Global Executive meesters in het financieel beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De School of Management die denkt en woont in de toekomst.

Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE, School of Management) is toegetreden tot de GEMFM GLOBAL INC, een programma dat is ontworpen en ontwikkeld door finance professoren met uitgebreide ervaring in executive education, in nauwe samenwerking met financiële professionals en educatieve experts. De Executive Master in Financial Management programma voorziet in de behoeften van de 'nieuwe' financiële wereld door te focussen op de kernactiviteiten mogelijkheden: een internationale oriëntatie, diepgaande financiële expertise en het management vaardigheden en analytische vaardigheden van essentieel belang voor een veranderende omgeving. Het programma besteedt aandacht aan de persoonlijke leiderschapskwaliteiten van de financiële professional, met nadruk op zowel de effectiviteit (Getting Things Done) en verantwoordelijkheden (impact).

De GEM FM-programma combineert de financiële theorie met de toepassing ervan in de praktijk.

Door het begrijpen van de theorie achter de financiële instrumenten, de GEMFM programma stelt de deelnemers beter, goed geïnformeerde beslissingen te nemen om de financiële problemen.

De GEMFM / IESDE Global Executive Masters in Financial Management omvat een uitstekend programma om bij te houden van de laatste ontwikkelingen in het financieel management voor zowel professionals op het gebied van financiële en zakelijke en of leidinggevenden uit andere vakgebieden.

De Global Executive Masters in Financial Management wordt aangeboden door IESDE in samenwerking met GEMFM Global Inc., en afgestudeerden zullen toegang hebben tot GEMFM's wereldwijde netwerk van alumni, evenals de uitgebreide IESDE alumni netwerk.

WAAROM KIEZEN GEMFM?

Leren in de GEMFM programma is anders dan de traditionele universiteit leren. Ontworpen om het delen van kennis te maximaliseren, dialooggestuurd lessen nemen u in cross-culturele gesprekken met docenten en collega's. Werkvormen zijn onder andere workshops, case studies, en zowel team als zelfstandig werk.

Programma Merit & Excellence

De inhoud van het GEMFM programma voldoet aan de internationale normen van soortgelijke programma's op internationaal erkende en zeer ranking universiteiten en business schools. IESDE School of Management werkt samen met een netwerk van scholen die zeer vergelijkbare masteropleidingen aanbieden.

Dit programma maakt deel uit van een periodiek accreditatiesysteem en afspraken over de uitwisseling van studenten en personeel tussen de programma's, en een gezamenlijke alumni groep. In de tweede helft van 2016 zal een team van drie internationaal gerespecteerde finance professoren een accreditatie bezoek aan IESDE brengen. Deze bezoeken zullen periodiek worden herhaald om een ​​optimale kwaliteitscontrole van het programma te waarborgen.

Faculteit in het programma is zorgvuldig geselecteerd op basis van vier criteria:

a) een gedegen academische achtergrond b) Omdat het inspirerende leraren c) Het brengen van praktische relevantie d) Professional levering Alle GEMFM docenten zijn gerekruteerd uit wereldklasse universiteiten en scholen, die een rijke veelheid van inhoud en perspectief. Alle docenten zijn geselecteerd op basis van hun academische achtergrond, het onderwijs en begeleiding capaciteit, ervaring in de praktijk en professionele houding. De groep leraren voor deze editie van het programma komt uit een breed scala aan landen op vier verschillende continenten.

Kandidaten voor deelname aan dit programma worden ingediend via een serieuze selectieproces. Uitsluitend bij de deelnemers kwalificaties in aanmerking worden genomen; geen compromissen zal worden gemaakt met het oog op 'een volledige class' te hebben.

De leerlingen evalueren elke module van het programma, de didactische aspecten en de docenten. De resultaten van deze feedback is input voor de continue verbetering van het programma.

Financieel management voor vandaag en morgen

Na een reeks van financiële crises, de financiële wereld is en dient te worden aan het veranderen. Tegelijkertijd blijven zij globaal, dynamisch en complex. Daarom is de GEMFM stevig op basis van wat de academische wereld in de afgelopen decennia om het financieel beheer heeft aangeboden. Maar het doet dat daarbij ten volle rekening te houden met de praktijk, met inbegrip van de context van het financieel beheer en met de rol van de werkelijke menselijk gedrag.

