Global Sport Business Master

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

AMOS is de wereldleider op het gebied van sportmanagementonderwijs in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. We bieden een scala aan managementtrainingsprogramma's binnen een cultuur van innovatie en ondernemerschap.

Door praktische, theoretische en professionele ervaringen biedt AMOS Sport Business School studenten alle essentiële hulpmiddelen om hun droomcarrière in de sportindustrie te bereiken.

AMOS heeft 10 campussen in de grootste steden van Frankrijk (Parijs, Lille, Lyon, Bordeaux, Nice, Toulouse, Marseille, Nantes, Rennes, Straatsburg), waar de sportindustrie elke dag groeit. In lijn met zijn internationale ontwikkeling heeft AMOS een campus geopend in Londen, een van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van sportactiviteiten.

118175_Gala.jpg

Het Global Sport Business Master-programma

AMOS 'unieke Global Sports Business Master's Program is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de internationale sportindustrie en om een diepgaande expertise van de sector te ontwikkelen.

Dit 2-jarige specialistische managementprogramma wordt geleverd door experts in de internationale sportindustrie en neemt de studenten mee op een unieke reis door Europa, Azië en Noord-Amerika / VK.

De eerste drie semesters zijn samengesteld uit lezingen, masterclasses en studiereizen naar Duitsland, China en de Verenigde Staten van Amerika. Het laatste semester omvat een professionele ervaring van 6 maanden en de levering van een proefschrift.

Alle cursussen worden volledig in het Engels gegeven in Parijs, Lyon, Lille, Bordeaux en Nice (Semesters 1 & 2) en Londen (Semesters 1 *, 2 * en 3).

Na voltooiing van dit programma hebben studenten echte expertise opgedaan voor de internationale sportmanagementindustrie. Ze krijgen de MBS TITLE, MASTER OF BUSINESS IN SPORT (titel "Manager des Organizations Sportives") beschermd door AMOS ©.

* Momenteel alleen toegankelijk voor studenten uit de EU, EER of Zwitserland

Semester 1

Tijdens het eerste semester van je cursus kun je meer te weten komen over Internationale Sportmarketing, Sportproducten, Strategische Financiering, Sportevenementenplanning etc.

Als een semester gericht op Europa, eindigt u met een 5-daagse reis in Duitsland (München), bezoekt u sportfaciliteiten, gaat u naar de ISPO-beurs, een van de grootste showrooms ter wereld in de sportindustrie, enz.

Semester 2

Tijdens het tweede semester staan internationale commercialisering, regelgeving en economische vraagstukken in de sport, sportevenementen, wereldwijd leiderschap enz. Centraal.

Het semester eindigt met een studiereis van een maand in China (Beijing - Shanghai), waar je meer te weten kunt komen over de Chinese cultuur, culturele en sportfaciliteiten kunt bezoeken, maar ook een beter begrip hebt van de Chinese sportindustrie.

Semester 3

Dit semester vindt plaats in Londen en is voornamelijk gericht op de Angelsaksische markt. Het semester begint met een reis van een maand in de VS, Chicago - in een van de grootste sportsteden in Amerika. Je hebt een dieper inzicht in de Amerikaanse sportindustrie en de kans om een vrijwilliger te worden op een groot sportevenement: de Chicago Marathon.Aan het einde van dit semester zul je meer te weten komen over Sport Digital, Sales, Events Safety and Public Relations, Innovative Sport Trends, enz. Op de London Campus.

Tijdens dit semester heb je ook 2 trips in het Verenigd Koninkrijk (Schotland en Coventry).

136150_AMOSChicago.JPG

Semester 4

Het laatste semester van deze Global Sport Business Master staat in het teken van een professionele ervaring van 6 maanden. Deze stageperiode biedt jou de mogelijkheid om je vaardigheden in een sportbedrijf te vergroten.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

First French Business School specialised in the sport business from an Undergraduate Bachelor to a Postgraduate Master of Business in Sport; AMOS trains managers, sales agents and highly skilled entre ... Lees meer

First French Business School specialised in the sport business from an Undergraduate Bachelor to a Postgraduate Master of Business in Sport; AMOS trains managers, sales agents and highly skilled entrepreneurs in all the areas of sport business. AMOS aims at being the reference and the interlocutor of the sporting movement and the sport business. AMOS integrates an international dimension through its seminars abroad, its English conferences, its bilingual class, its school of integrated languages and through the integration into the European program of exchanges ERASMUS. Lees Minder
Londen , Parijs , Lille , Bordeaux , Lyon + 4 Meer Minder