Graad in Bedrijfseconomie

University of Cagliari

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Graad in Bedrijfseconomie

University of Cagliari

Functies proefschrift.

Het examen bestaat uit het schrijven, in het Italiaans of Engels, en bij de bespreking van een kenmerk originele elementen van een theoretisch en / of empirisch met betrekking tot een onderwerp, te wijten, althans zo overheersend, de zakelijke disciplines. De methodologie moet op de in de disciplines van de referentie van de Master of Science aanvaarde normen worden vastgesteld. Methoden van verschillende disciplines kunnen worden gebruikt in een instrumentele manier om het thema van het proefschrift bedrijf toch.

Het rapport moet ook een volledige bibliografie bevat en, indien van toepassing, een beschrijving van de methoden en technieken die worden gebruikt in het onderzoek. De student moet ook voldoende kennis van de literatuur te tonen.

Vaardigheden die nodig zijn voor de toegang.

Het curriculum eisen waaraan moet worden voldaan voor de toelating zal op passende wijze worden bepaald in het Academisch reglement voor de cursus.

Verificatie van persoonlijke voorbereiding, onder het ministerieel besluit 270/04 vereist, moeten plaatsvinden op een wijze die adequaat zal worden bepaald in het Academisch reglement voor de cursus. Het is nodig als input ten minste een taalvaardigheid (binnen de EU-talen) van ten minste B1.

Specifieke eindtermen.

De opleiding in Bedrijfseconomie neemt als specifieke doelstellingen van de complexe theoretische en methodologische kennis van een economische onderneming, met de nodige ondersteuning integratieve cognitieve en instrumentele aard van de algemene economische, juridische en wiskundige statistiek, gericht op het verstrekken van kennis om te werken voldoende capaciteit in de uitvoerende functies van de onderneming activiteiten met industriële, commerciële en diensten, maar ook in organisaties en overheidsdiensten en aanverwante consultancy business management. In het bijzonder, gezien de kennis terug te vinden in het curriculum van de kredieten die overeenkomen met de leer van de sectoren SECS-P / 07 (boekhouding en jaarrekeningen en administratieve verwerking van richting), SECS-P / 08 (Economie en communicatie technologie en economie en de richting van de bedrijven), SECS-P / 01 (Economie van beslissingen), SECS-S / 03 (Economische statistiek), IUS / 04 (Corporate Law) en IUS / 12 (Fiscaal Recht). Meer credits kern en aanvullend zijn toegewezen voor specifieke onderzoeken, in het bijzonder met betrekking tot: - het beheer van de besluitvorming in de particuliere bedrijven (meer dan besluitvormingsprocessen in organisaties); - Administratieve problemen, juridische, boekhoudkundige en fiscale (cursussen Professionele Technieken, financieel beheer en de uitwisseling controles); - Planning en control van de bedrijfsvoering (dus van de Strategie en Beleid, Maatschappelijk verantwoord ondernemen in organisaties, marktanalyse); - Beheer van instellingen en overheidsdiensten (courses Economics van de openbare bedrijven, Human Resource Management).

De gecombineerde reeks van dergelijke kredieten, samen met de actieve modus waarin u van plan om het onderwijs en het leren tests uit te voeren, zijn functioneel om de noodzakelijke capaciteit voor kennis en begrip van de bedrijfseconomische realiteit waarmee de afgestudeerde zal moeten meten vergemakkelijken met behulp van onafhankelijk oordeel en het vermogen om de evolutie van de economische systemen en bedrijfsprocessen te leren en te spreken met de nodige communicatieve vaardigheden.

De Master of Science in de Bedrijfseconomie biedt geavanceerde niveau van vaardigheden in de disciplines van het bedrijfsleven, economische, juridische en wiskundige statistiek. De opleiding, in lijn met de educatieve doelstellingen van de klasse, is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een gekwalificeerde toegang tot werk voor leidinggevende functies en / of ondernemend, in bedrijven en instellingen, publieke en private, die in de industriële en / of diensten.

De opleiding is gericht op het verwerven van kennis over de interne dynamiek van het bedrijfsleven te bevorderen en een houding om de relaties met de buitenwereld (sociale, economische en institutionele) op te sporen en te interpreteren ontwikkelen. De cursus is ontworpen op een wijze die is dynamisch, met aandacht voor de nieuwe situaties die zijn ontstaan ​​in de wereld van het bedrijfsleven met een operationele en praktische aanpak door middel van aanvullende cursussen en stages in de productie-eenheden en, meer in het algemeen, in organisaties.

