Gespecialiseerde Master in Business Performance Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Aanvragen voor de 2019 Intake zijn gesloten. Aanvragen voor de 2020-intake gaan van start in oktober 2019.

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad.

Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.

Cursussen worden gegeven in het Engels en de nationale taal van onze respectieve campussen.

leerplan

Het doel van het programma is om degenen met een achtergrond in techniek en wetenschap een opleiding in financieel management te geven. De focus ligt op het beheersen van operationele en financiële managementinstrumenten die worden gebruikt om de strategie te definiëren en de prestaties te verbeteren voor bedrijven en financiële instellingen in Frankrijk en daarbuiten.

Dit full-time curriculum is gespreid over één jaar en is als volgt verdeeld in 3 termen:

 • 2 termen van intensieve cursussen - september tot december; Van januari tot maart. Een internationaal seminar in het buitenland is inbegrepen
 • 1 professionaliseringstermijn van april tot december: een bedrijfsstage van ten minste 4 maanden en een professionele scriptie die mondeling door een commissie wordt verdedigd tussen begin november en medio december van het jaar volgend op de intake in september.

Deelnemers moeten zowel Frans als Engels bekwaam zijn.

Profiel van het MS Business Performance Management

Academische achtergrond:

 • Engineering 26%,

 • Economie / financiën 26%,

 • Zakelijk 23%,

 • Wet 11%,

 • menselijk

 • afzet

 • Life and Health Sciences 4%,

 • 37% internationale studenten,

 • 37% vrouwen, 63% mannen

ESCP Europe's Masters Program verwelkomt aanvragers uit verschillende disciplines die blijk geven van ruimdenkendheid en potentieel:

Masterstudenten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden: ingenieurs, artsen, apothekers, studenten literatuur en rechten, enz.

Ze zijn ontstaan ​​uit 40 nationaliteiten en vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor het uitwisselen en werken in groepen des te verrijkender is.

Sinds de oprichting in 1998 heeft de Specialized Master® in Management Control en Business Performance 400 studenten afgerond die nu deel uitmaken van het ESCP Europe 55.000-leden alumni-netwerk.

Vereisten

 • Houders van een eerste masteropleiding.
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS): met een minimum van 3 jaar beroepservaring
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS) zonder beroepservaring (minder dan 30% toegelaten)

vergoedingen

De kosten voor het academische jaar 2019/2020 bedragen 19.200 € (inclusief kosten van het internationale seminar - transport

De kosten worden ook gefactureerd:

 • in één aflevering aan het begin van het academisch jaar
 • ESCP Europe biedt ook de optie voor automatische incasso: in dat geval worden zes maandelijkse termijnen betaald van november tot april.

Aanvragers aan wie een plaats wordt aangeboden, moeten hun aanvaarding bevestigen en een niet-restitueerbare aanbetaling van 2.000 € betalen voor het collegegeld.

Laatst bijgewerkt op Juli 2019

Over de school

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder