Studie Master Programma's in Indonesië

Masters in Indonesië 2018

Studie in Indonesië

Hoger Onderwijs in Indonesië

Indonesische hoger onderwijs maakt gebruik van de traditionele drie-tiered systeem van graden - bachelor-, master-en doctoraal. Associate graden worden ook toegekend.Het Ministerie van Onderwijs en Cultuur houdt toezicht op alle instellingen voor hoger onderwijs, maar zowel de publieke als private scholen hebben grote vrijheid voor het bepalen van het beleid en de academische curriculum. Indonesië is momenteel reviseren van hun onderwijssysteem, met als doel het verstrekken van wereldklasse onderwijs-en onderzoeksfaciliteiten.

 

Waarom studeren in Indonesië?

Indonesië levert een levendige, multi-culturele omgeving voor internationale studenten. Ongeveer 6.000 internationale studenten die momenteel studeren in Indonesië, met de meeste van hen komen uit Maleisië. Opleidingen veel masteropleidingen, met name die in prive-instellingen, worden in het Engels of een andere taal voor studenten niet bedreven in de Indonesische taal. MBA-programma's in het Engels zijn vooral populair.

 

Universiteiten

Hoewel bijna 3.000 openbare en particuliere instellingen voor hoger onderwijs bestaan ​​in Indonesië, alles maar ongeveer 3 procent zijn prive. Er zijn vier types van instellingen voor hoger onderwijs, waaronder universiteiten, instituten, academies en hogescholen.

Collegegeld en Programma Duur

Collegegeld bij de meeste Indonesische universiteiten wordt vooraf betaald voor het gehele programma van de studie. Hoewel collegegeld bij openbare universiteiten is erg laag, zelfs collegegeld bij particuliere instellingen is zeer betaalbaar. Collegegeld verschilt per type masteropleiding en de school, maar kost meestal rond € 4000. Programma lengte varieert, maar is meestal 1-2 jaar, met MBA programma neiging om op de korte kant.

 

Academisch Jaar

Het academisch jaar op de meeste universiteiten heeft twee semesters, even en oneven, elke 16 weken lang en gevolgd door examens.Het academisch jaar begint in begin september en eindigt in juni.

 

Post-Graduate Kansen

De werkloosheid in Indonesië is relatief laag en er zijn veel mogelijkheden voor zowel Indonesische en buitenlandse werknemers nadat ze hun masteropleiding hebben verkregen. Grote multinationale industrieën omvatten olie en gas, kleding en schoeisel, mijnbouw, meststoffen en toerisme. Bijna de helft van de Indonesische arbeidskrachten is momenteel in de dienstensector. De meerderheid van de buitenlandse werknemers in Indonesië in dienst zijn van het buitenland of in de exportsector; buitenlandse werknemers bedreven in het Engels ook kunnen werk vinden in het onderwijs Engels. Studenten van plan om te werken in Indonesië nodig om werk te vinden voordat ze afstuderen, zodat de potentiële werkgever kan helpen om een ​​werkvisum te krijgen.

 

Zorgverzekering

Indonesië heeft een door de overheid gerunde gezondheidszorg plan, maar internationale studenten zijn over het algemeen niet in aanmerking komen voor inschrijving, zoals alleen mensen die andere specifieke voorwaarden werken of voldoen komen in aanmerking. Internationale studenten moeten particuliere ziektekostenverzekering te kopen of ervoor te zorgen dat hun oorspronkelijke plan van de gezondheidsverzekering zal hen bedekken tijdens hun verblijf in Indonesië.

 

Tips

De officiële taal in Indonesië is Indonesisch en Javaans wordt ook veel gesproken, samen met honderden lokale talen en dialecten. Engels wordt niet veel gesproken buiten de grote steden.

Student visa niet mogelijk voor meerdere uitgangen en ingangen, zodat studenten die behoefte hebben om het land te verlaten en opnieuw in te voeren vóór afronding van hun studie moeten speciale afspraken te maken. 

