Gespecialiseerde Master in Auditing en Consulting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aanvragen voor de 2019 Intake zijn gesloten. Aanvragen voor de 2020-intake gaan van start in oktober 2019.

De ESCP Europe Masters zijn professioneel gerichte programma's op specifieke managementgebieden ontworpen voor postdoctorale studenten met een duidelijk carrièredoel en leiden tot een specialisatie of dubbele vaardigheid als antwoord op de vraag van bedrijven naar hooggekwalificeerde managers.

Deze Master is een eenjarig full-time academisch programma ontworpen voor studenten met een eerste academische of professionele graad op het gebied van techniek, business, architectuur, geneeskunde, rechten, farmacologie, politieke wetenschappen, kunst of een andere graad.

Het curriculum bestaat uit zes maanden full-time cursussen inclusief een internationaal seminar, gevolgd door een stage van minimaal vier maanden en de afronding van een professionele scriptie die aan het einde van het programma moet worden overgemaakt.

Cursussen worden gegeven in het Engels en de nationale taal van onze respectieve campussen.

Profiel van de MS Auditing en Consulting Class van 2018

Academische achtergrond:

 • Bedrijf: 46%
 • Economie
 • Engineering: 4%
 • Politicologie: 4%
 • Wet: 4%
 • 27% internationale studenten
 • 46% vrouwen, 54% mannen

ESCP Europe's Masters Program verwelkomt aanvragers uit verschillende disciplines die blijk geven van ruimdenkendheid en potentieel:

Masterstudenten komen uit verschillende landen en hebben verschillende achtergronden: ingenieurs, artsen, apothekers, studenten literatuur en rechten, enz.

Ze zijn ontstaan ​​uit 40 nationaliteiten en vormen een groep multiculturele deelnemers, waardoor het uitwisselen en werken in groepen des te verrijkender is.

Sinds de start in 1986 hebben 700 studenten met succes het Auditing and Consulting-programma voltooid en zijn ze toegetreden tot het wereldwijde alumni-netwerk van 55.000 leden van ESCP Europe.

Vereisten

 • Houders van een eerste masteropleiding.
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS): met een minimum van 3 jaar beroepservaring
 • Houders van een bachelordiploma (240 ECTS) zonder beroepservaring (minder dan 30% toegelaten)

vergoedingen

De kosten voor het academische jaar 2019/2020 bedragen 19.200 € (inclusief kosten van het internationale seminar - transport

De kosten worden ook gefactureerd:

 • in een aflevering aan het begin van het academisch jaar,
 • ESCP Europe biedt ook de optie voor automatische incasso: in dat geval worden zes maandelijkse termijnen betaald van november tot april.

Aanvragers aan wie een plaats wordt aangeboden, moeten hun aanvaarding bevestigen en een niet-restitueerbare aanbetaling van 2.000 € betalen voor het collegegeld.

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Parijs , Madrid , Londen , Berlijn , Turijn , Warschau , Beijing , Venetië + 7 Meer Minder