Verenigd Koninkrijk

Studie in het Verenigd Koninkrijk

Hoger Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk

Vanwege zijn uitstekende universiteiten, is het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk gewild, niet alleen door inwoners van het Verenigd Koninkrijk, maar mensen over de hele wereld. Typisch, studenten voer universiteit beginnen op de leeftijd 18. De meeste bewoners zal een state-gefinancierde school te gaan voor hun bachelordiploma, om de kosten te beheersen helpen.

In het Verenigd Koninkrijk, de eerste graad is een bachelor 's degree. De meeste studenten besteden ongeveer drie jaar studeren voor deze mate, en gedurende deze tijd zijn ze bekend als studenten. Na afgestudeerd aan een undergraduate of andere eerste opleiding, kunnen in aanmerking komen studenten kiezen voor een postdoctorale opleiding te volgen. Een master 's degree, die meestal duurt een jaar, is de eerste optie. Doctoraatsprogramma's duurt ongeveer drie jaar. Toelatingen tot graduate programma's zijn zeer concurrerend, en deze zijn niet Staat gefinancierd.

Naast deze drie fundamentele graden, kunnen studenten in het Verenigd Koninkrijk gespecialiseerde kwalificaties na te streven door middel van haar verschillende boards en gilden. Deze gespecialiseerde kwalificaties kunnen Psychologie, Rechtsgeleerdheid, Geneeskunde, Onderwijs of Business.

Studeren in het Verenigd Koninkrijk biedt u het voordeel van een diploma van een van de wereld 's meest prestigieuze scholen. Het land waardeert onderwijs, en u zult wonen in het midden van de uitstekende denkers en onderzoekers. Als uw mate van keuze bestaat uit een sterke onderzoeks-aandacht, vindt u dat studeren in het Verenigd Koninkrijk biedt u de kans om fantastische onderzoeksprogramma's te sluiten.

 

Collegegeld

Zoals u overwegen studeren in het Verenigd Koninkrijk, het begrijpen van de kosten zal helpen. In het schooljaar 2012-2013, undergraduate graden in Engeland die specifiek zijn vastgesteld op een maximum van £ 9.000 per jaar, met een kostprijs van £ 6000 die meer gemeen.Postdoctorale opleidingen had hogere kosten dan undergraduate programma's, maar dit varieerde enorm tussen scholen. Studenten die buiten Engeland gestudeerd betaalde een bereik van 5.000 - € 20.000 per jaar voor hun diploma.

Afstuderen met een diploma ontvangen in het Verenigd Koninkrijk opent de deur naar vele kansen op werk. Omdat deze universiteiten zijn zo hoog aangeschreven in de wereld, zal u de mogelijkheid om de werkgelegenheid na te streven in de internationale locaties hebben, en ook in het Verenigd Koninkrijk moet je ervoor kiest om zich daar te vestigen.

 

Zorgverzekering

Het Verenigd Koninkrijk heeft een nationale gezondheidszorg systeem genaamd National Health Service. Studenten die ten minste zes maanden van cursussen in het land kunnen in aanmerking komen voor gratis of gesubsidieerde behandeling in het Verenigd Koninkrijk. Degenen die inwoner zijn van de EER of leven al in het Verenigd Koninkrijk automatisch in aanmerking voor de NHS diensten, ongeacht hoe lang ze van plan zijn om te studeren in het Verenigd Koninkrijk.

