Studie Masters in Ierland

Masters in Ierland 2018

Studie in Ierland

Hoger Onderwijs in Ierland

Hoewel veel mensen komen naar Ierland voor het landschap en de rust die het biedt vaak, zijn er nog genoeg redenen om te bezoeken als je wilt om uw onderwijs te bevorderen. Deze Engels-sprekend land heeft een sterke westerse gevoel. Het is modern en net zo divers als het Verenigd Koninkrijk of de VS. Het heeft een sterkere culturele identiteit dan die van een van beide landen wel. Als u wilt de kunst studeren of hoop je te leren over de landbouw, dit is het gebied te zijn.

Er zijn drie belangrijke studie opties beschikbaar voor studenten als ze eenmaal voltooien van hun secundair onderwijs. Dit geldt ook voor het bijwonen van universiteiten, gespecialiseerde hogescholen en technologische instituten. Specialistische colleges zijn een veel voorkomende optie, maar ze zijn meer als een stageprogramma. Studenten zich inschrijven in dit type van de school om een ​​gebied te leren. Technologie-instituten zijn niet alleen technologie verwant, dat wel. De meeste van deze scholen zijn beroepsopleidingen.Het belangrijkste gebied van student studie omvat hier een van de volgende gebieden:

 • Gezondheidszorg
 • Gastvrijheid
 • Media
 • Textiel
 • Marketing en business
 • Wetenschappen

Deze zijn divers programma. Sommige zijn gespecialiseerd voor een specifiek gebied of type werk dat de student zal doen zodra hij of zij schoolgebouw verlaat. Anderen zijn meer afgerond, het aanbieden van gratis programma's om studenten.

Ierland heeft zeven belangrijkste universiteiten, die allemaal openbaar. Volgens de World University Rankings, hebben al zeven van deze scholen is gerangschikt in de top 700 van de wereld. De volgende zijn de grootste en meest gevestigde scholen in het land. Dit zijn ook de grootste die zorgen voor studenten reizen.

 • Het University College Cork, een openbare school
 • University College Dublin, een openbare school
 • Trinity College in Dublin, een openbare school
 • Burren College of Art, een kleine particuliere school
 • Dublin Business School, een grote, particuliere school

 

Wat te verwachten van het hoger onderwijs in Ierland

Als u van plan bent in te schrijven in het hoger onderwijs in Ierland, is het een goed idee om goed vooraf te plannen. Het kan enige tijd duren om een ​​studie visum te beveiligen, en scholen vaak gevuld zijn voor een aantal van de meer in-demand cursussen.

Degenen die op Ierland om te studeren in een undergraduate programma waarschijnlijk besteden tussen € 30.000 en € 52.000 voor het onderwijs. Sommige gebieden zijn veel minder duur en anderen zijn concurrerend hoog. De hogere gamma cursussen omvatten gebieden van de geneeskunde en de wetenschap, met de minst dure geweest bedrijfsleven, kunst en geesteswetenschappen programma. Het kan mogelijk zijn om subsidies of lagere kosten te vinden als de student heeft uitzonderlijke vaardigheden. Niettemin moeten studenten zich inschrijven in cursussen die beroep doen op hun specifieke behoeften. Studenten zullen moeten uitzonderlijke vaardigheden en een bewezen educatieve achtergrond in aanmerking te komen om te kunnen deelnemen in sommige van deze scholen hebben.

 

Student Visa voor Ierland

Personen die wensen om Ierland te bezoeken om te studeren moeten een visum aanvragen om het land binnen te komen voorafgaand aan de aankomst daar. Degenen die afkomstig zijn uit een niet-EER-land voor studie moet worden ingeschreven als voltijd student onder een specifieke opleiding. Transitional onderwijskansen beschikbaar kunnen zijn ook.

Het is mogelijk om een ​​aanvraag voor een visum online door het State Department. Degenen die in Ierland zal zijn voor minder dan drie maanden van de studie zal gelden voor een C Study Visa. Degenen die van plan zijn in het land te zijn voor een langere periode van tijd zal nodig hebben om een ​​aanvraag voor een D Study Visa. Studenten zullen moeten toepassen met een brief waarin zij zijn toegelaten tot een erkende school, hebben de academische aanmerking te komen om aandacht, hebben betaald voor de cursus volledig, en hebben genoeg middelen om zich te handhaven gedurende het verblijf.

