Geavanceerde Master of Motion Graphics

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

  • Modaliteiten: face-to-face of online (live)
  • Volgende start: 29 juni of 14 oktober 2020 | Duur : 540 uur ( 10 maanden )
  • Inschrijfperiode open

De Motion Graphics Master is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de audiovisuele sector, meer bepaald in VFX en 3D-motion graphics, er is geen voorkennis vereist voor een adequaat gebruik van de Master.

minions, animation, figure

Inhoud van de Motion Graphics Master

De Advanced Master in Motion Graphics zal je in staat stellen om elk type 3D-multimediawerk (video's of afbeeldingen) uit te voeren, zodat je ze later van beweging ("motion") of animatie kunt voorzien.

Dankzij de grafische ontwerpmodule in deze master verwerft de student de nodige kennis om elk ontwerp te kunnen maken dankzij de meest prestigieuze en belangrijke tools van Adobe voor dit soort projecten: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe Indesign . Als je deze tools eenmaal onder de knie hebt, is er geen ontwerp van je verbeelding dat je niet naar een computerscherm kunt brengen.

Anderzijds leren studenten dankzij de module voor montage en postproductie van digitale video (VFX) en motion graphics de belangrijkste software voor audiovisuele postproductie te gebruiken: Adobe Premiere en Adobe After Effects . Adobe Premiere is de meest gebruikte tool voor videobewerking, vanwege de zeer intuïtieve interface en het gebruiksgemak, en de kracht van de filters en overgangen waarmee u video's met hoge kwaliteit en dynamiek kunt bewerken. Het maakt het ook mogelijk om met geluid te werken, omdat het een compleet hulpmiddel is voor digitale videobewerking. Evenzo valt Adobe After Effects op als een applicatie die de vorm heeft van een studio die bedoeld is voor de creatie of toepassing in een compositie, evenals de realisatie van professionele bewegende beelden en speciale effecten, die vanaf de oorsprong in feite uit overlappende lagen bestonden.

Aan deze twee voorgaande modules moeten we de Cinema 4D- module toevoegen, die opvalt door te voldoen aan de professionele behoeften van 3D-modellering, texturering, animatie en rendering. Cinema 4D biedt aanpasbare instellingen die geschikt zijn voor elke branche en op alle vaardigheidsniveaus. Bovendien kunt u dankzij de integratie met Adobe Photoshop of After Effects werken met animaties, scènes en complexe 3D-elementen.

Carrièremogelijkheden

  • Motion grapher / ontwerper 3D
  • Digital Video Technician
  • VFX-specialist
  • Digitale video-editor
  • Post-producer van digitale video
  • Digitale videoverlichting
  • Freelance voor reclamebureaus, televisienetwerken, audiovisuele productiebedrijven

modaliteiten

Persoonlijk of online : je kunt de Motion Graphics Master in Madrid of Sevilla persoonlijk ontvangen of de Motion Graphics Master online doen . De online modaliteit wordt altijd live (live) onderwezen, hoewel op verzoek van de studenten een repository van deze opgenomen lessen wordt bijgehouden. Studenten hebben ook een krachtige en intuïtieve virtuele campus ontwikkeld door Google om dagelijks deel te nemen aan lessen en aan hun eigen training.

prijs

€ 4.450. Krijg 40% KORTING op de totale prijs van je studies als je je registreert om te studeren in de zomer van 2020, door de code "yomequedoencasa" in te voeren. Of 25% KORTING op de getoonde prijs met de code "future design" tijdens het registratieproces dat in oktober start (tijdelijke aanbieding).

financiering

Maximaal 10 maanden. Overleg op het secretariaat.

Universitair masterdiploma beschikbaar voor deze studies

Je hoeft deze optie alleen te kiezen tijdens het inschrijvingsproces en een extra bedrag te betalen om de universiteitskosten van de Madrid Distance University (UDIMA) te dekken.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Lees meer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Lees Minder
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Meer Minder