Gespecialiseerde Master in Business Performance Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De aanmeldingen voor de Intake 2020 zijn gesloten. Aanvragen voor de intake voor 2021 openen vanaf oktober 2020.

De ESCP Masters zijn professioneel georiënteerde programma's in specifieke managementgebieden die zijn ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en die leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als reactie op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad.

Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.

Cursussen worden gegeven in het Engels en de nationale taal van onze respectieve campussen.

leerplan

Het doel van het programma is om degenen met een achtergrond in techniek en wetenschap een opleiding in financieel management te geven. De focus ligt op het beheersen van operationele en financiële managementinstrumenten die worden gebruikt om de strategie te definiëren en de prestaties te verbeteren voor bedrijven en financiële instellingen in Frankrijk en daarbuiten.

Dit full-time curriculum is gespreid over één jaar en is als volgt verdeeld in 3 termen:

 • 2 termen van intensieve cursussen - september tot december; Van januari tot maart. Een internationaal seminar in het buitenland is inbegrepen
 • 1 professionaliseringstermijn van april tot december: een bedrijfsstage van ten minste 4 maanden en een professionele scriptie die mondeling door een commissie wordt verdedigd tussen begin november en medio december van het jaar volgend op de intake in september.

Deelnemers moeten zowel Frans als Engels bekwaam zijn.

Profiel van het MS Business Performance Management

Academische achtergrond:

 • Engineering 26%,

 • Economie / financiën 26%,

 • Zakelijk 23%,

 • Wet 11%,

 • Humane & Sociale Wetenschappen 6%,

 • Marketing & communicatie 4%,

 • Life and Health Sciences 4%,

 • 37% internationale studenten,

 • 37% vrouwen, 63% mannen

Het Masters-programma van ESCP verwelkomt aanvragers uit verschillende disciplines die openheid en potentieel tonen:

Masterstudenten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden: ingenieurs, artsen, apothekers, studenten literatuur en rechten, enz.

Ze zijn ontstaan ​​uit 40 nationaliteiten en vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor het uitwisselen en werken in groepen des te verrijkender is.

Sinds de oprichting in 1998 heeft de Specialized Master® in Management Control and Business Performance 400 studenten afgestudeerd die nu deel uitmaken van het ESCP 55.000 leden alumninetwerk.

Vereisten

 • Houders van een eerste masteropleiding.
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS): met een minimum van 3 jaar beroepservaring
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS) zonder beroepservaring (minder dan 30% toegelaten)

vergoedingen

De kosten voor het academiejaar 2020/2021 zijn vastgesteld op 20.000 € (inclusief kosten van het internationale seminarie - vervoer & accommodatie - en de naslagwerken).

De kosten worden ook gefactureerd:

 • in één aflevering aan het begin van het academisch jaar
 • ESCP biedt ook de optie voor automatische incasso: in dat geval worden van november tot april 6 maandelijkse termijnen betaald.

Aanvragers aan wie een plaats wordt aangeboden, moeten hun aanvaarding bevestigen en een niet-restitueerbare aanbetaling van 2.000 € betalen voor het collegegeld.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder