Hoger onderwijs leiderschap concentratie - onderwijs master

Algemeen

7 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Met een nationale schijnwerpers op het onderwijs, is er een behoefte aan leiders die zowel ervaring in lesgeven en de vaardigheden om effectief vorm te geven en invloed hebben op de toekomst van het veld te bezitten. Daarom hebben we onze Master's Degree-programma in het onderwijs hebben ontwikkeld, met concentraties in Curriculum Leiderschap, Onderwijskundig Leiderschap en Hoger Onderwijs Leiderschap - waarmee opleiders gaan in hun loopbaan en worden de leiders van morgen.

Door het verdienen van een Master's in het onderwijs, krijgt u een beter begrip van het leren van de theorie, onderzoek en evaluatie, curriculumontwikkeling en educatieve technologie. Deze combinatie van vaardigheden kan een stevig fundament voor een aantal onderwijskundig leiderschap loopbaan te bieden.

Programma Cursussen

Onze Master's in het onderwijs kunnen onder meer de volgende cursussen:

Actuele vraagstukken in het onderwijs: Evalueer standpunten over hedendaagse thema's en trends in het onderwijs theorie en praktijk van zowel een school en nationale onderwijs perspectief.

Educational Technology and Emerging Media: Ontdek hoe computers, zijn web-gebaseerde middelen en multimedia gebruikt om K-12 scholieren deelnemen aan het oplossen van problemen, creatief onderzoek en samenwerkend leren.

Educational Research: Leer de vaardigheden die nodig zijn om een ​​recensie te kritisch, te beoordelen en evalueren van onderwijsonderzoek met behulp van zowel kwantitatieve als kwalitatieve benaderingen.

Toetsontwikkeling en Assessment: Onderzoek theorieën en technieken van het onderwijs meten en beoordelen voor curriculum planning, ontwikkeling, levering, feedback en verbetering.

Vele manieren om te leren

DeVry biedt lessen op verschillende manieren:

 • Bij een DeVry campus locatie
 • online
 • Door middel van gezamenlijke uitgebreide klaslokalen

Houd er rekening mee dat programma, cursussen, en uitgebreid beschikbaarheid klas varieert per locatie.

Master's Degree in Education Career Overzicht

Zoals het gebied van onderwijs blijft ontwikkelen, zullen er niet alleen nieuwe en gevarieerde carrière in het onderwijs, maar ook een groeiende behoefte aan leiders die het landschap van dit gebied te begrijpen vinden. Verdienen van je Master Degree in het onderwijs met een concentratie in Curriculum Leiderschap of Educational Technology Leadership kon je de referenties die u nodig hebt om te profiteren van deze carrièremogelijkheden en de positie van jezelf om een ​​waardevolle leider op dit gebied te geven.

professionele Verantwoordelijkheid

Wanneer u uw Master's Degree in het onderwijs te verdienen, zou je bereid zijn om je carrière in een aantal educatieve leidinggevende functies. Loopbaan in het onderwijs kunnen de volgende verantwoordelijkheden omvatten:

 • Begeleiden van docenten, medewerkers en studenten van de K-12 levels
 • Planning voor academische ontwikkeling door middel van continue verbetering en cumulatief curriculum
 • Het ontwerpen van curriculum en trainingsprogramma's voor individuen en groepen in het gebied van onderwijs
 • Het integreren van digitale bronnen en opkomende technologieën in lesplannen om de leerervaring te vergemakkelijken
 • Adviseren over methoden en strategieën van de communicatie tussen de verschillende media
 • Het verrichten van onderzoek naar praktische klassieke en huidige educatieve methodes te integreren in de klas

Carrièremogelijkheden

DeVry Universitair afgestudeerden in het onderwijs zou bereid zijn om een ​​van de vele carrière velden in te voeren:

 • educatieve Consulting
 • Afstand leren
 • Academic Services
 • Training en ontwikkeling

Middelen

Program Guide
Onderwijs

HOGER ONDERWIJS LEIDERSCHAP CONCENTRATIE

Met de voortdurende ontwikkeling en uitvoering van educatieve initiatieven, is het gebied van het hoger onderwijs verandert snel. De industrie is de overgang naar een op prestaties gebaseerde werkcultuur waarin opvoeders en school beheerders worden aangemoedigd om ondernemend gedrag universiteiten vast te stellen en te beheren als een bedrijf. Als u de kennis en het vermogen om een ​​positieve invloed op de ontwikkeling van het hoger onderwijs te zoeken, kan onze Master's Degree in het onderwijs met een Higher Education Leadership Concentratie u helpen succes te behalen. U leert hoe u de klas en de school-brede educatieve behoeften te analyseren en belangrijke kwesties, voorstellen en hervormingen van professoren die ervaring hebben op het gebied van hoger onderwijs hebben te evalueren.

Programma Cursussen

Onze Master's Degree-programma in het onderwijs met een concentratie in het hoger onderwijs Leadership kunnen deze cursussen:

Hoger Onderwijs Leiderschap: Deze cursus onderzoekt theorieën van leiderschap het hoger onderwijs door middel van hedendaagse gevallen geworteld in de geschiedenis en de praktijk en ingelijst in de aanpak van "theorieën voor actie."

Studentzaken in het hoger onderwijs: Deze cursus introduceert de student zaken beroep, van zijn historische en filosofische basis, praktische aspecten van de organisatie en het beheer van diensten en programma's ter ondersteuning van post-secundair studenten.

