Internationaal masterprogramma voor managers (IMPM)

Algemeen

5 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In een mondiale economie zijn begrip en leren van verschillende manieren van kijken en verschillende manieren van zijn de kenmerken van een uitstekende manager.

Diversiteit is het fundament van de IMPM. Als een authentiek internationaal programma biedt het ervaren managers en ondernemers van over de hele wereld een unieke kans om te reflecteren op en te leren van elkaars perspectieven en ervaringen. Leren en uitwisselen vinden plaats op vijf toonaangevende business schools in vijf landen. Deelnemers aan het programma komen uit verschillende organisaties en locaties.

De IMPM-familie bestaat uit ondernemers, managers van familiebedrijven, professionals en senior managers van bedrijven van elke omvang. In de afgelopen twee decennia zijn deelnemers afkomstig van toonaangevende wereldwijde bedrijven en overheidsinstellingen op vijf continenten - van Lufthansa en LG tot Fujitsu en de Braziliaanse ontwikkelingsbank, evenals van non-profitorganisaties zoals het Rode Kruis en de Anglicaanse kerk.

Programmastructuur

In de afgelopen twee decennia hebben we een reeks pedagogische innovaties ontwikkeld die u zullen helpen uw volledige potentieel te bereiken. De innovaties zijn eenvoudig, maar hebben een grote impact. Ze omvatten het structureren van het programma rond vijf managementmentaliteit:

 1. The Reflective Mindset: zelfbeheer;
 2. The Analytic Mindset: organisaties beheren;
 3. The Collaborative Mindset: relaties beheren;
 4. De Action Mindset: verandering beheren;
 5. The Worldly Mindset: contextbeheer.

Het programma bestaat uit vijf opeenvolgende sessies van 10 dagen die gedurende een periode van 18 maanden op vijf locaties worden uitgevoerd.

Meer dan 18 maanden voltooien ze vijf modules van elk 10 dagen op toonaangevende business schools:

 • FGV EBAPE | Brazilië
 • Universiteit van Lancaster | Engeland
 • McGill University | Canada
 • Yokohama National University | Japan
 • Indian Institute of Management Bangalore | Indië

Op deze ontdekkingsreis verkennen en ontwikkelen deelnemers de denkrichtingen die nodig zijn om wereldwijde organisaties te leiden, onmiddellijke impact te leveren en uiteindelijk hun carrière te laten groeien.

Dubbele graadkans

Kandidaten voor de masteropleiding moeten eerst de aanwezigheidsvereisten van het programma (vijf modules), de managementuitwisseling en al het vereiste schriftelijke werk invullen. Het aanvraagproces voor de masteropleiding is een apart proces dat meestal net vóór de definitieve programmamodule wordt gestart.

Masters Degrees worden aangeboden door FGV EBAPE (Master in Administration) en Lancaster University in het Verenigd Koninkrijk (MSc in International Executive Management).

Studentenprofiel

 • Deelnemers aan de IMPM hebben doorgaans meer dan 10 jaar werkervaring, hoofdzakelijk in management.
 • Ze zijn over het algemeen tussen de 35 en 55 jaar oud en hebben een breed scala aan academische achtergronden, van bedrijfskunde tot geneeskunde en IT tot engineering.
 • Deelnemers melden zich meestal aan voor het masterprogramma, maar het programma kan worden beschouwd als een zelfstandig uitvoerend programma dat leidt tot het certificaat International Management Program.

120229_02.jpg

Selectieproces voor cyclus 24 - Begint op september 2020

Cyclus 24 modulegegevens:

Module 1

Lancaster University, Lancaster, Verenigd Koninkrijk

The Reflective Mindset: Managing Self, zondag 20 september om 18.00 uur tot woensdag 30 september om 14.00 uur, 2020

Module 2

McGill University, Montreal, Canada

The Analytic Mindset: Managing Organizations Zondag 21 februari om 17.00 uur tot woensdag 03 maart om 15.00 uur 2021

Module 3

Yokohama National University, Yokohama, Japan

The Collaborative Mindset: Managing Relationships, zondag 23 mei om 18.00 uur tot woensdag 2 juni om 15.00 uur, 2021

Module 4

FGV / EBAPE, Rio De Janeiro, Brazilië

The Action Mindset: Managing Change, maandag 27 september om 16.00 uur tot donderdag 7 oktober om 15.00 uur 2021

Module 5

IIM, Bangalore, India

The Worldly Mindset: Managing Context, zondag 6 februari tot woensdag 16 februari om 15.00 uur 2022.

Aanmeldingsprocedure

 1. Stuur uw huidige CV naar admissions_ebape@fgv.br;
 2. Wanneer we uw CV ontvangen, zullen we een telefoongesprek opzetten om uw vragen te bespreken, gevolgd door een interview;
 3. We hebben de volgende informatie nodig om het aanvraagproces te voltooien:
 4. Huidig CV;
 5. Foto op paspoortformaat;
 6. Kopie van uw visitekaartje of ander document met vermelding van de volledige functie en contactgegevens;
 7. Scan van paspoortpagina met foto;
 8. Een ingevuld exemplaar van het aanvraagformulier;
 9. Eenmaal geaccepteerd voor het programma, sturen we een acceptatiebrief met informatie voor de volgende stappen en facturering.

Collegegeld

IMPM Executive:

 • USD 45.000
 • Het collegegeld omvat alle instructie tijdens de vijf modules; vereiste boeken en ander pedagogisch materiaal inclusief zelfstudiemateriaal; en bijles en andere intermodulaire ondersteuning. Collegegeld is exclusief reis- en verblijfkosten (zie hieronder), behalve enkele lunches en diners.

IMPM Masters:

IMPM-deelnemers hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een Masters Degree van FGV EBAPE. Er zullen kosten in rekening worden gebracht om de registratiekosten, de lopende evaluatie en het toezicht op de eindnota te dekken:

USD 45.000 USD 5.000 (Master Degree van FGV EBAPE)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Lees meer

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Lees Minder
Rio de Janeiro , Bailrigg , Montreal , Yokohama , Bengaluru + 4 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited