Internationaal meester in food & cook ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De International Master in food & koken design, volledig in het Engels gegeven, en biedt een hoog niveau van opleiding op het gebied van culinaire en koken design.

Een van de weinige cursussen in zijn soort in Frankrijk en Europa, de International Master in food & koken ontwerp wordt onderwezen aan École de Condé Lyon, gelegen in de hoofdstad van de Franse gastronomie. De cursus brengt ontwerpers, gerenommeerde chefs, sociologen en wetenschappers in een unieke klas instelling die zich richt op de productie en planning.

Naast het ontwerpen van voedsel schalen, borden en eetgelegenheden (restaurants, winkels, enz.) Wordt ingegaan op de relatie tussen de consument en het product door middel van historische, sociaal-culturele, marketing, maar ook voedings- en wetenschappelijke analyse.

Het Programma

De International Master in voedsel en koken ontwerp is een jaar durende programma, gevolgd door stage-ervaringen, die goed is in totaal voor 60 studiepunten.

Dit programma maakt het ontwerpers, culinaire kunsten en agribusiness studenten om een ​​van de meest veelbelovende gebied van design te onderzoeken, het aansluiten van meerdere vakgebieden zoals voedsel wetenschappen, voedsel esthetiek, voedsel sociologie, etc.

Toelatingsproces

Studenten afgestudeerd aan bachelors in het ontwerp, het koken, culinaire kunsten, hospitality management en voedingswetenschappen van toepassing kunnen zijn op de International Master in Food en Cook Design.

Toelating is gebaseerd op een interview, alsook op student academische resultaten en de beoordeling van de portfolio.

Alle aanvragers moeten eerder aan hebben verworven, of om in het proces van het verwerven, 180 ECTS in wetenschapsgebieden die verband houden met het ontwerpen van (ruimte, grafisch, product), culinaire kunsten, hospitality management of voedsel wetenschappen.

Internationale studenten kunnen rechtstreeks contact opnemen met École de Condé internationale opnames kantoor voor verdere hulp.

ACCREDITATIES

Dit programma is ook gecertificeerd als een eerste niveau van de Europese Master's degree (60 ECTS) van de Europese Raad voor Accreditatie van Scholen Hoger Onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

École de Condé offers specialised programs in all the fields of design (graphic, interior, fashion and product), graphic arts (illustration, animation and photography) and cultural heritage (restorati ... Lees meer

École de Condé offers specialised programs in all the fields of design (graphic, interior, fashion and product), graphic arts (illustration, animation and photography) and cultural heritage (restoration, art market) at bachelor level as well as master level. Lees Minder
Lyon , Lyon , Nancy , Leuk , Bordeaux , Turijn , Parijs + 6 Meer Minder