Human Development and Family Science, MA / MS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

De Master of Science graad (MS) in menselijke ontwikkeling en familiewetenschap is een programma van 30 studiepunten dat streeft naar een beter begrip van de menselijke ontwikkeling gedurende de hele levensduur. Met de nadruk op het belang van sociaal-culturele context, verwerven studenten een brede kennis van de studie van kinder- en gezinssystemen in verschillende culturele en maatschappelijke contexten.

Alle MS-studenten moeten de hoofdcursus en de keuzevakvereisten voltooien. Cursussen en trainingen benadrukken multiculturele perspectieven in kind- en gezinsrelaties en diverse onderzoeksmethoden en -beurzen. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit aanvullende CVS-cursussen en andere universitaire afdelingen zoals antropologie, psychologie, onderwijs, sociologie, gerontologie, sociale wetenschappen, voeding, speciaal onderwijs of vrouwenstudies.

Naast het werk in de cursus vereist de MS-graad de voltooiing van een masterscriptie (zie de gediplomeerde handleiding voor meer informatie). MS-programma's bereiden studenten voor op een loopbaan in onderzoek, gezondheidsdiensten en maatschappelijke organisaties. Studenten kunnen hun educatieve doelen door te solliciteren om zich in te schrijven voor de doctorale programma in de afdeling. Alle studenten moeten een voorlopig studieprogramma in hun tweede semester indienen. Studenten die vakken van een andere instelling overdragen, moeten een studieprogramma indienen voordat ze 12 studiepunten aan de universiteit van Syracuse hebben behaald.

Admissions

Studenten die toelating tot het Departement voor Menselijke Ontwikkeling en Gezinswetenschappen wensen, moeten voldoen aan de algemene toelatingseisen van de Graduate School. Hoewel geen enkele factor de toegang tot het programma bepaalt, hebben competitieve aanvragers doorgaans een minimum van: 1) GPA van 3,00 of hoger (undergraduate en / of graduate work); 2) GRE-scores van 144 Kwantitatief, 153 verbaal (let op, het GRE-examen moet binnen de laatste vijf jaar worden afgelegd). Voor internationale studenten wiens primaire taal geen Engels is, zijn TOEFL-scores van 577 (papiertest) of 100 voor de internetgebaseerde (IBT) test wenselijk.

Deeltijdstudie

Studenten kunnen hun graduaat op voltijd- of deeltijdbasis volgen. Studenten moeten zich inschrijven voor een minimum van negen credit-uren voor een fulltime status. Studenten die voor zes credit-uren of minder zijn ingeschreven, worden als deeltijd beschouwd.

Financiële steun

Beperkte financiële hulp van afdelingen is beschikbaar in de vorm van graduate-assistentschappen en beurzen voor studenten die zijn ingeschreven voor master- en doctoraatsprogramma's. Financiële hulp wordt bepaald op basis van verdienste.

Aanvullende informatie over afgestudeerde financiële hulp is te vinden op https://graduateadmissions.syr.edu/funding/

Credit overschrijven

Masterstudenten zijn gelimiteerd tot een maximum van 6 overschrijvingscredits.

Bevredigende vooruitgang

Om een ​​goede reputatie te behouden, zijn alle afgestudeerde studenten verplicht om:

  • Verdien een B of beter in alle vereiste vakken.
  • Handhaaf een minimale cumulatieve GPA van 3,0, inclusief cursussen die buiten de afdeling worden gevolgd (bijv. Antropologie, onderwijs, psychologie, sociologie, enz.).

Leerresultaten van studenten

1. Analyseer en evalueer theorie en empirisch onderzoek naar kinderen en gezinnen

2. Leg de menselijke ontwikkeling en veranderingen in individuen en gezinnen uit gedurende de hele levensduur

3. Verklaar en pas de rollen toe van ontwikkeling en verandering in verschillende culturele gemeenschappen en contexten

4. Genereer kennis over een specifiek onderwerp in de ontwikkeling van kinderen en familie via onafhankelijk onderzoek

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Di ... Lees meer

Falk College brings together Syracuse University’s professional programs in Human Development and Family Science, Food Studies, Marriage & Family Therapy, Public Health, Nutrition Science & Dietetics, Social Work, and Sport Management in an environment of cross-disciplinary teaching, research, practice, and service. Lees Minder