Lees de Officiële Beschrijving

De cursus

De Civiele Techniek doctorale opleiding kan worden bereikt in vijf jaar (10 periodes) en is gestructureerd om de klassieke theoretische grondslagen en de meest moderne geavanceerde technieken van toepassing zijn op het oplossen van problemen in het gebied.

druif

De cursus biedt de student met een stevige achtergrond in het gebied van de werking, groeien in omvang als gevolg van de voortdurende technologische evolutie van de moderne wereld, aandacht voor de niet-aanvalsverdrag met het milieu en participatie, het vergroten van de burgerlijke ingenieurs in management activiteiten , beheer en planning.

Elke dag zijn er veel en diepgaande veranderingen, als gevolg van de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën, en de creatie en goedkeuring van nieuwe analysemethoden, beïnvloed door het gebruik van computers. Daarom is het gebied Civiele Techniek van de activiteiten heeft uitgebreid en geëxtrapoleerd de traditioneel aangewezen gebieden (structuren, geotechnische en transport, waterbeheer en bouwmaterialen).

Naar aanleiding van de innovaties en het proberen om de huidige afstuderen curriculum en leermethoden te houden, de Civiele Techniek cursus bij UVA biedt haar studenten met technische bezoeken en praktische lessen in geotechnische laboratoria, bouwmaterialen, topografie, en computing middelen.

Cursus functies

De cursus biedt de student met een stevige achtergrond in het gebied van de werking, groeien in omvang als gevolg van de voortdurende technologische evolutie van de moderne wereld, aandacht voor de niet-aanvalsverdrag met het milieu en participatie, het vergroten van de burgerlijke ingenieurs in het management-activiteiten, het beheer en de planning. Naar aanleiding van de innovaties en proberen om bijgewerkte curriculum van undergraduate en onderwijsmethoden te houden, de Civiele Techniek Cursus van UVA biedt haar studenten met technische bezoeken en praktische lessen in Geotechniek laboratoria, bouwmaterialen, topografie, en computing middelen.

Differentiële UVA

  • De cursus heeft Geotechniek Laboratory, Bouwmaterialen en gewapend beton, en IT-infrastructuur bestaat uit zeven computerlokalen en twee multimedia kamers;
  • De Civiele Techniek heeft vier belangrijke fronten: Structures, Geotechniek en Wegen, Water Resources en bouwmaterialen. En voortdurend bijhouden van de technologische innovaties, de Civiele Techniek Cursus van UVA handhaaft zijn curriculum en bijgewerkt vakdidactiek.
  • De cursus biedt haar studenten met technische bezoeken en praktische lessen, na en het beoefenen van de gebruikt door bedrijven technologieën, waardoor ze een kritische kijk van technische problemen, het uitbreiden van hun capaciteit te creëren en gerichte en effectieve oplossingen voor te stellen.
  • Steunt het concurrentievermogen in de nieuwe economie, de Civiele Techniek Cursus voorziet ook haar studenten met een set van complementaire activiteiten, wetenschappelijke projecten en projecten die in de loop Engineering en ontwikkeling van de monografie uitgevoerd.
  • De ervaring laat de ingenieur aan de verwezenlijking van de gewaardeerde banen. Afstuderen kan de professional om te blijven in het academische leven, of als student in voortgezet onderwijs en studeren hetzij als docent en onderzoeker.
Opleiding te volgen in:
Portuguese (Brazil)
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2020
Aanmeldingslimiet

Mar. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum