General Management (Business Administration) Master of Science (M.Sc.)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

campus

General Management (Business Administration)

Master of Science (M.Sc.)

De cursus General Management met een Master of Science degree is gericht op afgestudeerden van een economische undergraduate of graduate opleiding. Hij kwalificeerde zich voor taken met leidinggevende verantwoordelijkheid in bedrijven en organisaties, evenals op een wetenschappelijke carrière. Het stelt u ook tot een postdoctorale studie.

Met de voltooiing van de PFH geeft je ook een baangarantie: We betalen een deel van je collegegeld terug als u in de standaard periode van studie hebben afgerond, maar hebben binnen negen maanden vond geen passende baan.

uw voordelen

 • Studies met baangarantie
 • Master's degree in slechts drie semesters
 • Keuzes voor individuele studieplanning
 • Op aanvraag tot tien maanden in de projectvennootschap
 • Individuele aandacht in kleine groepen
 • International double degree mogelijk

programma Bedrijfskunde Master in drie semesters in Berlijn en Göttingen

De PFH biedt de drie-semester master's degree in General Management aan de campus van Goettingen en op de Campus Berlijn. Hij is gecertificeerd door de accreditatieorganisatie Zeva en erkend door de staat.

inhoud cursus

In de masteropleiding, kunt u technische focal points wetenschappelijk te verdiepen van de undergraduate studies of een aanvulling op andere prioriteiten. Bovendien, de onderwerpen te verplaatsen corporate governance en boekhouding in het midden. Met individuele coaching, soft skills trainingen en zakelijke cursussen Engels, de studie helpt ook om je persoonlijkheid en persoonlijke vaardigheden te versterken. Daarnaast begeleiden u de begeleiding van onze professoren en de universiteit Career Service bij carrière start. Met zijn talrijke opties in het curriculum van de master-programma biedt maximale vrijheid voor individuele specialisatie op basis van uw carrière doelen. Om het eerste semester twee kiezen uit zes majors.

In de kijker: Theme beheer

Ook kan het algemene thema van de corporate governance zijn gelegen in verschillende versies, afhankelijk van uw carrière doelen. Dit zette de focus ofwel over onderwerpen zoals internationale accounting / boekhouding, waardebepaling, controle en financiering of KMO-georiënteerde onderwerpen zoals ondernemerschap, innovatie management, organisatie en human resources.

Praktisch en onderzoeksprojecten

In de studie worden meer dan drie fasen van het project voorzien waarin je kan ofwel wetenschappelijke taken (onderzoeksprojecten) of concrete projecten in bedrijven besteden. Tijdens de projecten die als individu of groep projecten kunnen worden afgerond, in constant contact met de begeleidende docent en de begeleidende docent. Studenten die kiezen voor projectmatig werken binnen het bedrijf kan verzamelen op deze manier tijdens de studie tot zeven maanden praktijkervaring en sluiten op verzoek van drie maanden Master's thesis direct in het bedrijf.

International double degree

In samenwerking met de Kedge Business School (Bordeaux en Marseille, Frankrijk), Bond University (Gold Coast, Australië), Regent's University (Londen, UK) en het Iona College (New York), heb je ook de optie van een slaan internationale double degree. U besteedt een deel van hun studie in het buitenland en aan het einde van twee masterdiploma's in je zak. Verdere samenwerking voor internationale dubbele graden bereidt de PFH to Watch. Natuurlijk kunt u ook een semester in het buitenland te wonen zonder double degree van een van de PFH partneruniversiteiten of als onderdeel van het Erasmus-programma.

Carrièremogelijkheden

De "Master of Science" in General Management in aanmerking komt voor veeleisende banen in de industrie en de wetenschap. Hij opgewaardeerd van speciaal voor leidinggevende functies in bedrijven en organisaties. Trouwens, staan ​​open voor de kapitein en de wetenschappelijke carrière en promotie. Beheer afgestudeerden van PFH zijn nu over de hele wereld en in verschillende sectoren opereren: als marketing manager in Azië, als controller in een DAX-beursgenoteerde onderneming, als consultant bij een accountantskantoor, als de internationale markten manager bij een auto-groep als handelsmerk specialist in de voedingsmiddelenindustrie als directeur van zijn eigen start-ups of als een business administration professor aan een universiteit.

Graad met baangarantie

Afgestudeerden van het General Management (M.Sc.), bieden wij een baangarantie. In het, de PFH verplicht om 20 procent van het collegegeld terug te betalen, als je het masterprogramma in het algemeen studies hebben afgerond en vond, ondanks zijn eigen initiatief van de universiteit Loopbaan Service na 9 maanden geen passende baan. Als u voor de masteropleiding en een bachelor's degree in General Management of Business Administration aan de PFH gekocht, krijg je terug zelfs 20 procent van de studie geven Bühren, heb je gedaan in de bachelor- en masteropleiding. Deze belofte de PFH moest verlossen in je verhaal slechts 1% van onze afgestudeerden. Omdat onze afgestudeerden zijn in hoge vraag in de economie en hebben meestal voorafgaand aan het afstuderen een vaste verplichtingen contract.

Vereisten en aanvraagprocedures

De voorwaarde voor toelating is een Bachelor diploma of diploma in de economie. Als u minder dan 210 studiepunten in de eerste graad (bijvoorbeeld in bachelor's degree programma met 180 ECTS) hebt gekocht, kunt u dit compenseren met vakgerelateerde bijscholingscursussen in een korte tijd. Een verkorting van de master door professionele ingangen is mogelijk. Toegang is tenslotte een individueel inschrijven.

studies compact

voltooiing

 • Master of Science

credit Points

 • 90 ECTS

accreditatie

 • Central Evaluatie en
 • Accreditation (Zeva)

studieperiode

 • 3 semesters

release dates

 • 1 april

studieplaatsen

 • Göttingen, Berlijn

toegangseisen

 • Diploma of Bachelor diploma of een gelijkwaardig diploma met een economische finaliteit

inschrijven

 • Schriftelijk verzoek, hetzij online applicatie
 • Schriftelijk examen, persoonlijk gesprek

inschrijvingsdeadline

 • Toepassing op elk gewenst moment

aanvraagdocumenten

 • Sollicitatiebrief, aanvraagformulier, CV, college toelating, indien nodig, andere certificaten

collegegeld

 • 700, - Euro per maand. voor studenten die je bachelor hebben doorgegeven aan de PFH
 • 800, - Euro per maand. Master studenten die hun eerste graad aan een andere universiteit hebben behaald
 • 420, - Euro inschrijvingsgeld (eenmalig)
 • 1.000, - EUR examen (eenmalig per cyclus)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

PFH Private University of Applied Sciences, established in 1995, is a state-recognized university that focuses on training and educating future managers and specialists in key technologies. Employabil ... Lees meer

PFH Private University of Applied Sciences, established in 1995, is a state-recognized university that focuses on training and educating future managers and specialists in key technologies. Employability is at the center of all its endeavors. The university’s philosophy is that personal mastery, academic excellence, and practical knowledge and experience are essential to becoming a responsibly-acting professional. This may only be achieved through individual attention combined with theoretically founded and practice-oriented teaching. With career and coaching services as well as individual mentoring embedded into the university’s structure, all study programs are characterized by their practical and economic relevance, their internationality and a pronounced orientation towards careers. Lees Minder
Berlijn , Stade , Göttingen , New York , Londen , Bordeaux , Gouden Kust + 6 Meer Minder