Graduate - Theoretische Informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Graduate - Theoretische Informatica

&nbsp

Manager - Plaatsvervangend hoofd van de afdeling Science, toonaangevend onderzoeker Pomi E.A.Girsh Sciences.Training wordt uitgevoerd met de directe participatie van medewerkers Pomi Academie van Wetenschappen: assistent-hoogleraren bij de afdeling te leren D.M.Itsykson, A.S.Kulikov, S.I.Nikolenko, F.V.Petrov en anderen.Het trainingsprogramma bestaat uit basis-en voortgezette opleidingen op algoritmes, computationele complexiteit, discrete wiskunde, wiskundige logica, cryptografie, en nog veel meer gespecialiseerde onderwerpen, als gevolg van de huidige trends in de informatica.Het merendeel van de cursussen wordt aangevuld met praktische oefeningen waarin studenten op te lossen interessante en niet-triviale taak om te helpen het materiaal op een niveau dat voldoende is om zelfstandig onderzoek uit te voeren navigeren.Omdat de cursussen voor de leerlingen worden meegerekend natuurlijk Informatica en Natuurkunde en Wiskunde aan de Pomi clubs. Een belangrijk deel van afgestudeerde onderzoek is dat de studenten onder begeleiding van specialisten door te brengen in de theoretische informatica.

&nbsp

&nbsp

Receptie

Om de Universiteit Academic in te voeren toegestaan ​​mensen met hoger beroepsonderwijs (bachelor, master of specialist) en geslaagd voor de toelatingsproef.

Aanvragers met gespecialiseerde graden (natuurkunde en wiskunde, natuurwetenschappen of techniek graad), slagen voor een interview. De andere examens in de informatica en wiskunde.

Toelatingsexamens zal worden gehouden in twee rondes - in het voorjaar en de zomer (een van de deelnemers neemt deel aan een ronde). Om deel te nemen aan de toelating tests, moet u het indienen van een elektronische aanvraag.Invullen van dit formulier zal een beetje tijd en geen niet-bindend, dus we dringen er bij om hem te vullen op dit moment, als de toelatingsproef in april, mei en begin juli.

&nbsp

&nbsp

Het interview bestaat uit mondelinge en schriftelijke onderdelen.

&nbsp

In een interview getaped algemene algoritmische cultuur (het vermogen om te redeneren over de computationele problemen en algoritmen), een neiging tot onderzoek (het vermogen om problemen op te lossen).Aangenomen wordt dat kwam voor een interview een aanvrager beschikt over een goede algemene wiskundige opleiding.

&nbsp

Onderzoek (voor aanvragers van niet-kernactiviteiten diploma's) bestaat uit drie delen.

  1. Vragen over kennis van de taal van de stellingen en de fundamentele definities. Op een positieve beoordeling moet correct te beantwoorden ten minste 80% (zonder lange voorbereiding.)
  2. Twee theoretische vragen (hiervoor is een volledige uiteenzetting van het probleem met het bewijs).Aan de positieve beoordeling van de noodzaak om volledig te formuleren van de belangrijkste resultaten van de twee onderwerpen, en om al het bewijsmateriaal in een van de twee zaken zijn niet toegestaan ​​om een ​​klein ware uitspraak laten zien, maar de grote lijnen van het bewijs correct is (het tijd voor een1,5 uur koken).
  3. De beslissing van een of meer taken op basis van het programma van het examen. Op een positieve beoordeling nodig te lossen ten minste de helft (de te bereiden 1-2 uur, afhankelijk van het aantal taken.)

&nbsp

Met behulp van onbevoegde bronnen tijdens een examen en interview is onmogelijk!

Om deel te nemen aan de toelating tests, moet u het indienen van een elektronische aanvraag.

&nbsp

&nbsp

Onderwijs

&nbsp

Onderwijs is gratis voor mensen met een bachelor of een diploma en zijn niet eerder getraind in de magistratuur.

&nbsp

Voor personen met een master's degree, is master krijgt de tweede het hoger onderwijs en wordt daarom betaald. Voor dergelijke gevallen is de universiteit heeft collegegeld - 10 duizend roebel.per semester voor de burgers van de Russische Federatie, de Republiek Belarus, de Republiek Kazachstan, de Republiek en de Republiek Tadzjikistan. In uitzonderlijke gevallen kan collegegeld en studiebeurs worden gedekt door een subsidie ​​sponsor.

&nbsp

Voor de burgers van de andere GOS-landen te betalen collegegeld. In het Academisch Universiteit voor deze studenten collegegeld bedraagt ​​20.000 roebel. in het semester.


Voor burgers van andere landen, de kosten van de training is 30 duizendwrijven. in het semester.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is geric ... Lees meer

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is gericht op opleiding MSc en PhD's en het verstrekken van voortdurende professionele opleiding en trainingen. De Academische universiteit heeft de staat licentie voor educatieve activiteiten uit te voeren (# 0724, 17 februari 2011) in de volgende masteropleidingen: Toegepaste wiskunde en natuurkunde (Wiskundige en Informatieve Technologies afdeling): Theoretische Informatica; Software Engineering; Algoritmische Bio-informatica. &nbsp Natuurkunde (Theoretische Natuurkunde): Theoretische en wiskundige natuurkunde. Technische Natuurkunde Elektronica-en Micro-elektronica (Natuurkunde en Technologie van nanostructuren afdeling): Fysica van laag-dimensionale staat. De Academische Universiteit biedt postdoctorale studies op de volgende gebieden: Astrofysica en Stellar Sterrenkunde Apparaten en methoden van de Experimentele Fysica Fysica van de gecondenseerde materie Fysica van halfgeleiders Fysica van atoomkern en Elementaire Deeltjes Filosofie van Wetenschap en Technologie De Academische Universiteit ligt op Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Rusland. De klaslokalen en laboratoria van het Academisch Universiteit zijn mooi ingericht. Bij het Academisch Universiteit zijn er ook computer lessen, een conferentiezaal, een zaal voor theater, een bibliotheek, een kantine, een EHBO-post, een hotel complex en een sport complex, dat een overdekt zwembad, een overdekt omvat tennisbaan en een fitnessruimte. Studenten en medewerkers van het Academisch universiteit kunnen gebruik maken van de diensten van de St. Petersburg Klinische Ziekenhuis van de RAS. De slaapzaal van het Academisch Universiteit ligt aan Maurice Toreza Ave. 37/2. Lees Minder