International Business Law

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

International Business Law (IBL) is gericht op de voorbereiding van hoog gekwalificeerde specialisten op het gebied van internationaal ondernemingsrecht in staat om zelfstandig problemen van het ondernemingsrecht te analyseren in het kader van het internationale bedrijfsleven, het vinden van effectieve oplossingen voor juridische vraagstukken en implementeren in het internationale bedrijfsleven. De belangrijkste doelstellingen van de IBL worden geassocieerd met de resultaten / competenties die moet worden bereikt / verworven in de loop van de studies.

Feedback van docenten, studenten en deskundigen De IBLMP werd beoordeeld door het team van internationale experts (uit Duitsland, Estland, Zweden, Litouwen) in 2016 en kreeg de hoogste evaluatie en accreditatie voor 6 jaar. Experts gewezen op deze kenmerken of excellence van het programma: De verplichte elementen van het IBL zorgen voor een scope breed genoeg om de essentie van het onderwerp te dekken, terwijl de keuze aan opties biedt volop gelegenheid voor het ontwikkelen van individueel belang. De socratische methode, problem-based learning en het behoud van holistische, systematische verkenning van een bepaald vakgebied, met inbegrip van een gefaseerde proces van studenten vertrouwd te maken met een onderzoek ervaring, niet alleen dragen academische waarde, maar zorgt ook voor de ontwikkeling van de hands-on, self-management competenties en vaardigheden. Omdat de IBL is gastheer voor een groot aantal internationale wetenschappers en praktijkmensen op regelmatige basis, de programma biedt mogelijkheden voor het aanbieden van internationale expertise. Implementatie van een tutoring en mentoring-systeem, waarmee geavanceerde studenten worden aangemoedigd om studenten met problemen te helpen in het onderzoek proces en door welke steun wordt gegeven aan buitenlandse studenten. De faciliteiten voorzien, met name op het gebied van toegang tot internet, en voorzieningen voor mensen met een handicap zijn lovenswaardig. De Faculteit der Rechtsgeleerdheid heeft een hoge mate van kwaliteit cultuur ontwikkeld op het gebied van openheid voor aanpassing en verbetering. Verworven competenties Na het IBL opleiding afgerond, zullen de studenten in staat: Om uit te voeren en geïntegreerde analyse van de belangrijkste juridische handelingen reguleren van het internationale bedrijfsleven recht toe te passen. Om integratieve analyse van het systeem van geschillenbeslechting instellingen, hun bevoegdheden en arbitrageprocedures in het internationale bedrijfsleven recht, uit te voeren en om beslissingen te nemen over mogelijke alternatieven in gevallen wanneer er geen consistente en gedefinieerde wettelijke regeling in de selectie van een geschil vereffeningsinstelling. Om geïntegreerde analyse van geschillen die in het internationale bedrijfsleven recht, om innovatieve instrumentatie voor te bereiden op het internationale bedrijfsleven geschillenbeslechting, om beslissingen te nemen gezien de alternatieven in gevallen waarin er geen consistente en gedefinieerde wettelijke regeling uit te voeren. Om integratieve analyse van de internationale zakelijke juridische relaties uit te voeren, om innovatieve instrumentatie voor te bereiden voor de regulering van het internationale bedrijfsleven de rechtsverhoudingen en argumentatief brengen algemene informatie over internationale zakelijke juridische relaties.

Carrièremogelijkheden IBL is niet gericht zozeer om de studies van de nationale rechtsorde, maar meer op de studie van de internationale business principles wettelijke regeling, doctrine en wettelijke normen. Anderzijds wordt nationale component niet geheel veronachtzaamd geanalyseerd maar meer in vergelijkend perspectief. Bovendien is de IBL niet alleen gericht op het aanbieden van speciale kennis van het internationale bedrijfsleven wettelijke regeling, maar ook in het geven van vaardigheden die nodig zijn voor het oplossen van problemen in het gebied. Daarom hebben afgestudeerd aan de IBL, zullen de studenten in staat zijn om te werken in alle gebieden waar de wetgeving en het internationale bedrijfsleven kunnen samenkomen. De volgende belangrijkste terreinen van de toekomstige professionele carrière van de afgestudeerden te onderscheiden: Advocatuur (advocaten, rechters, notarissen, gerechtsdeurwaarders (in Litouwen - alleen degenen met de BA in de wet); Administratie van faillissement of herstructurering van ondernemingen; Administratie van bedrijven (zijnde de CEO) met de internationale component; Juridisch advies van bedrijven.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

Ranked in QS World University Rankings as a leader in the country by its internationality, VMU is the only public higher education institution in Lithuania and one of the few in the region where a wid ... Lees meer

Ranked in QS World University Rankings as a leader in the country by its internationality, VMU is the only public higher education institution in Lithuania and one of the few in the region where a wide liberal arts education is imparted. This means that students can change and organize their schedule freely, minor in one field and major in another, travel abroad on international exchange and get ready for those trips by taking some of the available 30 foreign language courses. As a reflection of global academic trends, more and more lectures (separate courses and even whole study programs) are taught in English, many of them by professors from abroad. VMU offers Bachelor and Master degree programs, which are entirely taught in English. Every semester university gathers the colorful international community, which unites representatives from nearly 60 countries around the world. Lees Minder