Huwelijks- en gezinstherapie, MA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving

Het 60 credit-programma Su Marriage and Family Therapy (SUMFT) traint en traint clinici, wetenschappers en onderzoekers in het beroep van huwelijks- en gezinstherapie. SU MFT voert deze missie uit via de training 'Zelf en systemen' en supervisie, waarin de integratie van zelfbegrip van studenten in klinische training is geïntegreerd, met een systeemkader voor klinisch werk met cliënten.

Studenten verwerven een gedegen kennis van theorieën en technieken op het gebied van huwelijkstherapie en gezinstherapie. Studenten krijgen een uitgebreide praktijkgerichte training, zowel in het koppel- en gezinstherapiecentrum, een klinische trainings- en onderzoeksfaciliteit op de campus en op lokale community-sites.

Aanvragers van de master's degree in Marriage and Family Therapy worden gescreend voor toelating door een commissie van faculteit van de sponsorafdeling (Marriage and Family Therapy). Vereisten zijn onder meer een afgeronde bachelor, recente GRE-scores, 3 aanbevelingsbrieven en een persoonlijke verklaring. Er is geen minimum GPA vereist voor toelating, hoewel de afdeling MFT standaard een benchmark van 3,4 gebruikt.

Financiële steun

Beperkte financiële hulp is beschikbaar in de vorm van graduate-assistentschappen en beurzen voor studiebeurzen. Financiële hulp wordt bepaald op basis van verdienste.

uitrusting

De meeste cursussen in de masteropleiding worden gegeven in Peck Hall, een onlangs gerenoveerde faciliteit van 30.000 vierkante meter die onlangs volledig is gerenoveerd en aangepast voor een klinische trainingsomgeving. Het gebouw bevat drie slimme klaslokalen en een nieuw computerlokaal met 24 stations.

Credit overschrijven

Tot 12 studiepunten van de graad die van toepassing zijn, kunnen worden overgedragen aan de MA in de huwelijkstherapie en de gezinstherapie. Een cijfer van B of hoger is vereist voor een cursus om over te zetten.

Bevredigende vooruitgang

Per universiteit regels en voorschriften, moeten afgestudeerde studenten een minimum van gemiddeld 3,0 verdienen voor werk bestaande uit het programma voor de graad of certificaat en een minimale cumulatieve GPA van 2,8.

Deeltijdstudie

Een part-time studieprogramma van 3 jaar is beschikbaar.

Leerresultaten van studenten

1. Demonstreer bewustzijn en regulatie van het zelf in het systeem

2. Demonstreer betrokkenheid bij culturele en contextuele verschillen

3. Demonstreer MFT vaardigheden voor klinische competentie in verschillende contexten

4. Demonstreer een toegepaste kennis van MFT wettelijke en ethische richtlijnen en professionele normen

5. Demonstreer toegepaste kennis van MFT historische en actuele theoretische informatie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Di ... Lees meer

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Dietetics, Social Work, and Sport Management in an environment of cross-disciplinary teaching, research, practice, and service. Lees Minder