Studie Master's Programma's in Hongarije

Master Programma's in Hongarije 2018

Studie in Hongarije

Hoger Onderwijs in Hongarije

Hongarije is altijd al een opgeleide deel van Europa. Eenmaal van de eerste universiteiten in de regio was die van Vesprem, die werd gebouwd in 1276. Het land is ook de thuisbasis van de wereld 's instituut van technologie, opgericht in 1735. Vandaag blijft het land een belangrijk gebied voor de ontwikkeling en het hoger onderwijs. Het is het meest bekend om zijn wiskundeonderwijs programma. Veel van deze programma's hebben geproduceerd vooraanstaande wetenschappers, met 13 van deze mensen verdienen een Nobelprijs.

In Hongarije, beginnen studenten onderwijs op de leeftijd van drie en verder door naar vakschool (die kan beginnen zo vroeg Grade 9), speciale scholen voor beroepsopleiding en algemeen secundair onderwijs. Van daar, kunnen studenten doorstromen naar de universiteit en de universiteit.

College is een soort van graad opleiding, aangezien de meeste studenten krijgen hun beroepsonderwijs in welke middelbare school zou zijn in andere landen. Een beroepsopleiding in een secundaire school is ook beschikbaar na de eerste jaren.

College graduate onderwijs biedt opleiding in gespecialiseerde programma's. Het omvat ook graduate onderwijs en Master-niveau opleidingen op diverse gebieden. Universiteit is gereserveerd voor degenen verkrijgen PhD-niveau onderwijs, het doen van onderzoek, werken aan proefschrift DLA, doctoraten en andere hoger niveau gespecialiseerde opleiding. Hbo-opleiding duurt vier jaar, hoewel sommige gebieden langer kan zijn.

 

Belangrijkste programma's van de Studie

Veel mensen die komen naar Hongarije om te leren op het hoger onderwijs niveau onderzoek op de volgende gebieden:

  • Arts and Humanities
  • Wiskunde en Techniek
  • Wetenschappelijke programma's, met inbegrip van onderzoek-gerelateerde programma's
  • Zakelijke en economische
  • MBA-programma's

Enkele van de grootste universiteiten in Hongarije zijn de volgende:

  • Budapest University of Technology and Economics, gelegen in Boedapest
  • CEU Business School, MBA, Executive MBA-opleiding, ook gelegen in Boedapest
  • Universiteit van Debrecen, landbouwwetenschappen en de medische en gezondheidswetenschappen, gelegen in Debrecen, Hongarije
  • International Business School Boedapest, gelegen in Boedapest

Elke cursus is enorm verschillend in termen van lengte, kosten, en wat je leert. In de meeste gevallen, studenten semester cursussen, maar sommige scholen bieden kortere cursussen ook. De kosten variëren van een gemiddelde 16-weekse cursus door middel van een educatief studie in het buitenland programma kan kosten ongeveer $ 14.000 USD. Nogmaals, dit varieert sterk van de ene school naar de volgende.

Zodra een cursus is voltooid, is het mogelijk dat de student een stage kan verkrijgen bij een van de diverse scholen en werk voorzieningen in het land. Jobs variëren aanzienlijk in of ze zijn op grote schaal beschikbaar. Echter, er is hier grote concurrentie.

 

Het verkrijgen van een studentenvisum in Hongarije

Indien u wenst te bezoeken en studie in Hongarije, moet u een student of een beroepsopleiding aan te vragen. Dit heet een D5 visum. Om dit type visum te verkrijgen, moet de individuele inschrijving hebben beloofd in een universiteit in Hongarije.Dit moet voor hoger onderwijs of aan een onderzoeksinstelling. Dit proces kan enkele weken in beslag nemen.

 

Zorgverzekering

Voor studenten is het noodzakelijk om uw eigen ziektekostenverzekering of dekking hebben tijdens de studie in het buitenland. Indien de student zich inschrijft in een programma dat is ontworpen om dit soort dekking te bieden als een compleet buitenland programma, dan zijn de kosten van de ziektekostenverzekering en medische behoeften kunnen worden opgenomen. Echter, het land niet in de ziektekostenverzekering voor mensen die een bezoek aan een studentenvisum.

