Studie Master's Programma's in Ghana

Masters in Ghana 2018/2019

Studie in Ghana

Onderwijs in Ghana

Onderwijs is een prominent onderdeel van het leven in Ghana.Het land is actief bezig om zijn alfabetiseringsgraad verbetering en versterking van de economie in zijn geheel als resultaat. De volwassen alfabetiseringsgraad hier is ongeveer 71 procent. Mannetjes hebben meer kans om een ​​opleiding dan vrouwen hebben. Kinderen voeren de school op de kleuterschool niveau, meestal op de leeftijd van drie of vier. Ze naar de basisschool op de leeftijd van zes. Ze blijven op de basisschool voor ongeveer zes jaar. Studenten dan verder naar de middelbare school. Zowel een junior en een senior high school aanwezig zijn.

Aan het einde van hun middelbare school jaren, worden de studenten getest. Zij zullen dan bepalen of ze zullen aangaan van een universitaire opleiding of een tertiaire programma. Veel studenten zullen meer beroepsgerichte gebaseerde educatieve programma's in plaats van het inschrijven in de universiteit te gaan.

 

Hoger onderwijs in Ghana

In termen van kansen voor het hoger onderwijs, het land heeft tal van keuzemogelijkheden voor studenten.Er zijn 21 openbare training hogescholen in het land, waarvan de meeste bieden gespecialiseerde opleiding voor studenten die tussen een en drie jaar van het onderwijs nodig. Er zijn 18 technische instellingen aanwezig en twee instellingen diploma's uitreiken. Het land is ook de thuisbasis van zes universiteiten, evenals verschillende particuliere programma. Het volgende is een lijst van de openbare universiteiten in het land:

 • De Universiteit van Ghana
 • Universiteit van Cape Coast
 • University of Education
 • Universiteit van Mijnbouw en Technologie
 • Kwame Nkrumah University of Science and Technology
 • Universiteit voor Ontwikkelen Studies

Daarnaast heeft het land aangetrokken particuliere investeringen en schoolontwikkeling. De laatste jaren werden verschillende universiteiten ontwikkeld die alle private instellingen. Deze omvatten:

 • Ghana Telecom University Colleges
 • Central University College
 • Ashesi University College
 • Methodist University College van Ghana
 • Regent University College of Science and Technology
 • Valley View University

Van deze, de oudste school in het land is de Universiteit van Ghana, dat zijn deuren opende in 1948. De focus van het onderwijs in deze scholen is zeer divers. Veel studenten studeren zakelijke, sociale wetenschappen, en geneeskunde. Er is echter ook een sterke vraag naar technologie gebaseerde onderwijs, de kunsten en de geesteswetenschappen. Misschien wel de meest bekende school in de regio is Kwame Nkrumah University of Science and Technology, die is uitgegroeid tot een top school in dit deel van Afrika.

 

Diversiteit in het onderwijs en kansen

Hoewel veel mensen denken dat het onderwijssysteem in Ghana en de omgeving misschien niet ideaal voor alle internationale studenten, er zijn vele redenen om hier te leren. Een van de beste redenen om dit te doen is omdat de regio is zo divers.Wanneer internationale studenten studeren hier, zij hebben de mogelijkheid om te communiceren met en te netwerken met mensen, bedrijven en overheden uit de hele westelijke gedeelte van Afrika. Als gevolg hiervan, zijn er mogelijkheden om de cultuur en de wetten hier en vervolgens om die als een instrument voor het vinden van werk en kansen in de regio te gebruiken te leren.

 

Visa voor studenten

Studenten moeten een visum om hier te studeren verkrijgen. De studentenvisum vraagt ​​van leerlingen om al een actieve paspoort en acceptatie in een school. Een aanvraag voor office student visa moeten worden ingediend samen met een uitnodigingsbrief naar de ambassade voor de student om een ​​visum te krijgen. Er zijn kosten verbonden aan het verkrijgen van het visum, maar voor de meeste studenten het proces is eenvoudig en ongecompliceerd.

