Instructietechnologie, trainers, MS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Of je nu aan een nieuwe carrière begint of je invloed wilt vergroten en kracht wilt verdienen als technologietrainer, we bereiden je voor om te anticiperen op en te voldoen aan de eisen van snelle organisatorische en technologische veranderingen binnen de wereldwijde markt. We zorgen er ook voor dat u de belangrijkste educatieve en technologische competenties beheert, zoals vastgesteld door de American Society for Training and Development.

In ons programma ontwikkel je kennis en vaardigheden in volwassenleer theorieën, educatieve ontwerpprincipes en globale trainingstechnieken terwijl we je ervaring in en kennis van sociale netwerkplatforms, software en trainingssimulaties, collaboratieve tools, mobiele apparaten en games verbeteren. om op technologie gebaseerde trainingsomgevingen te ontwerpen.

Je leert ook hoe je technologieprogramma's ontwerpt om communicatie en samenwerking te verbeteren, om de productiviteit te verhogen en om culturele verschillen en gestandaardiseerde procedures te overbruggen in het wereldwijde personeelsbestand van een organisatie. Ontdek hoe sommige trainers aantonen dat ze voldoen aan de veiligheids- of andere branchespecifieke voorschriften, terwijl anderen het personeel instrueren over het gebruik van nieuwe hardware of software die door een organisatie is goedgekeurd, hetzij persoonlijk, hetzij via e-learningprogramma's.

Toelatingseisen

 • Houd een vierjarig bachelordiploma of een equivalent daarvan bij een geaccrediteerde hogeschool of universiteit.
 • Heb een minimale cumulatieve GPA van 3,0 (op een schaal van 4,0).
 • Kandidaten moeten vaardigheid in basisgebruik van klastechnologie kunnen aantonen. In het geval dat ze niet over deze vaardigheden beschikken, zal de faculteit van het programma geschikte voorafgaande cursussen aanbevelen die moeten worden gevolgd voordat het studieprogramma wordt gestart.
 • Internationale studenten moeten de Engelse taalvaardigheid aantonen door een minimale score van 6,5 (IELTS) of 88 (TOEFL IBT) in te dienen voor toelating.

Dien vereiste applicatiemateriaal in

Zodra u zich online aanmeldt en de aanvraagkosten betaalt, stuurt u een e-mail van de volgende bewijsstukken naar het Vancouver Admissions Office op vancouverinfo@nyit.edu:

 • Kopie van ingediende aanvraag en aanvraagkosten.
 • Kopie van niet-uitgeschreven transcripties voor alle scholen. Ontheffingen en overdrachtskredieten voor eerder werk van de hogeschool worden niet toegekend zonder officiële transcripties en indiening van cursusomschrijvingen en beschrijvingen.
 • Kopie van universiteitsdiploma of bewijs van graad.
 • Kopie van IELTS- of TOEFL-scores voor internationale studenten.
 • CV of CV (1-2) en Statement of Purpose of Letter of Intent worden ten zeerste aanbevolen voor studenten die zich aanmelden voor het MBA-programma.

aanmeldingsdeadlines

 • Herfst 2016: 1 juli 2016
 • Lente 2017: 1 november 2016

Aanvullende informatie voor internationale studenten

Collegegeld

 • Internationale studenten moeten een collegegeld betalen voor het eerste semester vóór de uitgifte van een officiële acceptatiebrief voor NYIT-Vancouver 's afgestudeerde programma's. Het bedrag wordt alleen terugbetaald als het officiële bewijs van afwijzing van een Canadese studievergunning is ingediend.

Voltijdse status

 • Internationale studenten moeten hun voltijdstatus behouden door de minimaal vereiste studietermijnen per semester / jaar te nemen. MBA-studenten moeten ten minste 7,5 studiepunten per periode (22,5 studiepunten per jaar) en MS-INCS-studenten moeten elk jaar minimaal 15 studiepunten nemen.

Werkvergunningen buiten de campus en post-graduatie

 • Internationale studenten van NYIT-Vancouver komen in aanmerking voor werkvergunningen buiten de campus en na hun afstuderen.

Canadese studievergunningen

 • Het verkrijgen van een studievergunning van het ministerie van burgerschap en immigratie Canada (CIC). Dit is voor aanvragers die geen Canadese staatsburgers of permanente inwoners van Canada zijn. Het ontvangen van een studievergunning kan enkele weken duren, dus we moedigen u aan om van tevoren een aanvraag in te dienen.

Carrièremogelijkheden

Een NYIT-diploma is je paspoort voor een spannende toekomst in een veelgevraagd vakgebied. Mogelijke carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met deze graad zijn onder meer:

 • Bedrijfsadviseur
 • e-learning specialist
 • Instructie-ontwerper
 • Professionele trainer

Kosten

Geschatte collegegeldkosten

CAD $ 31.050
(Niet-afwachtende kern 11 verplichte vakken 1 Technische communicatie)

Instructietechnologie, MS

Als je de nieuwste technologie voor onderwijs en professionele training wilt gebruiken, kies dan het graduate degree-programma van NYIT-Vancouver in Instructional Technology, met tracks voor docenten of bedrijfstrainers. Instructietechnologiespecialisten ontwerpen en presenteren multidimensionale materialen voor efficiënt, effectief lesgeven en leren in zowel educatieve als professionele omgevingen.

EEN MOMENT DAT VOOR U WERKT

 • Gemengde bezorgmethoden bieden flexibiliteit voor degenen die al een carrière zijn begonnen.
 • Het toegepaste curriculum van NYIT benadrukt origineel onderzoek. Nieuwe afgestudeerden staan ​​klaar om hun vaardigheden onmiddellijk toe te passen.
 • Het programma, dat is afgestemd op de normen van de International Society for Technology in Education (ISTE), heeft gemeenschapsrelaties met lokale bedrijven, schooldistricten en andere organisaties.

GRADEN GUNNEN

 • Instructional Technology, Educators, MS
 • Instructietechnologie, trainers, MS

HET VOORDEEL VAN NYIT VANCOUVER

 • Je verbinden met New York en de wereld

Voltooi je graduaat in Vancouver of, als je dat wilt, begin hier en ga verder op een NYIT-campus in New York City of Abu Dhabi, leer nieuwe culturen kennen en breid je professionele netwerk uit.

 • Het beste van beide werelden

De masterprogramma's van NYIT zijn geaccrediteerd in de Verenigde Staten en hebben de schriftelijke toestemming van het Britse Ministerie van Advanced Education, waardoor je carrièremogelijkheden elders in Canada of wereldwijd kunt nastreven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Where better to earn your M.B.A. or Master of Science in Cybersecurity, Energy Management, or Instructional Technology than vibrant Vancouver? Our campus, located in the city center within close proxi ... Lees meer

Where better to earn your M.B.A. or Master of Science in Cybersecurity, Energy Management, or Instructional Technology than vibrant Vancouver? Our campus, located in the city center within close proximity to all public amenities, reflects Vancouver’s reputation as a leader of innovation, technology, and sustainability. As one of the most popular travel destinations in the world, Vancouver boasts moderate weather and is consistently ranked among top three cities in the world to live. Lees Minder