International Master in Management of Information Technology

Dit programma vereist vaardigheid in het Engels.

De International Master in Management van IT (IMMIT) programma bereidt studenten te fungeren als tussenpersoon tussen zakelijke gebruikers en IT-specialisten in een internationale omgeving, en dus worden "hybride" managers op het raakvlak tussen InformatieTechnologie en Business-functies.

IMMIT bestaat uit integratieve vaardigheden en knowledges die nodig zijn voor effectief gebruik van informatietechnologie om de internationale bedrijfsvoering en het management te ondersteunen.

Organisatie en structuur van IMMIT

IMMIT is een twee jaar, geïntegreerde masteropleiding, gespecialiseerd in IT-beheer, georganiseerd tussen 3 universitaire partners uit gerenommeerde Europese instellingen:

  • IAE Aix Graduate School of Management, Aix-Marseille University (Frankrijk)
  • Turku School of Economics (Finland)
  • Universiteit van Tilburg, Faculteit Economie (Nederland)

Cursussen vinden plaats achtereenvolgens in Frankrijk, Finland en Nederland:

I - Het eerste semester (jaar 1) beginnen op de IAE Aix in Frankrijk. Dit semester is gewijd aan de FOUNDATION (Management and Information Technology): aan de Stichtingen van Business & IT onderzoeken in een internationale context. Studenten studies over business analyse en multi-culturele competenties te starten ook.

II - Dan gaat het cohort naar Turku School of Economics in Finland voor het tweede semester (jaar 1). Dit semester is gewijd aan InformatieTechnologie specialisatie. Studenten starten studies met betrekking tot systeemanalist competenties en leren over onderzoeksmethoden.

III - Het derde semester (jaar 2), aan de Universiteit van Tilburg, Faculteit Economie in Nederland, is gewijd aan het Information Technology integratievraagstukken.Leerlingen zich concentreren op cursussen die brug de wereld van IT en Business en kies een loopbaantraject aan het verbeteren van hun IS analyse vaardigheden.

IV - Het vierde semester (jaar 2) is gewijd aan de thesis te werken die een stage in een internationaal opererend bedrijf omvat, waar dan ook in Europa. Stage en masterproef vergunning leerlingen om hun nieuwe bevoegdheden toe te passen en uit te voeren een onderzoek eventueel op basis van een stageopdracht en gebruiken hun onderzoeksvaardigheden om het te melden als een scriptie.


Diploma


Na voltooiing van het IMMIT programma, zouden de studenten hebben verdiend drie graden, een uit elke partneruniversiteit:

  • IAE Aix Graduate School of Management, Aix-Marseille University: MSc in Management en Informatietechnologie
  • Turku School of Economics: Master of Science in Economie en Bedrijfskunde
  • Universiteit van Tilburg: MSc in Information Management

De graden worden officieel erkend door de betrokken landen, en internationaal dankzij de diverse internationale accreditaties (Equis, AMBA, AACSB).

Aanvrager profielen & Admissions

IMMIT vereist:

  • Studenten met een bachelor of gelijkwaardig undergraduate-diploma (180 ECTS) hetzij in Management / Economie / Bedrijfskunde of Informatica / Information System
  • of studenten met een Engineering Degree

&nbsp

IMMIT studenten komen uit de hele wereld. Vorige IMMIT cohort geteld tot 14 verschillende nationaliteiten.

Opleiding te volgen in:
Engels
Frans

Zie 15 andere vakken van IAE Aix Graduate School of Management »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Voltijd