Over Ghana

Studeren in Afrika kan een van de meest interessante plaatsen om een ​​opleiding te volgen. Het is niet de typische locatie voor mensen die op zoek zijn naar internationale studies, maar er zijn mogelijkheden hier ontdekken waard. Voordat u overwegen inschrijven in een school gevestigd ergens anders in de wereld, rekening houden met de waarde van een ervaring zoals die welke beschikbaar is in Ghana is. Dit land isn 't de grootste, maar het heeft wel een belangrijke geschiedenis en cultuur ontdekken waard.

Het land van Ghana, bekend als de Republiek van Ghana, is gelegen aan de Atlantische Oceaan in de Golf van Guinee. Het land grenst aan Togo, Ivoorkust en Burkina Faso. Dit land heeft een lange geschiedenis, met inbegrip van die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het werd gekoloniseerd door de Britten en bleef onder haar controle tot 1957. Het was het eerste land in Afrika om zijn onafhankelijkheid van Engeland te winnen. Het land staat bekend om veel dingen, maar is misschien wel het meest bekend om zijn goud producties.Het is ook de thuisbasis van Lake Volta, dat is het grootste kunstmatige meer in de wereld. Het land is de thuisbasis van meer dan 24 miljoen mensen.

 

Klimaat

Het klimaat in deze regio is erg warm. Omdat het land is slechts een paar graden ten noorden van de evenaar, zijn er altijd hoge temperaturen aanwezig. Echter, de Atlantische kust helpt om die temperatuur minder hard te maken. De glooiende heuvels en ongelofelijke wildlife presenteren hier maken deze regio prachtig om te bezoeken. Temperaturen gedurende het hele jaar ruim boven 80 graden, met temperaturen in januari tot en met mei is het hoogste en gemiddeld ongeveer 90 graden C. Luchtvochtigheid kan ook zeer hoog en ongemakkelijk. Regen is schaars grootste deel van het jaar.

 

Samenleving

Ghana is een etnisch divers land. Het heeft een lage kosten van levensonderhoud in sommige gebieden, maar de ingevoerde producten kan erg duur zijn.Dit draagt ​​bij aan een hogere dan de meeste landen kosten van levensonderhoud in de moderne steden. Het grootste deel van het land is niet gemoderniseerd. Echter, lage inflatie helpt dingen betaalbaar te houden.

In termen van cultuur, het land heeft een sterke kunst, muziek, en dans geschiedenis. Het grootste deel van haar cultuur wordt beïnvloed door de Koninkrijken van de Akan, een eeuwenoude cultuur van de.

Ghana heeft een diverse bevolking en tal van redenen om hier te studeren. Echter, een van de grootste effecten te doen is de mogelijkheid om bij te dragen aan het land na je afstuderen. Salarissen voor zelfs zeer in trek landen laag blijven, maar de mogelijkheid om bij te dragen aan het welzijn en de verbetering van het land zou een zeer goede reden om uw onderwijs te krijgen hier. Met mogelijkheden om zo gemakkelijk beschikbaar te doen, kan het de ideale plek om te studeren zijn.

Feiten over Ghana

Een West-Afrikaanse land grenzend aan de Golf van Guinee, Ghana wordt begrensd door Côte d 'Ivoire naar het westen, Burkina Faso in het noorden, Togo in het oosten, en de Atlantische Oceaan naar het zuiden. Ghana is een lid van de Niet-Gebonden Beweging, Zuid-Atlantische vrede en samenwerking Zone, het Gemenebest van Naties, en de Groep van 24. Ghana is de tweede grootste cacao-producent ter wereld, en een van de wereld 's grootste producenten van goud en Ghana is de thuisbasis van Lake Volta, het grootste kunstmatige meer in de wereld door de oppervlakte.

 

Hoofdstad: Accra
Officiële Talen: Engels
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 24200000
Bruto Binnenlands Product: $ 89.509000000000
Valuta: Ghana cedi (GH ₵) (GHS)
Tijdzone: (UTC0)