Global Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management (GSCM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MIT-Zaragoza-Maleisië Global Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management (GSCM)

De MIT-Zaragoza-Maleisië Global Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management (GSCM) is gezamenlijk opgericht door drie centra binnen het MIT Global SCALE Network: MIT Center for Transportation and Logistics, Zaragoza Logistics Center en Malaysia Institute for Supply Chain Innovation. Het curriculum van het programma is gemodelleerd naar het supply chain management (SCM) masterprogramma bij MIT.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) en is gebaseerd op de supply chain-cursussen die worden gegeven in de MIT Global SCALE Network-programma's. Het netwerk van zes innovatiecentra op vier continenten is een alliantie van toonaangevende onderzoeks- en onderwijscentra die zich toeleggen op de ontwikkeling en verspreiding van wereldwijde innovatie in supply chain en logistiek.

123258_GSCM2019-Map.png

Het Global Supply Chain Management-programma (GSCM) is een hoogkwalitatieve graad die wordt onderwezen in een echt wereldwijde omgeving die zijn afgestudeerden vaardigheid biedt in zowel het oplossen van problemen als leiderschap bij verandering. Door dit programma krijgen studenten een unieke exposure door te studeren op 3 verschillende continenten. Het is ontworpen om wereldwijde supply chain leiders te creëren en is gemaakt om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te navigeren door een wereld die snel evolueert als gevolg van globalisering.

Programma in één oogopslag

 • Start: augustus
 • Taal: Engels
 • Locatie: ZLC Campus, Zaragoza, Spanje (5 maanden), MIT Campus, Massachusetts, Verenigde Staten (3 weken in januari) en MISI Campus, Kuala Lumpur, Maleisië (4 maanden).
 • Duur: 10 maanden, voltijd opleiding
 • Credits: 68 ECTS-credits
 • Graad toegekend: Master of Engineering in Logistics and Supply Chain Management van de Universiteit van Zaragoza (eigen diploma / Estudio propio) en Graduate Certificate in Logistics & Supply Chain Management van het MIT Global Scale Network

129087_zlog4.jpg

Wie zou moeten solliciteren

Diversiteit in het studentenlichaam is een belangrijk kenmerk van de MIT Masters in Supply Chain. Hoewel van aanvragers wordt verwacht dat ze aanleg hebben voor analytisch denken, hoeven ze geen bachelordiploma in engineering te hebben. We nodigen studenten van alle disciplines uit om te solliciteren . Naast het onderwijs, weegt de relevante werkervaring zwaar in het toelatingsbesluit.

129086_ZLOG-Class2020.jpg

Wanneer aanvragen

Alle aanvragen en ondersteunende materialen moeten binnen de relevante deadlines worden ingediend:

 • I Round: 1 november
 • II-ronde: 15 januari
 • III-ronde: 15 maart

We gaan door met rollende opnames na de deadline van de derde ronde:

 • Deadline internationale studenten: 15 mei
 • Europese studenten die geen visum nodig hebben: 15 juli

Klaar om aan te melden?

Toepassing materialen:

 1. Aanvraagformulier
 2. Verklaring van doelstellingen
 3. Hervat
 4. Officiële GMAT- , SC0X- of GRE-scores (er kan van worden afgeweken wanneer bewijs wordt getoond van uitstekende kwantitatieve vaardigheden)
 5. Officiële TOEFL, IELTS of andere soortgelijke Engelse tests (indien geen native speaker)
 6. Officiële afschriften / diploma
 7. Twee aanbevelingsbrieven
 8. Video verklaring

Careers

ZLC faciliteert relaties voor MIT Zaragoza Master in Supply Chain (ZLOG) studenten en afgestudeerden met potentiële werkgevers, afgestudeerde schoolwervers en collega-alumni. Bedrijven zijn welkom om te communiceren met studenten en / of interviews, masterclasses of een bedrijfspresentatie te geven op ZLC Campus.

De Career Services Offices bevorderen carrièreontwikkeling en dragen bij aan de groei en het succes van onze afgestudeerden. Sinds het begin is het programma afgestudeerd aan een zeer diverse groep van goed gekwalificeerde, succesvolle supply chain-professionals , die over de hele wereld werken voor toonaangevende fabrikanten, retailers, adviesbureaus en meer.

129090_zlog5.jpg

Collegegeld en tarieven

28.000 €:

 • Academische kosten: € 7.700
 • Andere collegegeldkosten: € 20.300

Levende uitgaven

Collegegeld dekt geen administratiekosten (€ 300), boeken, levens- of reiskosten naar Zaragoza of Boston voor de internationale uitwisseling. De kosten van levensonderhoud variëren, afhankelijk van de levensstijl en of studenten alleen willen wonen, met huisgenoten of met een gezin. De kosten van levensonderhoud in Zaragoza zijn lager dan in een groot deel van Europa. Momenteel is een budget van ongeveer € 400 - € 600 per maand de norm voor alleenstaanden.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Zaragoza Logistics Center (ZLC) is a research institute established by the Government of Aragon in Spain in partnership with the Massachusetts Institute of Technology and the University of Zaragoza. F ... Lees meer

Zaragoza Logistics Center (ZLC) is a research institute established by the Government of Aragon in Spain in partnership with the Massachusetts Institute of Technology and the University of Zaragoza. Founded in 2003, ZLC campus is located at “Dinamiza business park”, designed to meet the space and work needs of companies after the EXPO Zaragoza 2008. ZLC mission is to create an international center of excellence for research and education in logistics and SCM that actively engages with industry and the public sector to develop and disseminate knowledge. Lees Minder
Zaragoza , Cambridge + 1 Meer Minder