Instructional Technology, Educators, MS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Omdat de ontwikkeling van technologie zich halsstarrig ontwikkelt, moet je bedreven zijn in het kiezen, gebruiken en toepassen van technologie in de lesprogramma's van je basis- en secundaire school. Ons programma geeft je de kennis en praktijkervaring om een ​​meester-leraar, school of district te worden, een educatieve technologieleider, coach, professionele ontwikkelaar of educatieve ontwerper.

Je leert om technologie aan te passen en toe te passen om het lesgeven in het P-12 curriculum voor verschillende leerlingen te verbeteren. Je krijgt ook theoretische kennis en leiderschapsperspectieven om leiding te geven bij het begeleiden van langetermijnstrategieën voor ontwerp en implementatie van technologie.

Na succesvolle afronding van het nationaal erkende en NYSED-goedgekeurde NYIT-programma, komt u in aanmerking voor certificering in New York als een Educational Technology Specialist en voor permanente of professionele certificering op uw gebied voor initiële certificatie. Een optie voor niet-gecertificeerde opvoeders en anderen die geïnteresseerd zijn in technologie in lesgeven en leren is ook beschikbaar.

Toelatingseisen

 • Houd een vierjarig bachelordiploma of een equivalent daarvan bij een geaccrediteerde hogeschool of universiteit.
 • Heb een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (op een schaal van 4,0).
 • Kandidaten moeten vaardigheid in basisgebruik van klastechnologie kunnen aantonen. In het geval dat ze niet over deze vaardigheden beschikken, zal de faculteit van het programma geschikte voorafgaande cursussen aanbevelen die moeten worden gevolgd voordat het studieprogramma wordt gestart.
 • Internationale studenten moeten de Engelse taalvaardigheid aantonen door een minimale score van 6,5 (IELTS) of 88 (TOEFL IBT) in te dienen voor toelating.
 • British Columbia Teaching Certificate. (Opvoeders, alleen MS)

Dien vereiste applicatiemateriaal in

Zodra u zich online aanmeldt en de aanvraagkosten betaalt, stuurt u een e-mail van de volgende bewijsstukken naar het Vancouver Admissions Office op vancouverinfo@nyit.edu:

 • Kopie van ingediende aanvraag en aanvraagkosten.
 • Kopie van niet-uitgeschreven transcripties voor alle scholen. Ontheffingen en overdrachtskredieten voor eerder werk van de hogeschool worden niet toegekend zonder officiële transcripties en indiening van cursusomschrijvingen en beschrijvingen.
 • Kopie van universiteitsdiploma of bewijs van graad.
 • Kopie van IELTS- of TOEFL-scores voor internationale studenten.
 • CV of CV (1-2) en Statement of Purpose of Letter of Intent worden ten zeerste aanbevolen voor studenten die zich aanmelden voor het MBA-programma.

aanmeldingsdeadlines

 • Herfst 2016: 1 juli 2016
 • Lente 2017: 1 november 2016

Aanvullende informatie voor internationale studenten

Collegegeld

 • Internationale studenten moeten een collegegeld betalen voor het eerste semester vóór de uitgifte van een officiële acceptatiebrief voor NYIT-Vancouver 's afgestudeerde programma's. Het bedrag wordt alleen terugbetaald als het officiële bewijs van afwijzing van een Canadese studievergunning is ingediend.

Voltijdse status

 • Internationale studenten moeten hun voltijdstatus behouden door de minimaal vereiste studietermijnen per semester / jaar te nemen. MBA-studenten moeten ten minste 7,5 studiepunten per periode (22,5 studiepunten per jaar) en MS-INCS-studenten moeten elk jaar minimaal 15 studiepunten nemen.

Werkvergunningen buiten de campus en post-graduatie

 • Internationale studenten van NYIT-Vancouver komen in aanmerking voor werkvergunningen buiten de campus en na hun afstuderen.

Canadese studievergunningen

 • Het verkrijgen van een studievergunning van het ministerie van burgerschap en immigratie Canada (CIC). Dit is voor aanvragers die geen Canadese staatsburgers of permanente inwoners van Canada zijn. Het ontvangen van een studievergunning kan enkele weken duren, dus we moedigen u aan om van tevoren een aanvraag in te dienen.

Kosten

Geschatte collegegeldkosten

CAD $ 31.050
(Niet-afwachtende kern 11 verplichte vakken 1 Technische communicatie)

Instructietechnologie, MS

Als je de nieuwste technologie voor onderwijs en professionele training wilt gebruiken, kies dan het graduate degree-programma van NYIT-Vancouver in Instructional Technology, met tracks voor docenten of bedrijfstrainers. Instructietechnologiespecialisten ontwerpen en presenteren multidimensionale materialen voor efficiënt, effectief lesgeven en leren in zowel educatieve als professionele omgevingen.

EEN MOMENT DAT VOOR U WERKT

 • Gemengde bezorgmethoden bieden flexibiliteit voor degenen die al een carrière zijn begonnen.
 • Het toegepaste curriculum van NYIT benadrukt origineel onderzoek. Nieuwe afgestudeerden staan ​​klaar om hun vaardigheden onmiddellijk toe te passen.
 • Het programma, dat is afgestemd op de normen van de International Society for Technology in Education (ISTE), heeft gemeenschapsrelaties met lokale bedrijven, schooldistricten en andere organisaties.

GRADEN GUNNEN

 • Instructional Technology, Educators, MS
 • Instructietechnologie, trainers, MS

HET VOORDEEL VAN NYIT VANCOUVER

 • Je verbinden met New York en de wereld

Voltooi je graduaat in Vancouver of, als je dat wilt, begin hier en ga verder op een NYIT-campus in New York City of Abu Dhabi, leer nieuwe culturen kennen en breid je professionele netwerk uit.

 • Het beste van beide werelden

De masterprogramma's van NYIT zijn geaccrediteerd in de Verenigde Staten en hebben de schriftelijke toestemming van het Britse Ministerie van Advanced Education, waardoor je carrièremogelijkheden elders in Canada of wereldwijd kunt nastreven.

Laatst bijgewerkt op jan 2018

Over de school

Where better to earn your M.B.A. or Master of Science in Cybersecurity, Energy Management, or Instructional Technology than vibrant Vancouver? Our campus, located in the city center within close proxi ... Lees meer

Where better to earn your M.B.A. or Master of Science in Cybersecurity, Energy Management, or Instructional Technology than vibrant Vancouver? Our campus, located in the city center within close proximity to all public amenities, reflects Vancouver’s reputation as a leader of innovation, technology, and sustainability. As one of the most popular travel destinations in the world, Vancouver boasts moderate weather and is consistently ranked among top three cities in the world to live. Lees Minder