Aanvragen voor de 2019 Intake zijn gesloten. Aanvragen voor de 2020-intake gaan van start in oktober 2019.

Geaccrediteerde CIF (Investment Advisor), en CJA (Relevant Legal Expertise) , the Specialized Master® in International Wealth Management (voorheen MS Private Banking and Financial Planning) op onze Paris Campus, traint hooggeplaatste generalisten in het veld. Carrièremogelijkheden zijn verbijsterend: advocaten, bankadviseurs, advocaten, verzekeringsdeskundigen, belastingconsulenten, accountants, vastgoedbeheerders, financiële beleggingsadviseurs - en nog veel meer. Studenten brengen een maand door op onze Londense campus.

Geconfronteerd met de ontwikkeling van een multi-professionele omgeving, groeiende internationalisering en steeds complexere persoonlijke activakwesties met betrekking tot zowel belangrijke spelers als vermogensbeheeractiviteiten op dit gebied, heeft ESCP Europe besloten om deze programma's te ontwikkelen tot een echt internationaal curriculum; de enige in zijn soort.

Het programma is volledig gericht op internationale markten. Het wordt meer dan 6 maanden lesgegeven op onze Parijse Campus en onze Londense Campus en omvat een seminar van één week in Genève.

Belangrijkste kenmerken

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad.

Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.

Cursussen worden gegeven in het Engels en de nationale taal van onze respectieve campussen.

Profiel van het MS International Wealth Management

Academische achtergrond:

 • Economie / Financiën 66%,
 • Zakelijk 24%,
 • Wet 7%,
 • Anderen 3%,
 • 14% internationale studenten,
 • 34% vrouwen, 66% mannen

Ruimdenkendheid en diversiteit van de gespecialiseerde meesters:

Gespecialiseerde Masters-studenten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden: ingenieurs, artsen, apothekers, studenten literatuur en rechten, enz.

Ze zijn ontstaan ​​uit 40 nationaliteiten en vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor het uitwisselen en werken in groepen des te verrijkender is.

Sinds zijn oprichting in 1994, de Specialized Master® in Private Banking

Vereisten

 • Houders van een eerste masteropleiding.
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS): met een minimum van 3 jaar beroepservaring
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS) zonder beroepservaring (minder dan 30% toegelaten)

vergoedingen

De kosten voor het academisch jaar 2019/2020 zijn vastgesteld op 19.200 € * (inclusief kosten van het internationale seminar in Genève - vervoer

De kosten worden ook gefactureerd:

 • in één aflevering aan het begin van het academisch jaar
 • ESCP Europe biedt ook de optie voor automatische incasso: in dat geval worden zes maandelijkse termijnen betaald van november tot april.

Aanvragers die een plaats worden aangeboden, moeten hun aanvaarding bevestigen en een niet-restitueerbare aanbetaling van 10% van het collegegeld betalen.

* De uitgaven voor accommodatie en vervoer in Londen zijn niet inbegrepen in het collegegeld.

Opleiding te volgen in:
 • Engels
 • Frans

Zie 22 andere vakken van ESCP Europe Business School »

Laatst bijgewerkt op Juli 20, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
19,200 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020