Graad in de biologie

Algemeen

30 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

biologie is de studie van alle levende wezens, van kleine micro-organismen voor planten en dieren. De cursus richt zich grotendeels af van de evolutie en ecologie en bespreekt hoe soorten zijn opgebouwd en hoe ze leven en met elkaar omgaan. Biology programma is beschikbaar op zowel bachelor en master niveau.

Door het bestuderen van biologie u een basiskennis van biologische processen, maar ook de mogelijkheid zich te specialiseren in een gebied dat tegen het einde van de studie te krijgen. Biologie is een enorm onderwerp, en het is dus normaal dat de studie heeft een aantal keuzevakken aan het programma voor wat men zou willen om meer te leren over te passen.

Biology programma is voor degenen die willen over alle organismen van de natuur te leren. Het onderwerp gaat over de studie van het leven van de moleculair niveau, de cellen, weefsels en organismen populaties en ecosystemen. Het brede spectrum van disciplines maakt specialisatie een belangrijk deel van de toekomstige werkzaamheden. Species evolutie, fysiologie en ecologie, alsmede klimatologische getroffen gebieden zoals woestijn, regenwoud, Noordpool, bodem en water zijn ook belangrijke onderwerpen kan men verder in te verdiepen.

De leer van de kwesties in verband met het dagelijks leven van mensen is een spannende richting. Dit kan betekenen dat het vinden van nieuwe medische behandelingen, het verhogen van de landbouwproductie, de bescherming van bedreigde soorten en nieuwe voedingsmiddelen te ontwikkelen. Doorbraken in dit soort kwesties is de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen verbeterd in de afgelopen decennia, en heeft geleid tot een beter begrip van onze impact op het milieu en de noodzaak van een beter beheer van hulpbronnen en milieubescherming.

Een aantal van onze partners, die biologie studies bieden ook de mogelijkheid om te worden ingezet binnen een bedrijf om relevante werkervaring in het kader van de opleiding, die kan worden gedaan na het voltooien van Don de 1e jaren van studie aan de universiteit te verwerven. Na een jaar in de praktijk keert u terug naar de universiteit om hun studie af te ronden.

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over dergelijke implementaties en toelatingseisen uit te vinden.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Lees meer

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Lees Minder
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , Londen , Loughborough , Manchester , Newcastle upon Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Lezing , Rochester , Sheffield + 29 Meer Minder