Geavanceerde meester en documentaire fotografie: portret, reportage en auteur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een fotograaf, naast de theoretische en technieken in staat een goed beeld te maken, zeer specifieke kennis van elk van de fotografische genres geacht zodanig willen beschikken. Het is noodzakelijk om te bereiken werken met professionele fotografen en specialisten op elk van de geheimen en bijzonderheden van hetzelfde te ontdekken.

Maar er zijn een aantal van deze genres die het mogelijk maken een fotograaf om een ​​mondiaal perspectief waardoor hij in het beroep hebben, zowel professioneel als persoonlijk. Twee van deze fundamentele genres die een aanvulling en voldoen aan de basis van wat kan en moet weten hoe een fotograaf, portretfotografie zijn de rapportage en de mogelijkheid om een ​​toespraak.

Voor het portret zorgvuldige en zeer professionele technische capaciteit, maar beiden weten wat elk karakter kan krijgen op een afbeelding om uit te leggen wat ze willen laten zien. Het rapport is gekoppeld aan de essentie van de fotografie en de basis van de professionele fotograaf en de sociale functie, die verhalen door middel van beelden vertellen. De controle van zowel disciplines, gecombineerd met de mogelijkheid om dit te doen op persoonlijke wijze en vanuit het oogpunt van zichzelf die foto van de auteur, de basis van een echte fotograaf en laat het bijna elk professionele uitdaging aan.

DOELSTELLINGEN

Deze master heeft als doel dat de studenten al in fotografie begon een proces van specialisatie in de belangrijkste genres, portretfotografie en redactioneel Verslag aan de ene kant, en de documentaire en reportagefotografie door een andere die kan beginnen, samen met de opleiding van het personeel stijl door de Art Photography, kunnen ze dienen als een basis om verder te gaan op zijn eigen professionele carrière of andere specialiteiten uit een veel sterker startpunt te streven.

Te bereiken projecten worden begeleid door de zittingen van de theoretische en conceptuele werk waarin de student wordt geconfronteerd met de echte en de specifieke problemen van elk geslacht in staat zijn om een ​​echt professioneel werk te maken.

Het is een praktisch programma waarin u werkt van professionele opdrachten waar studenten hun eigen beslissingen moeten maken, met de hulp van professionals die met hun ervaring de verkooppunten die bestaan ​​binnen elke sector uit te leggen om hun vaardigheden te ontdekken en het overwinnen van hun beperkingen.

Op deze manier iedere student aan het eind van het programma, hebben een groot aantal foto's die deel uitmaken van een persoonlijke portefeuille, die onder toezicht van de Pedagogische directeur zal gebruiken om hun werk in een professionele omgeving te presenteren afgerond.

Gericht aan

Afgestudeerden en afgestudeerden met ervaring in de fotografie door verdienstelijke academisch curriculum en / of een portfolio die willen technische specialisaties en algemene fotografie te verdiepen. Anders moet de Graad / Fotografie cursus.

Toegang en Degree

Toegang universitair diploma (bachelor of graduaat) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen.

Curriculaire Route

Deze master's degree is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de postdoctorale geavanceerde Fotografie en Documentaire fotografie en Toegepaste Report.

Ontdek de portefeuilles van fotografie!

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder