Hoofdcomputer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De digitale markt verandert snel en de informatie systeem is een hulpmiddel voor de productiviteit, het concurrentievermogen en differentiatie te worden. De master past en veranderingen, vooral rond het web en mobiele toepassingen. De lessen gericht op operationele vaardigheden in de besluitvorming systemen, design, web en mobiel te verwerven, maar ook geeft u de middelen om de werking van het bedrijf te controleren teneinde de samenwerking met andere transacties te vergemakkelijken, in overeenstemming met de toepassingen voor ondernemingen. National Diploma erkend door de Staat In computing, zijn er een breed scala aan beroepen, functionele ontwikkeling en project management. Dankzij een pedagogie omlijst door professionele sprekers combineren echte cases en werken in het project-modus, vindt u alle kaarten in de hand moeten snel operationeel te zijn.

PROGRAMMA // 3 zakelijke lessen over twee jaar:

Information Technology: geavanceerde netwerken, C ++, JEE1 & 2, Application Design, Design Pattern en Java Project, beveiliging van informatiesystemen, ergonomie ... Etc.

methodologie: Operations Research, Kunstmatige Intelligentie, Innovatie Management, Technical Project Leiderschap, Business Game, de 24 uur van innovatie ... Etc.

Professioneel en Transversale: Marketing, Persoonlijke Ontwikkeling, Career Jobs ... Etc.

master-operatie:

Master 1 en Master 2: Profcontract (3 dagen in business / 2-daagse cursus) of afwisselend opleiding (3 dagen in business / 2-daagse cursus)

Voorbeelden van beroepen:

COMPUTER PROJECT MANAGER

Het definieert de eisen, vertaalde toepassingen in IT-oplossingen, is het ontwikkelen van een specificatie respect voor kosten, planning, technische beperkingen, risico's en problemen.

CONSULTANT INFORMATIESYSTEEM

Hij werkt in een ESN of een adviesbureau. Het geeft aanbevelingen in de architectuur en de evolutie van informatiesystemen, op basis van het bedrijfsleven en de informatiestroom binnen de onderneming.

Andere activiteiten: Trainer Consultant, Developer, Analist, Engineer IF ... Etc.

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1875, LILLE CATHOLIC UNIVERSITY is a unique multidisciplinary establishment with more than 25,500 students. The university comprises 5 Faculties, 20 Grande École Business Schools and instit ... Lees meer

Founded in 1875, LILLE CATHOLIC UNIVERSITY is a unique multidisciplinary establishment with more than 25,500 students. The university comprises 5 Faculties, 20 Grande École Business Schools and institutes, and a hospital complex. Lees Minder