 

Waarom studeren in Hongarije?

Alleen u kunt beslissen waar de ideale plek om te studeren is voor uw behoeften. Echter, Hongarije biedt een scala aan voordelen. Ten eerste, het land heeft een diverse educatieve veld, met een sterke focus op de wetenschappen, waaronder wiskunde en techniek. Veel mensen zijn gekomen uit deze diverse educatieve veld en goed gedaan op wetenschappelijk gebied.

Bovendien, Hongarije is een diverse en steeds veranderende land. Het is goed het aanvaarden van buitenlandse studenten, met inbegrip van degenen die afkomstig zijn uit de hele wereld. Voor die mensen die willen leren over Midden-Europese cultuur en levensstijl, kan dit de ideale plek om te reizen om dat te doen zijn. Een sterke cultuur, een moderne levensstijl, een lage kosten van levensonderhoud, en een kwaliteit van het onderwijs maken dit gebied een belangrijke bestemming.

Over Hongarije

Hongarije ligt in Centraal-Europa. 'S hoofdstad Boedapest het land is ook de grootste stad. Veel mensen geïnteresseerd zijn in Midden-Europese culturele reizen naar Boedapest om te studeren en te leren op elk van de faciliteiten hoger onderwijs. Hongarije wordt begrensd door Slowakije, Oekraïne, Roemenië, Slovenië, Oostenrijk en Servië. De meeste mensen spreken Hongaars, hoewel velen ook Engels spreken in de hoofdstad.

Hoewel zodra een wereldmacht, heeft het land minder politiek en meer van een toerisme basis in de afgelopen jaren. Het is een van de 30 meest bezochte gebieden in de wereld, met meer dan 10 miljoen mensen per jaar bezoeken. Het heeft ook de tweede grootste thermale meer ter wereld. Dit hoog inkomen economische land heeft veel aan degenen die wensen te studeren in het buitenland aanbieden.

 

Klimaat

Als u van plan bent om Hongarije te bezoeken voor de eerste keer, van plan om af te koelen kleding tijdens de zomermaanden brengen.Het gebied heeft een lage luchtvochtigheid, vooral omdat het een land. Echter, tijdens de zomermaanden, douches zijn enigszins frequent. Temperaturen kunnen zeer hoog. De winters kunnen besneeuwd, hoewel sommige zijn veel droger en dus meer licht dan koud. Als u Pecs, dat is een zuidelijke deel van het land te bezoeken, zult u genieten van meer van een mediterraan klimaat.

 

Samenleving

Overall, Hongarije is een divers land met veel te zowel bezoekers en studenten bieden. De inkomsten van deze economische is matig tot hoog. Het is een open economie, en een deel van de Europese Unie. Meer dan 80 procent van het bruto binnenlands product komt hier uit de private sector. De munteenheid is hier de forint echter, als lid van de Europese Unie het land handelt nu in euro's.

 

Kosten van levensonderhoud

In termen van de kosten van het leven hier, vindt u dat deze reeksen.De kosten zijn hoger in Boedapest, dat is een grote en moderne stad. Daar vindt u dat, in vergelijking met Europa 's meer high-end landen dat Hongarije lager op de lijst. Wat kost $ 1,95 in Zwitserland zal ongeveer $ 0,75 kosten in Hongarije.

Feiten over Hongarije

Het grootste deel van Hongarije is een vruchtbare, glooiende vlakte liggen ten oosten van de rivier de Donau en afgevoerd door de Donau en de Tisza. In het uiterste noordwesten is de Kleine Hongaarse Laagvlakte. Sinds 1989 is Hongarije is een democratische parlementaire republiek, en vandaag is het beschouwd als een ontwikkeld land met een hoog inkomen economie. Hongarije is een van de dertig meest populaire toeristische bestemmingen in de wereld, het aantrekken van 10,2 miljoen toeristen een jaar (2011).

 

Hoofdstad: Budapest
Officiële Talen: Hongaars
Overheid: Parlementaire republiek
Bevolking: 9942000
Bruto Binnenlands Product: $ 195.630000000000
Valuta: Forint (HUF)
Tijdzone: (UTC 1)