Geïntegreerde Master in Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Plan Master cursus van de studies in de architectuur van de Portugeestalige Universiteit van Porto volgt de aanbevelingen van het Handvest onderwijs in de architectuur Domain, gezamenlijk programma van de UIA (Handvest voor Architectural Education) en UNESCO.

De Master in Architecture wordt geleid door een hoge wisselwerking tussen praktijk en onderwijs, door middel van: - richtte het onderzoek in de praktijk van het project; - Bouw methoden evenals de verwante disciplines; - Om het project als een synthese van de opgedane kennis en als een centraal element van architect training.

doelstellingen

De architectuur is een interdisciplinair vakgebied dat verschillende onderdelen bestaat: menswetenschappen, sociale en fysieke wetenschappen, technologie en creatieve kunsten. Deze opleiding moet worden beschouwd als de manifestatie van een houding te conceptualiseren, coördineren en uitvoeren van een werk geworteld in de humanistische traditie.

Het voornaamste doel van de cursus is om generalisten architecten in staat om mogelijke tegenstrijdigheden tussen de verschillende eisen, de behoeften van de maatschappij en het milieu en de transformatie van het gebied in al zijn aspecten en geografische kaders op te lossen op te leiden.

Kennis, vaardigheden en competenties te verwerven

De Architecture cursus is bedoeld om studenten te voorzien van een set van vaardigheden verworven op het gebied van actie met betrekking tot de gebouwde omgeving en de ruimtelijke ordening. Daarom is het doel van de Portugeestalige Universiteit van Porto te bereiden professionals in staat om studies, plannen en architectonische ontwerpen voor te bereiden; om het beheer en de richting van de werken te coördineren; te plannen en activiteiten gemeld op het gebied van Architectuur en Stedenbouw te evalueren; en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de theorie, de geschiedenis en de praktijk van de architectuur.

toekomstige studies

De Master in Architecture bestaat uit twee cycli. Studenten die de architectuur cursus af te ronden aan de Portugeestalige universiteit van Porto, de voltooiing van de 2e cyclus, in staat zijn om in te schrijven voor doctorale opleidingen. nog steeds kunnen studenten van andere universiteiten toetreden tot de 2e cyclus (Advanced Architecture Studies) deze cursus in Portugeestalige universiteit van Porto, na het voltooien van de 1ste cyclus (diploma in de architectuur in het algemeen Studies) aan de Universiteit van die vandaan komen.

loopbaanperspectieven

Open professionele activiteiten zijn die met betrekking tot domeinen, kennis en universes op de praktijk van architectuur, stedenbouw, planning en stedelijk beheer, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Dus, op voorwaarde vacatures zijn:

  • beroepspraktijk als architect in liberale regime;
  • Beroepspraktijk als architect in particuliere instellingen en bouwondernemingen;
  • centrale en lokale overheidsdiensten (gemeenten, openbare instellingen en lokale technische bureaus);
  • Wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Un ... Lees meer

At the Universidade Lusófona do Porto (ULP), we believe our school and its courses have many relevant aspects that invite all those who are currently facing these choices, to choose to study at the Universidade Lusófona do Porto. Lees Minder