Financieel management in het hoger onderwijs: Deze cursus introduceert cash flow management en fiscale verantwoordelijkheid in post-secundair instellingen. Financiële planning voor de lange termijn (kapitaal), op korte termijn (operationeel) en zelfdragende (hulp) allocaties resource worden benadrukt.

Faculteit Ontwikkeling in het Hoger Onderwijs: Deze cursus onderzoekt kritische aspecten van carrière-lange faculteit ontwikkeling in het hoger onderwijs. Onderwerpen zijn onder meer het ontwerp en het proces van totstandkoming van een duurzame faculteit ontwikkelingsprogramma's aan de overkant van de institutionele types.

Kwesties in het hoger onderwijs: Deze cursus introduceert de belangrijkste thema's en vraagstukken in het hoger onderwijs, met de huidige praktijken en uitdagingen beschouwd vanuit hun historische en sociale afkomst.

Hoger Onderwijs Leiderschap Carrière Overzicht

Onze concentratie in het Hoger Onderwijs Leiderschap kan u helpen uitgegroeid tot een koploper in een verscheidenheid aan spannende carrières, waaronder directeur van Academic Services, decaan van de Student Services of School President. Geholpen door de fundamentele hulpmiddelen en begrip kun je krijgen door het verdienen van deze graad, kunt u effectief vorm aan de toekomst van het leiderschap hoger onderwijs.

Loopbaan in het onderwijs leiderschap groeien snel en staan ​​te stijgen in de komende jaren. In feite is het Bureau of Labor Statistics werkgelegenheidsprojecten van hoger onderwijs beheerders zal groeien met 9% procent 2014-2024. 1

1 "Occupational Outlook Handbook; Postsecondary Onderwijs Administrators", Bureau of Labor Statistics, afkomstig juli 2016, http://www.bls.gov/ooh/management/postsecondary-education-administrators.htm

professionele Verantwoordelijkheid
Het ontvangen van je Master of Science in het onderwijs diploma kan je voorbereiden om les te geven in een verscheidenheid van niet-gecertificeerde gebieden hoger onderwijs of in het hoger onderwijs of administratie gerelateerde posities. Uw professionele verantwoordelijkheden kunnen bestaan ​​uit:

 • Ontwikkelen en beheren van alle aspecten van de inschrijving, registratie, transcripties, student handboek, campus catalogus (s), kalenders, schema's, software systeem functionaliteit en eventuele andere academische operationele hulpmiddelen.
 • Het faciliteren van opnames, loopbaanontwikkeling, en adviesdiensten. Het organiseren van vergaderingen te herzien en directe schoolbeleid, testprocedures, en zorgt voor de naleving van de staat wetten en regels. Voorzitten en deelnemen aan commissies van een college.
 • Het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van programma's voor de hogeschool en universiteit presidenten en andere senior level campus leiders. Het organiseren van periodieke focusgroepen en rondetafelgesprekken van de campus leiders, vertegenwoordigers van de vereniging, stichting personeel en hoger onderwijs academici uit om nieuwe trends en kwesties die invloed hebben op institutioneel bestuur, het management en de effectiviteit te identificeren.
 • Het verstrekken van leiderschap en strategische richting voor een college, het toezicht op kritische beleid en pleitbezorging inspanningen. Verantwoordelijk voor het creëren van een visie voor dag-tot-dag operaties, in samenwerking met de raad van bestuur op de fiscale inspanningen, en het bevorderen van de reputatie van een college op een lokale, provinciale en nationaal niveau.

Carrièremogelijkheden

DeVry University afgestudeerden met deze concentratie zou kunnen worden voorbereid voor een loopbaan, zoals:

 • Directeur van Academic Services, die ontwikkelt en beheert alle aspecten van de inschrijving, registratie, transcripties, student handboek, campus catalogus (s), kalenders, schema's, software systeem functionaliteit en eventuele andere academische operationele hulpmiddelen. *
 • Decaan van Student Services, die een verscheidenheid aan functies, waaronder opnames, loopbaanontwikkeling, en adviesdiensten worden geserveerd. Ze vergemakkelijken vergaderingen te bekijken en direct schoolbeleid, testprocedures, en de naleving van de staat wetten en regels. Zij kunnen stoel en deel te nemen aan commissies van een college.
 • School President, die leiderschap en strategische richting voorziet in een college, het toezicht op de kritische beleid en pleitbezorging inspanningen. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een visie voor dag-tot-dag operaties en het werken met de raad van bestuur om ervoor te zorgen dat een college blijft fiscaal geluid. *

* De werkgelegenheid in deze bezetting kan jaren relevante ervaring vereist.
Belangrijke informatie over de educatieve schuld, inkomsten, en een groter percentage van de studenten die aanwezig waren DeVry is te vinden op devry.edu/degree-programs/ge.html

Laatst bijgewerkt op dec 2016

Over de school

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer ... Lees meer

If you are looking for an undergraduate or graduate college degree program, consider DeVry University. We offer small class sizes, a year-round enrollment every 8 weeks with processing new or transfer I-20, and degree completion programs. At DeVry, you can earn a reputable degree from an accredited university respected by top employers around the globe. Lees Minder
Chicago , Chicago , New York , Pomona , Los Angeles , Fremont , New York + 6 Meer Minder