Franse studies (MA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Presentatie van het programma

Het doel van deze masteropleiding is om studenten een grondige kennis bij te brengen op het gebied van de Franse en Franse taal, literatuur, taalkunde en beschaving. Het diploma omvat ook kennis van het Frans op niveau C2, en maakt het mogelijk om de houder in tussen- of hogere functies aan te werven waar een adequaat gebruik van het Frans en literaire, taalkundige en culturele vaardigheden vereist zijn. De houder van deze master kan ook een doctoraatsopleiding in talen, letteren en humane en sociale wetenschappen aanvragen in alle landen van de Europese Unie.

  • Niveau: Master (MA)
  • Duur: 4 semesters
  • Erkend door de Europese Unie
  • Aantal studiepunten: 120

Wie kan zich aanmelden?

Elke houder van een licentie met kennis van het Frans op niveau C1 (lezen, schrijven, spreken) die tijdens zijn opleiding aan de universiteit ten minste 50 studiepunten Franse studies (literatuur, taalkunde, geschiedenis, beschaving) , LEA, FLE). De training staat vooral open voor studenten die geïnteresseerd zijn in de Franse taal, literatuur, Franse cultuur en beschaving.

  • Start van het programma: september en februari
  • Inschrijfgeld: 3800 euro per studiejaar;
  • Andere kosten: EUR 250 voor aanmelding en toelatingsexamen
  • Aanvraagkosten: 35 EUR

Voor meer informatie over de toepassing en de training kunt u contact opnemen met Dr. Judit Karácsonyi karijudi@yahoo.fr.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The University of Szeged (SZTE) with a history dating back to 1581, is located in the sunniest city of Hungary attracting thousands of young people due to its lively, urban lifestyle and colorful fest ... Lees meer

The University of Szeged (SZTE) with a history dating back to 1581, is located in the sunniest city of Hungary attracting thousands of young people due to its lively, urban lifestyle and colorful festivals. Considering international rankings SZTE usually appears around the outstanding 550th position globally, and in 2020 it was ranked the best Hungarian university (QS). Lees Minder