Geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma biedt inleidende elementen die historische methoden en onderzoek vaardigheden, diepgaande thematische modules en de mogelijkheid om te ontwerpen en ontwikkelen van een specialist proefschrift verkennen.

De toegangen tot het verleden Module, die in het eerste semester voor alle nieuwe studenten loopt, biedt een leidraad voor de verschillende benaderingen van de studie van de geschiedenis, met inbegrip van geografische schalen van studie en disciplinaire aanpak.

Onderzoek training voor het proefschrift is voorzien in een gespecialiseerde module door middel van een mix van elektronische leeromgeving en face-to-face contact, die de studenten helpt door middel van een scala van onderzoek taken in verband met de ontwikkeling van het proefschrift. Dit leidt tot een Dag van de Conferentie (Independent Study Presentatie), waarin studenten presenteren hun proefschrift plannen en hun ontwikkeling, en het debat thema's in de studie van de geschiedenis met externe luidsprekers.

Tijdens de laatste zomer van studies voltooien studenten een 20.000 woord proefschrift, met specialistische begeleiding

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Lees Minder