebben in het hoger onderwijs betrokken zijn op een bepaald punt in hun leven.

Succesvolle mensen zijn over het algemeen degenen die een houding van niet alleen aan te passen aan veranderende omstandigheden, maar die anticiperen op de richting van de verandering en die kunnen gedijen in dynamische omgevingen.

Door het bestuderen van International Business aan FH Kufstein bent u verzekerd dat u een echt moderne hoger onderwijs in het bedrijfsleven die u zullen helpen succes te ontvangen.

Deze uitgebreide nieuwe meester 's degree, met zijn internationale oriëntatie, kunnen studenten kiezen uit een van de twee specialisaties, terwijl tegelijkertijd het aanbieden van een breed scala aan keuzevakken.

Twee Specialisaties

&nbsp

De specialisaties zijn in marketing / management en financiën. De marketing / management optie is ontworpen om een ​​goed beheer onderwijs in het brede gebied van marketing. Een goed begrip van de diensten marketing, consumenten marketing, consumentengedrag, sociale marketing en sociale psychologie is een integraal onderdeel van het marketing management specialisatie.

De financiële optie, die is gebouwd op een uitgebreide economische basis, omvat onderzoek op het gebied van corporate finance, multinationale ondernemingen finance, behavioral finance en de economie van de onzekerheid.

Lezingen in het Engels

&nbsp

Gezien het feit dat Engels is de taal van de internationale handel, worden alle colleges in het Engels. Bovendien zijn sociale vaardigheden zijn essentieel voor een succesvolle bedrijfsvoering in een internationale omgeving. Studenten krijgen de kans om hun communicatie-en onderhandelingsvaardigheden vaardigheden, te verdiepen en tegelijkertijd het verkrijgen van belangrijke inzichten in teamontwikkeling en conflicthantering. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om systematisch te denken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
363 EUR
Prijs per semester
Op locaties
Op datum