Geïntegreerde MSc-PhD in Molecular

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Neurowetenschap en hersenonderzoek

De studie van Neuroscience wordt door velen gezien als de ultieme grens van de wetenschap. Het bestaat uit verschillende benaderingen, van de studie van genen tot de studie van neuronen, synapsen, circuits, gedrag en cognitie. Neuroscience in het Weizmann Instituut omvat onderzoek op al deze aspecten. Het instituut heeft een grote en levendige gemeenschap van neurowetenschappers en is wereldwijd een van de toonaangevende centra voor neuraal en hersenonderzoek. Met behulp van een uitgebreid scala aan modellen en geavanceerde technieken, proberen neurowetenschappers bij Weizmann de neuronale functie bij gezondheid en ziekte te begrijpen.

Het Weizmann Instituut biedt dit competitieve geïntegreerde MSc / PhD-programma (Molecular

Het diploma wordt uitgereikt in de Life Sciences.

Over deze track

Het zenuwstelsel ligt ten grondslag aan alles wat menselijk is, inclusief sensatie, beweging, emotie, geheugen en bewustzijn. De moleculaire en cellulaire processen die de vorming van het zenuwstelsel regelen, die essentieel zijn voor de normale functie ervan, evenals de processen die de afbraak en degeneratie van de ziekte bevorderen, bevinden zich aan de grens van de neurowetenschappen. Het Weizmann Institute of Science heeft een grote gemeenschap van moleculen

Minimale academische vereisten

We verwelkomen uitstekende BSc-afgestudeerden uit verschillende disciplines om zich aan te melden voor ons hypermoderne directe PhD-traject in Neural and Brain Sciences. Kandidaten moeten houder zijn van een BSc-graad van een geaccrediteerde lokale of buitenlandse instelling voor hoger onderwijs of een ander certificaat dat door de opleidingscommissie in uw vakgebied als gelijkwaardig wordt beschouwd, met een GPA van 85 (of het equivalent daarvan). Kandidaten van niet-Israëlische universiteiten of instellingen voor hoger onderwijs zijn verplicht om externe evaluatie-examens af te leggen, ter beoordeling van de Board of Studies, waaronder: GRE: zowel algemene tests als tests in het onderwerp dat je zou willen bestuderen. De FGS-code voor GREs is 3398 en scores moeten rechtstreeks vanuit het GRE-testcentrum worden verzonden. TOEFL of IELTS: alleen voor kandidaten wiens moedertaal geen Engels is. Let op: als u wordt gevraagd om een ​​instelling aan te geven als een scorereserver, is het TOFEL-codenummer van het Weizmann Institute of Science C087.

Aanmeldingsprocedure

Een geselecteerd aantal kandidaten wordt uitgenodigd voor een interview op basis van academische prestaties en aanbevelingsbrieven. Eerdere onderzoekservaring is een voordeel, maar niet verplicht. Omdat van de aanvragers van het programma wordt verwacht dat ze uit een zeer diverse achtergronden komen, bestaat de interviewcommissie uit drie tot vier docenten uit verschillende vakgebieden van hersenonderzoek. Het programma is zeer selectief en is beperkt tot een klein aantal studenten.

Deadline voor aanmelding

Aanvragen kunnen worden ingediend tussen 1 oktober en 31 maart. Late aanvragen (dat wil zeggen na de bovengenoemde termijnen) worden alleen in speciale gevallen behandeld. Aanvragen van internationale studenten die vóór 31 december zijn ontvangen, worden in januari behandeld en begin februari worden er interviews gehouden. Definitieve beslissingen worden uiterlijk 28 februari gegeven.

Hoe te solliciteren

Vul een online aanvraagformulier in. Houd er rekening mee dat vanwege enkele technische beperkingen, het formulier identiek is aan ons standaard MSc-aanvraagformulier. Dus, wees alsjeblieft niet gealarmeerd en ga door. Selecteer 'Life Sciences' als het hoofdgebied van studie en 'Brain Sciences' als het studiegebied. Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u een e-mail waarin staat dat de aanvraag is ontvangen. Binnen een paar dagen ontvang je een tweede e-mail met een gebruikers-ID en een wachtwoord, waarmee je toegang hebt tot een online bewakingsservice waarmee je de status van je aanvraag kunt controleren.

leerplan

Raadpleeg de pagina MSc Courses / Rotations Requirments onder Academics.

Laatst bijgewerkt op September 2018

Over de school

The Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates the spirit of inquiry and discovery. Since its establishment in 1958 as the academic arm of the Weizmann Institute of Science responsible for all studen ... Lees meer

The Feinberg Graduate School (FGS) encapsulates the spirit of inquiry and discovery. Since its establishment in 1958 as the academic arm of the Weizmann Institute of Science responsible for all student and postdoctoral affairs, the Feinberg Graduate School has established its reputation as a multidisciplinary center where students strive to reach the highest levels of knowledge and understanding, under the guidance of creative and original researchers in the natural sciences and mathematics. Lees Minder