Graduate - Algoritmische Bio-informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Graduate - Algoritmische Bio-informatica

In algoritmische biologie laboratorium onder leiding van professor Pavel Pevzner, University of California opende een gespecialiseerde masteropleiding op het algoritmische bionformatike.

Training bevat diepgaande cursussen over algoritmen en data structuren die worden gebruikt voor de analyse van grote datasets, die worden verkregen door middel van moderne biotechnologische methoden.Ook opgenomen in de opleiding programmering, discrete wiskunde, de fundamenten van de moleculaire biologie, statistiek, machine learning en andere meer gespecialiseerde onderwerpen. Een gedetailleerd programma van de opleiding is te vinden op de volgende pagina.

Als student een onderzoek onder leiding van het laboratorium personeel dat betrokken is bij het oplossen van echte problemen van de bio-informatica.Dit is de ontwikkeling van algoritmen en software systemen voor de assemblage van genomische sequenties (de novo genoomsequentie montage), maar ook theoretische en praktische problemen in de computationele proteomics en massaspectrometrie.

Het programma is ontworpen om hoge kwaliteit te produceren specialisten in de bioinformatica algoritmische vragen, populair, zowel in de wetenschap en in de industrie.

Receptie

Om de Universiteit Academic in te voeren toegestaan ​​mensen met hoger beroepsonderwijs (bachelor, master of specialist) en geslaagd voor de toelatingsproef.

Aanvragers met gespecialiseerde graden (natuurkunde en wiskunde, natuurwetenschappen of techniek graad), slagen voor een interview. De andere examens in de informatica en wiskunde.

Toelatingsexamens zal worden gehouden in twee rondes - in het voorjaar en de zomer (een van de deelnemers neemt deel aan een ronde). Om deel te nemen aan de toelating tests, moet u het indienen van een elektronische aanvraag.Invullen van dit formulier zal een beetje tijd en geen niet-bindend, dus we dringen er bij om hem te vullen op dit moment, als de toelatingsproef in april, mei en begin juli.

&nbsp

&nbsp

Het interview bestaat uit mondelinge en schriftelijke onderdelen.

In het interview bleek een goede kennis van algoritmen en datastructuren, de mogelijkheid om problemen en programmering ideeën op te lossen, algemene wiskundige opleiding.Kennis van de moleculaire biologie en ervaring in echte projecten / studies voor bio-informatica wordt aangemoedigd maar niet verplicht.

Onderzoek (voor aanvragers van niet-kernactiviteiten diploma's) bestaat uit drie delen.

A.Vragen over de kennis van elementaire algoritmen en datastructuren. Op een positieve beoordeling moet ten minste 80% correct te beantwoorden (zonder lange voorbereiding.)
Twee. Twee theoretische vraagstukken - op algoritmen en programmering.Aan de positieve beoordeling van de noodzaak om volledig te formuleren van de belangrijkste resultaten van de twee onderwerpen, en (voor algoritmische probleem) veroorzaken de nodige bewijzen. Bereidingstijd 1,5 uur.
Drie.De beslissing van een of meer taken op basis van het programma van het examen. Op een positieve beoordeling nodig te lossen ten minste de helft (de te bereiden 1-2 uur, afhankelijk van het aantal taken).

Met behulp van onbevoegde bronnen tijdens een examen en interview is onmogelijk!

Onderwijs

&nbsp

Onderwijs is gratis voor mensen met een bachelor of een diploma en zijn niet eerder getraind in de magistratuur.

&nbsp

Voor personen met een master's degree, is master krijgt de tweede het hoger onderwijs en wordt daarom betaald. Voor dergelijke gevallen is de universiteit heeft collegegeld - 10 duizend roebel.per semester voor de burgers van de Russische Federatie, de Republiek Belarus, de Republiek Kazachstan, de Republiek en de Republiek Tadzjikistan. In uitzonderlijke gevallen kan collegegeld en studiebeurs worden gedekt door een subsidie ​​sponsor.

&nbsp

Voor de burgers van de andere GOS-landen te betalen collegegeld. In het Academisch Universiteit voor deze studenten collegegeld bedraagt ​​20.000 roebel. in het semester.


Voor burgers van andere landen, de kosten van de training is 30 duizendwrijven. in het semester.

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is geric ... Lees meer

Het Hoger Onderwijs Centrum van het Academisch Universiteit is de enige instelling voor hoger onderwijs aangesloten bij de Russische Academie van Wetenschappen. Op het Hoger Onderwijs Centrum is gericht op opleiding MSc en PhD's en het verstrekken van voortdurende professionele opleiding en trainingen. De Academische universiteit heeft de staat licentie voor educatieve activiteiten uit te voeren (# 0724, 17 februari 2011) in de volgende masteropleidingen: Toegepaste wiskunde en natuurkunde (Wiskundige en Informatieve Technologies afdeling): Theoretische Informatica; Software Engineering; Algoritmische Bio-informatica. &nbsp Natuurkunde (Theoretische Natuurkunde): Theoretische en wiskundige natuurkunde. Technische Natuurkunde Elektronica-en Micro-elektronica (Natuurkunde en Technologie van nanostructuren afdeling): Fysica van laag-dimensionale staat. De Academische Universiteit biedt postdoctorale studies op de volgende gebieden: Astrofysica en Stellar Sterrenkunde Apparaten en methoden van de Experimentele Fysica Fysica van de gecondenseerde materie Fysica van halfgeleiders Fysica van atoomkern en Elementaire Deeltjes Filosofie van Wetenschap en Technologie De Academische Universiteit ligt op Khlopin str. 8/3, St Petersburg, Rusland. De klaslokalen en laboratoria van het Academisch Universiteit zijn mooi ingericht. Bij het Academisch Universiteit zijn er ook computer lessen, een conferentiezaal, een zaal voor theater, een bibliotheek, een kantine, een EHBO-post, een hotel complex en een sport complex, dat een overdekt zwembad, een overdekt omvat tennisbaan en een fitnessruimte. Studenten en medewerkers van het Academisch universiteit kunnen gebruik maken van de diensten van de St. Petersburg Klinische Ziekenhuis van de RAS. De slaapzaal van het Academisch Universiteit ligt aan Maurice Toreza Ave. 37/2. Lees Minder