Als voor de organisatie van het onderwijs opleiding is gebaseerd op een interdisciplinaire aanpak, naast de traditionele lezingen gepland aanvullende cursussen en seminars gegeven door experts van de verschillende bedrijfssectoren, juridische en economische. Om de in de educatieve activiteiten ingesteld educatieve doelstellingen te bereiken zijn ook kenmerkend aanwezig gespecialiseerde cursussen.

Professionele diensten -:: in het bijzonder, kunnen de vaardigheden 1) voor zowel professionele mogelijkheden worden geweigerd registeraccountant, accountant, accountants, management consultant; - Industriële, commerciële en diensten; - Banken en andere financiële intermediairs; - Openbare bedrijven; - Non-profit organisaties; 2) en per type van vakkennis: - budgettering en boekhouding; - Financiën; - Marketing; - Management control; - Organisatie en beheer van human resources.

De evaluatie van de kwaliteit van de Master of Science in de Bedrijfseconomie CampusUnica volgen het model ontwikkeld door de Universiteit van Cagliari, in overleg met de CRUI. In dit verband zullen we blijven werken aan de zelfevaluatie groep al actief binnen de Master of Science in de Bedrijfseconomie (84 / S). De evaluatie van de resultaten van de opleiding proces zal worden gedaan door middel van het semester examens, examens, groepswerk en bespreking van case studies, de voorbereiding van zakelijke projecten en mogelijkheden voor openbare discussie met de sociale partners.

Diploma uitgereikt.

Master of Science in de Bedrijfseconomie

III - Het maken van beslissingen

Afgestudeerden in Bedrijfseconomie moet autonomie van oordeel dat los staat van ideologische vooroordelen en overwegingen van politieke voorkeur te hebben. Hij moet de enige beperking professionele ethiek en fatsoen weten onderscheid te maken tussen de oplossingen van de problemen economische en zakelijke dat sommige mensen profiteren ten koste van anderen te herkennen, de oplossingen van deze problemen van algemeen belang, dat is toe te schrijven aan het gehele collectiviteit.

Afgestudeerden zullen een volledige capaciteit in het maken van oordelen en zelfbewust met betrekking tot de strategische context van de bedrijfssystemen te verwerven. Afgestudeerden zullen in staat zijn om kritisch oordelen en zelf te maken, zelfs in de afwezigheid van alle relevante informatie. De verworven vaardigheden zullen worden geëvalueerd als onderdeel van de verificatie van de inkomsten uit elke cursus en bij de bespreking van de finale, of omdat de studenten wordt verwacht dat zij hun mening argumenteren en te bespreken met de commissie.

Oordeel wordt bereikt door de kritische studie en multidisciplinaire en geverifieerd in de testen en de uiteindelijke winst.

IV - Communicatieve vaardigheden

Afgestudeerden in Bedrijfseconomie in staat zijn om de kennis te communiceren en de conclusies die worden geconfronteerd met problemen van de bedrijfsvoering en aanverwante management. Afgestudeerden in staat om zich te uiten en effectief om te gaan met de verschillende stakeholders hebben verworven speciale vaardigheden en communicatieve vaardigheden van de vergelijking die van invloed zijn positief over uzelf professionale.Il afgestudeerden in Bedrijfseconomie moet ook beschikken over communicatieve vaardigheden zal zijn in het overbrengen aan anderen, in prive, maar ook in het openbaar, hun geloof en geeft uitleg van economische verschijnselen. Deze vaardigheden kunnen worden verworven tijdens de cursus met seminars, waar u de weergave technieken die de inhoud van de duidelijkheid en de synthese hebben leren.

Communicatieve vaardigheden worden ontwikkeld door middel van interactie met docenten en andere studenten op het gebied van onderwijs situaties evenals seminars en geverifieerd in de testen en de uiteindelijke winst.

V - Het leren van vaardigheden

Afgestudeerden in Bedrijfseconomie moeten in staat zijn de evolutie van het bedrijfsleven en de markten, en nieuwe methoden voor de analyse en het wetenschappelijk onderzoek gemakkelijk leren.

De voorbereiding kreeg kritische benadering tijdens de deelname aan lezingen en educatieve activiteiten, alsmede door persoonlijke studie, zal afstuderen in Bedrijfseconomie autonome actualisering en de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden in de academische of professionele omgeving. De verificatie van de overgenomen partij leervermogen is door evaluaties schriftelijk en / of mondeling, aan het einde van de stage en / of tijdens het zelfde.

Aanleren van vaardigheden zijn uiteraard verbonden met de didactische en getest als onderdeel van de testen en de uiteindelijke winst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Italiƫ - Cagliari, Sardinia
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Cagliari, Sardinia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan