Internationaal bedrijfs- en managementprogramma (IBMP, Parijs

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het International Business and Management-programma (IBMP - Master 1) is een vierdejaarlijks niveau-programma dat studenten in staat stelt een grondige kennis van zaken en management te verwerven in een internationale context door middel van de studie van de functionele gebieden van financiën, projectbeheer, en marketing. Contextuele vakgebieden zoals economie, intercultureel management en informatietechnologie ontwikkelen de kennisbasis van de student verder en bieden hen een goed afgerond begrip van managementconcepten over verschillende disciplines heen.

66246_728x290.gif

Leer methodes

Cursussen worden gegeven door een combinatie van hoorcolleges en kleine tutorgroepen waar interactie tussen studenten en docenten wordt aangemoedigd. De meeste modules bevatten groepsprojecten waarbij studenten ervaring uit de eerste hand kunnen opdoen om in een multicultureel team te werken. Presentaties en rapporten maken deel uit van het evaluatieproces van permanente evaluatie en aan het eind van het semester is een eindexamen in elke module voorzien.

Studenten die deelnemen aan dit programma hebben een breed scala aan carrièredoelen en komen uit verschillende achtergronden. Door hun kennis en ervaring te bundelen, helpen studenten elkaar om hun academische doelen te bereiken.

Looptijd

1 jaar

Accreditaties

Het beoordelingssysteem werkt volgens de principes van het European Credit Transfer System (ECTS), dat 60 credits toekent voor elk academiejaar. Alle verplichte werkzaamheden zijn geaccrediteerd.

Toelatingseisen

Vereisten:

  • 3-jarige universitaire graad OF 180 European Credit Transfer and Accumulation System (ECTS) -credits
  • Engels - minimale TOEFL-score van 550 op de papieren test of 80 op de internetgebaseerde test, of 6.0 op de IELTS-test
  • Frans: B2-graad of gelijkwaardig
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Lees Minder
Parijs , Leuk , Londen , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Meer Minder