 

Het verkrijgen van een visum voor het Verenigd Koninkrijk

De aard van de student visa naar het Verenigd Koninkrijk zijn:

  • Tier 4 Algemeen - Dit visum geldt voor volwassenen boven de leeftijd van 17 jaar die naar het Verenigd Koninkrijk om te studeren.
  • Student Visitor - Dit visum geldt voor studenten die een korte cursus en niet van plan om te werken tijdens hun verblijf.
  • Prospective Student - Dit visum geldt voor studenten die behoefte hebben aan de uiteindelijke afspraken te maken voor het begin van Tier 4 studie

 

Tips

Als je voor te bereiden om te studeren in het Verenigd Koninkrijk, bedenk dan dat een aantal universiteiten en specifieke programma's zijn zeer concurrerend. Krijg uw aanvraag in het begin om ervoor te zorgen kunt u een plekje krijgen, en gelden voor meer dan een school om uw kansen op goedkeuring te verbeteren. Zoek betaalbare woningen in de buurt van de universiteit of op de campus, en overwegen het delen van een loft of appartement met een andere huurder voor uw financiële investering te maximaliseren. Met deze tips, zult u in staat om te studeren in het Verenigd Koninkrijk met een minimum aan gedoe, profiteren van een land met een rijke educatieve erfgoed en een internationale reputatie voor het produceren van kwaliteit van de afgestudeerden.

Over het Verenigd Koninkrijk  

Veel mensen verwarren het Verenigd Koninkrijk met Groot-Brittannië, maar in feite zijn ze niet hetzelfde. Het Verenigd Koninkrijk is een verenigde groep van vier landen: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Deze vier landen delen een groep eilanden in het noordwesten van het vasteland van Europa en zijn verenigd onder een regering met een monarch. Groot-Brittannië slechts uit Engeland, Schotland en Wales.

Terwijl het Verenigd Koninkrijk heeft vier verschillende landen, elk met hun eigen cultuur en de verschillende dialecten, er is een reden dat veel mensen verwarren het Verenigd Koninkrijk met Engeland. Eeuwenlang was Engeland de dominante natie, met de vorst vaak aangeduid als de "Koningin van Engeland. " Wanneer mensen denken van het Verenigd Koninkrijk, het beeld van de vorst is vaak het eerste wat ze bedenken. De koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen van Engeland geworden internationale beroemdheden.Het Verenigd Koninkrijk is ook gekend voor andere culturele iconen, zoals David Beckham, Dr Who en The Beatles. Als u een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk, zou je willen dineren op decadente Cadbury chocolade na een traditionele maaltijd van fish and chips, wassen alles neer met een glas Guinness stout.

De mensen van het Verenigd Koninkrijk staan ​​bekend als leiders in de kunsten, evenals wetenschap en technologie. Het Verenigd Koninkrijk is de plek waar mode trends beginnen vaak en acteurs of muzikanten zijn geboren. Londen, het centrum van alles, wordt vaak een "culturele supermacht. "

Het Verenigd Koninkrijk en Engeland in het bijzonder, staat bekend om een ​​aantal van de beste universiteiten in de wereld. Mensen reizen uit de hele wereld om te studeren aan een aantal van de wereld 's hoogste gerangschikte scholen, zoals Cambridge en Oxford. In feite, UK heeft vier universiteiten gerangschikt onder de wereldwijde top 10 in de QS World University Rankings.

 

Klimaat in het Verenigd Koninkrijk

Het klimaat in het Verenigd Koninkrijk varieert enorm op basis van locatie.Gebieden die dicht bij de Atlantische Oceaan, zoals Noord-Ierland en Wales, zijn nat, winderig en mild in temperatuur. Engeland heeft koel, maar niet koud, temperaturen bijna het hele jaar door, en ervaart een gemiddelde hoeveelheid neerslag. Sneeuw kan gebeuren, maar is ongewoon.

 

Kosten van levensonderhoud

Zoals het klimaat, is de kosten van levensonderhoud gaan variëren, afhankelijk van waar u woont in het Verenigd Koninkrijk. Londen, dat is een cultureel en educatief centrum, is een van de duurste plaatsen in de wereld. Huur en de kosten van het dag-tot-dag activiteiten zijn beide vrij hoog hier. Uit eten gaan is ook duur in heel Engeland, dus overwegen op zoek naar een slaapzaal of appartement dat een keuken om te bezuinigen op de uitgaven heeft. 

Scholen

Scholen en universiteiten in Verenigd Koninkrijk

Online scholen en universiteiten in Verenigd Koninkrijk