De GEMFM richt zich op de echte financieel beheer problemen die moeten worden onderzocht en opgelost. Hij waardeert de macht van academische resultaten, maar ook aandacht voor de beperkingen van deze resultaten. Het leert hoe om te kijken achter de cijfers, hoe om aandacht te besteden aan de context van het financieel beheer (compliance, governance, maatschappelijk verantwoord ondernemen) en toont het belang van het gedrag van de manager en andere belanghebbenden in het bestuurlijke proces.

De belangrijkste onderwerpen in de GEMFM zijn zakelijke financieel beheer, investeringen en de financiële markten. Deze onderwerpen worden benaderd met een multi-dimensionale en interactieve focus, met inbegrip van onderwerpen als leiderschap en besluitvorming, het overbruggen van de kloof tussen theorie en praktijk.

Veel executive meesters in het financieel beheer studenten de gelegenheid gebruik om ook de voorbereiding voor de CFA-examen tijdens het programma.

GLOBAL

De groep leraren voor deze editie van het programma komt uit een breed scala aan landen op vier verschillende continenten.

Het GEMFM programma omvat een studiereis naar New York City, met een bezoek aan de financiële instellingen en andere belangrijke partijen in de financiële sector.

Deelnemers aan de GEMFM krijgt de kans om uit te wisselen met partnerscholen in het GEMFM netwerk van scholen op verschillende plaatsen in de wereld hebben.

Netwerken

Het GEMFM is programma een executive master's voor werkende professionals, die het mogelijk maakt om te netwerken en hoogwaardige discussies in de klas. Via het internationale netwerk, kunnen de deelnemers ook verbinding maken met studenten en alumni van de andere Executive Master in financieel management programma's in het buitenland.

 1. Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE) positioneert zich als een referentie business school in Latijns-Amerika.
 • In 2012, ondertekende een samenwerkingsovereenkomst met INCAE, de beste business school in Latijns-Amerika (volgens América Economía MBA Ranking 2013), met het oog op de case studies samen schrijven op bedrijven uit deze regio.
 • In 2014, werd IESDE door RSM gekozen om haar Executive Masters leveren in Financial Management Program (XFM) in Mexico.
 • In 2015 werd IESDE EMBA beschouwd als een van de 10 beste academische programma's van Mexico (volgens Expansion EMBA Ranking 2015).

IESDE School of Management werkt ook samen met de Harvard Business School en UPAEP door de Micro-economie van het concurrentievermogen Course (MOC) 3. GEMFM is een internationaal programma waar 80% van de lessen in eigen persoon door de wereldberoemde docenten en de rest worden gegeven door de Mexicaanse financiële experts. Het voorziet in een globale en huidige financiële visie, in aanvulling op de Mexicaanse contextuele onderwerpen. HET PROGRAMMA:

 • Overweegt corporate finance, investeringen, en de financiële markten. Deze drie gebieden zijn geïnstrueerd met een multi-dimensionale interactieve focus brug tussen theorie en praktijk.
 • Biedt een breed risico perspectief, niet alleen vanuit financieel oogpunt.
 • Biedt een bestuurlijke en systemische financieel oogpunt. Naast de financiële onderwerpen omvat het beheer en het bestuur onderwerpen (leiderschap, besluitvorming).
 • Bevat relevante financiële onderwerpen voor Mexico, zoals nieuwe financiële regelgeving en financiële markten en instellingen in Mexico.
 • Biedt elementaire voorbereiding op CFA-certificering.
 1. GEM-FM biedt de mogelijkheid om een ​​uitvoerend meesters in Finance programma in Mexico te studeren, zonder in te boeten werk en gezinsleven. Het is een 18 maanden durend programma een keer per maand gegeven, meer dan een ononderbroken driedaagse periode -Wednesday te vrijdag-.

 2. Het is een executive master voor mensen met eerdere werkervaring, die het mogelijk maakt om te netwerken en hoogwaardige discussies in de klas.

 3. Het GEMFM programma omvat een studiereis naar New York City, met een bezoek aan de financiële instellingen en andere belangrijke partijen in de financiële sector.

 4. GEMFM biedt het prestige van het hebben van een Executive Masters uitgegeven door IESDE en ondersteund door de GEMFM Global Inc.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1993 in Puebla, Mexico, Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE) is positioning itself as a reference business school in Latin America. Established to develop profe ... Lees meer

Founded in 1993 in Puebla, Mexico, Instituto de Estudios Superiores en Dirección de Empresas (IESDE) is positioning itself as a reference business school in Latin America. Established to develop professional skills among executives and to train top management leaders. Lees Minder