Over Indonesië

Indonesië is een Zuidoost-Aziatisch land bestaat uit een archipel van meer dan 17.000 eilanden. Het land is gelegen tussen de Indische en Stille Oceaan en ongeveer 6.000 van de eilanden zijn bewoond. Het terrein varieert sterk in het hele land, met laaggelegen kustgebieden en ruige bergen tot bijna 5000 meter hoog. Het land is rijk aan natuurlijke hulpbronnen, zoals aardolie, aardgas, hout, bauxiet, tin en andere metalen. Indonesië staat bekend om zijn vulkanen, die behoren tot de meest actieve in de wereld en de internationale vulkanologen voor studie trekken. Het land is ook strategisch gelegen langs de belangrijkste vaarroutes van de Indische tot Stille Oceaan, waardoor het een kruispunt in de oceaan. Met bijna 250 miljoen mensen, Indonesië is het vierde meest bevolkte land in de wereld en is de thuisbasis van 's werelds grootste moslimbevolking onder moslimmeerderheid landen.

 

Klimaat

Indonesië heeft een tropisch klimaat en de temperaturen relatief constant het hele jaar door blijven. Het klimaat is over het algemeen warm en zeer vochtig. De kustgebieden gewoonlijk gemiddeld ongeveer 28 graden C, lagere berggebieden gemiddeld ongeveer 26 graden C en hoger berggebieden gemiddeld ongeveer 23 graden C. Vanwege de nabijheid van het land aan de evenaar, is er weinig variatie is lengte van dagen ook. De droogste tijd is van juni tot oktober en de moesson seizoen optreedt tijdens januari en februari.

 

Cultuur

Indonesische kunst en cultuur worden sterk beïnvloed door zowel religie en tradities van zowel de oosterse en westerse herkomst. Er zijn honderden etnische groepen binnen Indonesië, en de cultuur combineert aspecten uit het Midden-Oosten, Azië en Europa. Religies met invloed zijn islam, hindoeïsme, boeddhisme en confucianisme.Muziek en dans in Indonesië hebben een zeer onderscheidende stijlen en vele theatervoorstellingen zijn gebaseerd op de traditionele cultuur of mythologische gebeurtenissen. Indonesische keuken is over het algemeen pittig en weerspiegelt de multi-etnische cultuur van het land. Gemeenschappelijke ingrediënten in veel gerechten zijn rijst, vis, soja en fruit. Populaire sporten zijn badminton, voetbal en vechtsporten.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Indonesië is zeer laag. Een appartement met een slaapkamer kost slechts ongeveer $ US 150 tot $ US 350 per maand, afhankelijk van de locatie. Nutsbedrijven en internet toe te voegen over een ander $ US 100 per maand.

 

Visa Requirements

Internationale studenten zijn verplicht om een ​​studentenvisum (KITAS) hebben tijdens de studie in Indonesië. De student moet eerst een aanvraag voor een sociaal bezoek visum bij de Indonesische ambassade of consulaat in hun thuisland.Documenten die nodig zijn om het visum te verkrijgen zijn een kopie van het paspoort van de student, een kopie van de meest recente cijferlijst en diploma, kleurenfoto's, een brief die een overzicht van de financiële solvabiliteit, een certificaat van gezondheid, en acceptatie en sponsor brieven van de instelling bevat waar de student gaat studeren. De student moet Indonesië treden op de sociale bezoek visum en dan voor het studentenvisum nadat ze aankomen. De student visa / verblijfsvergunning is geldig voor een jaar en kan na een jaar worden verlengd tot vier keer.

Feiten over Indonesië

Indonesië is een archipel in Zuidoost-Azië bestaat uit 17.000 eilanden en het breukvlak tussen de evenaar. De grootste eilanden zijn Sumatra, Java, Bali, Kalimantan, Sulawesi, het Nusa Tenggara eilanden, de Molukken-eilanden en Irian Jaya, het westelijk deel van Nieuw-Guinea. Indonesië heeft een gemengde economie, waarin zowel de particuliere sector en de overheid spelen een belangrijke rol. Het land is de grootste economie in Zuidoost-Azië en een lid van de G-20 grote economieën.

 

Hoofdstad: Jakarta
Officiële Talen: Indonesisch
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 237424363
Bruto Binnenlands Product: $ 1.208 Biljoen
Valuta: Ruipah (Rp) (IDR)
Tijdzone: (UTC 7 tot 9)