Gespecialiseerd master-kwaliteit veiligheidssituatie & MVO

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bedrijven vandaag de dag geconfronteerd met nieuwe uitdagingen in het licht van de toegenomen concurrentiedruk zowel in Afrika en wereldwijd. Dit houdt in dat managers weten zowel de kapitein van het "dagelijks beheer" van het bedrijf met een hoger niveau van kwaliteit, terwijl de kosten te verlagen en te weten te initiëren en te beheren projecten "beheer - ontwikkeling" gericht op het vergroten discriminerende waarde van hun activiteiten op de middellange en lange termijn.

Met succes beide doelen tegelijk te bereiken, moeten managers natuurlijk weet dat de fundamentele instrumenten en methoden van de directie: accounting - financiën, strategie, marketing, human resource management, ondernemingsrecht en arbeidsrecht, enz. Zij moeten ook de kapitein van het Quality Management en Duurzame Ontwikkeling, waarin de verschillende specialiteiten van het management in een samenhangend systeem integreert. Dit is vooral wetende methoden die de kwaliteit van het beheer te waarborgen door het maken van compatibele sociale, ecologische en economische doelstellingen van dit programma is gericht waarvan de uitvoering gehoorzaamt aan de BMD-systeem en de methodologische opzet gids programma uit te voeren ISO 9001 versie 2008 is alleen of in joint-diploma met Bachelor UQAC beschikbaar. Originaliteit, samenhang en pedagogische structuur hebben verdiend accreditatie Afrikaanse en Malagasi Raad van Hoger Onderwijs (Cames) en het centrum van uitmuntendheid van de UEMOA.

Het duurt vier semesters verdeeld in specialiteiten en het aanbieden van de studenten een rijk en gevarieerd horizon op de ontwikkeling van vaardigheden in het bedrijf en in de nationale en internationale omgeving. Om de Master in Quality Duurzaamheid verkrijgen, voorbij de validatie van de student-eenheden moet een geheugen, en ondersteuning van de pas.

Hoe achtergrond voor de Master

Managers die in de eerste plaats zijn uitgerust met bewezen academische vaardigheden geschikt voor doctorale studies 3e cyclus door middel van onderzoek in de speciale eenheden van andere managers met professionele vaardigheden bewezen kwaliteit duurzame ontwikkeling met een opleiding die leidt tot een kwalificatie en een hoge mate van inzetbaarheid.

DIT PROGRAMMA AANGEBODEN

  • Inkoop: Betere toegang tot hulpbronnen, versterking van de relaties met de leveranciers, de trots van de samenwerking - Commerciële activiteiten: Verbeterde toegang tot kapitaal, winstgevendheid, management control, trots van uw klanten - Operations: de sociale en milieu-impact te verminderen activiteiten, nabuurschap relatie met de lokale verenigingen, beter inzicht in uw bedrijfsactiviteiten - Marketing: Marktontwikkeling, nieuwe en bestaande, het versterken van het imago van merken, product concurrentievoordeel, een beter begrip van de nieuwe verwachtingen van de klant door de nabijheid versterkt marktinformatie - Activa: Veiligheid van de activa, de waardering van uw bedrijf en de winst van de aandeelhouders huidige en / of toekomstige - Instellingen: Invloed en erkenning, betere sociale investeringen en burgers, de ontwikkeling van nieuwe netwerken en communicatiekanalen , reputatie - Management: Top management van risico's, het instellen van juridische compliance (plicht) en meer (CSR is vrijwillig), de strategische ontwikkeling en organisatorische leren (hoe sneller je bent, hoe minder vertraging u inhalen), innovatie - Resources Human: Resourcing, het beheer van de hygiëne en veiligheid, ontwikkeling van menselijk kapitaal, beveiligingspersoneel: Loyalty - aandeelhouders: Fidelity als de immateriële waarde van uw bedrijf zal trots toenemen.

SUBSIDIABILITEIT

In Master 1 Semester 1 (M1S1) moet een HBO diploma als duurzame ontwikkeling, beheer of gelijkwaardig diploma in de Master 1 Semester 2 (M1S2) houden moet een HBO diploma als Development houden duurzaam en het semester 1 Master zijn gevalideerd in de specialiteit of een gelijkwaardig diploma in het veld.

In Master 2 Semester 3 (M2S3) Houd een Bachelor diploma in duurzaamheid en kwaliteit hebben semester 1 en 2 van de Master in de specialiteit of een gelijkwaardig diploma in het veld gevalideerd.

In Master 2 semester 4 (M2S4) Houd een Bachelors graad in kwaliteit en duurzame ontwikkeling, en hebben semester 1 2 of 3 van de Master in de specialiteit of een gelijkwaardig diploma in het veld gevalideerd.

TALEN • Engels • Japans • Chinees • Fulani en Mandinka bedrijf Dit opleidingstraject is bedoeld om te voldoen aan de groeiende behoefte aan kwaliteitsmanagement (kwaliteitsnormen, veiligheid en respect voor het milieu), waargenomen in alle publieke en private organisaties . Het is gericht op: Trein managers in kwaliteit en Duurzame Ontwikkeling, accountants, consultants en experts op het gebied van veiligheid, kwaliteit ... in organisaties, die rekening houden met het menselijke potentieel organisaties.

Laat ze leren innovatieve methodes om hen in staat te stellen de beperkingen van de beperkte budgetten van organisaties passen bij het verbeteren van de integrale kwaliteit van de werking, producten en diensten aan klanten en aan de gebruiker.

Door de speciale trein afgestudeerden aan de Afrikaanse en internationale dimensies van het bedrijfsleven en in staat om de groei van het bedrijf te ondersteunen en om de uitdagingen van de nieuwe digitale en groene economie beheersen.

Voor afgestudeerden van het management functies produceren om hun bedrijf te ondersteunen, maar ook zorgen voor studies van zoekopdrachten in de derde cyclus.

  • Verantwoordelijk QSE Integrated Quality - Quality Manager - Quality Consultant of QSE - Quality Project Managers - Managers MVO-programma
Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Founded in 1996, the African Institute of Management (Institute Africain de Management) is one of the leading West African private business schools. Set in Dakar, the capital of Senegal, IAM is set in ... Lees meer

Founded in 1996, the African Institute of Management (Institute Africain de Management) is one of the leading West African private business schools. Set in Dakar, the capital of Senegal, IAM is set in a unique and life changing learning environment. Over 2,000 students from 28 countries from all over the world populate IAM’s campus ensuring that you will get to meet friends from all over the world, and will broaden your horizons to different cultural, professional and educational perspectives. Lees Minder