Gespecialiseerde Master in International Wealth Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De aanmeldingen voor de Intake 2020 zijn gesloten. Aanvragen voor de intake voor 2021 openen vanaf oktober 2020.

Geaccrediteerde CIF (Investment Advisor), en CJA (Relevant Legal Expertise) , the Specialized Master® in International Wealth Management (voorheen MS Private Banking and Financial Planning) op onze Paris Campus, traint hooggeplaatste generalisten in het veld. Carrièremogelijkheden zijn verbijsterend: advocaten, bankadviseurs, advocaten, verzekeringsdeskundigen, belastingconsulenten, accountants, vastgoedbeheerders, financiële beleggingsadviseurs - en nog veel meer. Studenten brengen een maand door op onze Londense campus.

Geconfronteerd met de ontwikkeling van een multi-professionele omgeving, toenemende internationalisering en steeds complexere persoonlijke vermogenskwesties met betrekking tot zowel hoofdrolspelers als vermogensbeheeractiviteiten op dit gebied, heeft ESCP besloten deze programma's te ontwikkelen tot een echt internationaal curriculum; de enige in zijn soort.

Het programma is volledig gericht op internationale markten. Het wordt meer dan 6 maanden lesgegeven op onze Parijse Campus en onze Londense Campus en omvat een seminar van één week in Genève.

Belangrijkste kenmerken

De ESCP Masters zijn professioneel georiënteerde programma's in specifieke managementgebieden die zijn ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en die leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als reactie op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad.

Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.

Cursussen worden gegeven in het Engels en de nationale taal van onze respectieve campussen.

Profiel van het MS International Wealth Management

Academische achtergrond:

 • Economie / Financiën 66%,
 • Zakelijk 24%,
 • Wet 7%,
 • Anderen 3%,
 • 14% internationale studenten,
 • 34% vrouwen, 66% mannen

Ruimdenkendheid en diversiteit van de gespecialiseerde meesters:

Gespecialiseerde Masters-studenten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden: ingenieurs, artsen, apothekers, studenten literatuur en rechten, enz.

Ze zijn ontstaan ​​uit 40 nationaliteiten en vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor het uitwisselen en werken in groepen des te verrijkender is.

Sinds de oprichting in 1994 heeft de Specialized Master® in Private Banking & Financial Planning 480 studenten opgeleid die nu deel uitmaken van het ESCP 55.000 leden alumninetwerk.

Vereisten

 • Houders van een eerste masteropleiding.
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS): met een minimum van 3 jaar beroepservaring
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS) zonder beroepservaring (minder dan 30% toegelaten)

vergoedingen

De kosten voor het academiejaar 2020/2021 zijn vastgesteld op 20.000 € * (inclusief kosten van het internationale seminar in Genève - vervoer & accommodatie - en de naslagwerken).

De kosten worden ook gefactureerd:

 • in één aflevering aan het begin van het academisch jaar
 • ESCP biedt ook de optie voor automatische incasso: in dat geval worden van november tot april 6 maandelijkse termijnen betaald.

Aanvragers die een plaats worden aangeboden, moeten hun aanvaarding bevestigen en een niet-restitueerbare aanbetaling van 10% van het collegegeld betalen.

* De uitgaven voor accommodatie en vervoer in Londen zijn niet inbegrepen in het collegegeld.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder