• Studies Duur (jaar): 1,5 jaar
 • Studie Titel: Pedagogische Wetenschappen: Educational Technology (MEd, 1,5 jaar of 3 semesters)
 • Titel Studies Level: Master (2e Cycle Studies)
 • Voertaal: Grieks
 • Proces Studies: Full / Gedeeltelijke opkomst
 • Minimum Credits: 30
 • Minimum European Credits (ECTS): 90

programma beschrijving

doel

Het doel van het programma is tweeledig. Aan de ene kant, helpen de student om diepgaande kennis op het gebied van specialisatie door middel van (a) het toezicht op de opleidingen te verwerven in een gevorderd niveau, (b) studie van de relevante literatuur, en (c) de interactie met docenten en andere studenten. Aan de andere kant, het programma is gericht op het bevorderen van onderzoek vaardigheden door middel van (a) het toezicht op de specifieke kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden cursussen, (b) kleinschalig onderzoek in de verschillende cursussen en / of redactionele Master Thesis, en (c) deelname aan seminars / conferenties onderzoek inhoud. In het algemeen is de algemene doelstelling van het programma is om de student aan een onafhankelijke denker en wetenschapper opvoeder geworden helpen.

doelstellingen

 1. Aan leraren die in staat zijn om een ​​modern design benaderingen van toepassing op het onderwijs door middel van het gebruik van educatieve technologie zal zijn voor te bereiden.
 2. In de praktijk toepassen van de resultaten van onderzoek en innovaties met betrekking tot het gebruik van technologie in het lesprogramma.
 3. Bevorderen en / of te identificeren onderwijs middelen voor het ontwerp van het onderwijs en aan andere docenten te informeren.
 4. Monitor onderzoeksresultaten en trends in onderwijstechnologie.
 5. Veronderstellen dezelfde actie-onderzoek en communiceren van de resultaten van hun onderzoek inspanningen in de onderwijsgemeenschap.
 6. Op te treden als agenten van verandering in hun professionele omgeving.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van het programma hebben de volgende opties:

 1. Om een ​​bestuurlijke positie op de school-niveau te zoeken (bv Manager Assistant Manager) en / of het ministerie van Onderwijs en Cultuur (bv Inspector).
 2. Om te werken als trainer bij het Pedagogisch Instituut.
 3. Begrijp academische functie bij een instelling voor hoger onderwijs.

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kan nastreven doctoraatsstudie.

leerresultaten

 1. Verdiepen van de fundamentele literatuur of Direction.
 2. Begrijp de beginselen, principes en modellen van Direction en die ervoor koos om deze kennis over te dragen aan de school context.
 3. Onderzoek onderzoeksresultaten kritisch in de richting en de gevolgen daarvan voor de problemen van de school eenheid en het onderwijssysteem.
 4. Om problemen in de school unit niveau en het systeem van onderzoek en zijn van plan om ze aan te pakken.
 5. Kritisch te analyseren onderwijsproblemen door onderzoek van de sociologische, psychologische en filosofische dimensies en plan actie aan te pakken.
 6. Veronderstel leidinggevende functies in verband met de richting van bestaande praktijken of de introductie van nieuwe procedures te verbeteren.
 7. Om u te helpen moderniseren praktijken in de richting, bv school beleid, kwaliteit van het onderwijs, inclusief onderwijs.
 8. Breng vaardigheden verworven om alledaagse problemen aan te pakken, bijvoorbeeld evalueren van studenten / system / programma's, planning en besluitvorming, communicatie met interne en externe doelgroepen, coaching, training en ontwikkeling.
 9. Exploit menselijk kapitaal in de innovatie en de introductie van nieuwe praktijken en procedures.
 10. Op te treden als agenten van verandering en innovatie en ondersteuning van verbetering inspanningen.
Opleiding te volgen in:
 • Grieks
University of Nicosia

Zie 28 andere vakken van University of Nicosia »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Contact school
Duration
3 semesters
Deeltijd
Voltijd
Prijs
13,590 EUR
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school