 

Zorgverzekering

De hoge standaard van de gezondheidszorg hier helpt elke leerling bezoekers zich veilig voelen. Echter, er zijn lange wachttijden voor chirurgische procedures en vele malen de staat 's ziektekostenverzekering bescherming simpelweg biedt geen dekking voor internationale studenten.

 

Waarom studeren in Ierland?

Als u klaar bent om het platteland te verkennen en willen dat doen met muziek en geest in het hart van je studie, reizen naar Ierland zijn is misschien wel de ideale plek om te gaan. Studenten leren in moderne klaslokalen gevuld met uitstekende voorzieningen. Er zijn een scala van mogelijkheden te vinden zijn, waaronder scholen met uitstekende onderzoeksfaciliteiten. Hoewel je kunt vinden dat het krijgen van een baan na school is moeilijk te doen in de meeste gebieden, als gevolg van de slechte economische klimaat momenteel, is er een vraag naar gekwalificeerde professionals die zijn bewezen in hun gebied van studie.

Over Ierland

Ierland staat bekend om zijn groene weiden, fun loving burgers, en voor de diverse culturele achtergrond. Echter, dit eiland land in Europa is een van de beste plekken om te studeren als student hoger onderwijs. Gelegen net ten oosten van Groot-Brittannië, met een bevolking van 4,6 miljoen, binnen de Republiek Ierland, en 1,8 miljoen mensen in Noord-Ierland, het land is niet zo groot als sommige. Echter, dit leidt nog steeds de ideale plek om te studeren.

 

Klimaat

Diegenen die reizen naar Ierland voor de studie voor het eerst zal milde temperaturen vinden. De gemiddelde temperatuur is hier ongeveer 50 graden F. Regen is normaal en gebeurt bijna dagelijks op vele gebieden. Dit is wat zorgt voor het weelderige groen van het land is zo bekend voor het hebben. De droogste gebied is in het zuidoosten, dat is ook waar vindt u de meest zonnige dagen.Hoge temperaturen tijdens de zomermaanden hebben de neiging om te komen in de richting van 70 en 80 graden C. In de wintermaanden daalt de temperatuur tot ongeveer 40 graden C.

 

Samenleving

U zult merken dat de Ieren zijn vriendelijke mensen. Religie speelt een zeer sterke rol in het dagelijks leven hier. Echter, wordt het gebied gescheiden door diverse culturele verschillen. Afhankelijk van waar je studeert, zult u in contact komen met een verscheidenheid van Keltische volken met zeer sterke meningen. Het land houdt zijn vriendschappen, sport en kunst.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Ierland strekt zich wijd. Dublin is de stad met de hoogste prijzen algemeen, maar vindt u vrijwel alles is betaalbaar hier in vergelijking met het Verenigd Koninkrijk of de VS. De huurprijzen hebben de neiging om het hoogst in Dublin te zijn, hoewel langs het platteland, vindt u deze zijn beduidend lager.

Universiteiten in Ierland

Universiteiten in Ierland

Feiten over Ierland

Ierland is gelegen in de Atlantische Oceaan en gescheiden van Groot-Brittannië door de Ierse Zee. Het beslaat het hele eiland met uitzondering van de zes provincies die deel uitmaken van Noord-Ierland. Ierland lijkt een bekken-een centrale vlakte omrand met bergen, behalve in de Dublin region.The Ierse economie is veranderd sinds de jaren 1980 van het zijn overwegend agrarische naar een moderne kenniseconomie gericht op high-tech industrieën en diensten.

 

Hoofdstad: Dublin
Officiële Talen: Iers en Engels
Overheid: Unitary parlementaire constitutionele republiek
Bevolking: 4588252
Bruto Binnenlands Product: $ 192.223000000000
Valuta: Euro (€) (EUR)
Tijdzone: (UTC0)