FlexWeekend Master of Science in Business Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Business Analytics (MSBA) aan de Rady School is een STEM-aangewezen, intensief programma dat u de vaardigheden zal bieden om te slagen in gegevensrijke zakelijke omgevingen. Het programma biedt rigoureuze, praktische training die u voorbereidt op het gebruik van gegevens en analyses om zakelijke kansen te identificeren, zakelijke inzichten te genereren en zakelijke oplossingen te creëren.

Studenten die zijn ingeschreven voor het FlexWeekend MSBA-programma kunnen de graad voltooien in 12 tot 24 maanden, afhankelijk van hun schema. De Rady School biedt ook een voltijds MSBA-programma dat in slechts 11 maanden kan worden voltooid.

Als MSBA-student krijgt u zowel de kwantitatieve vaardigheden om betere besluitvormingsinstrumenten te creëren als de mogelijkheid om teams te beheren en effectief te communiceren met belanghebbenden in elke fase van een analyseproject.

Als u klaar bent om op dit programma in te schrijven, kunt u dit hier doen.

In het MSBA-programma van de Rady School leer je:

  • Gebruik voorspellende analyses en optimalisatie voor gegevensgestuurde besluitvorming in marketing, financiën, management en operaties
  • Verzamel, opschoning, visualiseer en analyseer gegevens
  • Gebruik statistische en optimalisatietools (bijv. R, Shiny, Radiant)
  • Maak en implementeer oplossingen voor bedrijfsanalyse

Carrières in Business Analytics

Succesvolle bedrijven gebruiken gegevens en modellen om betere beslissingen te nemen en concurrentievoordeel te behalen. Grote hoeveelheden gegevens over klanten, leveranciers, operaties en financiële transacties worden verzameld uit verschillende bronnen, vaak beheerd in diverse systemen, door meerdere belanghebbenden. Het omzetten van deze gegevens in inzichten die de besluitvorming kunnen verbeteren, is een belangrijke strategische uitdaging voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren.

Bedrijven zoeken gekwalificeerde professionals die effectief in teams kunnen werken om belangrijke operationele en strategische bedrijfsvragen in te kaderen en gegevens en analyses te gebruiken om de antwoorden te vinden.

leerplan

De MSBA is een door STEM aangewezen opleiding van 50 eenheden. Het curriculum bestaat uit vier kerncursussen van 4 eenheden, twee kerncursussen van 1 eenheid, 32 eenheden uit een reeks keuzevakken, evenals het Business Analytics Capstone-project en een verplichte oriëntatie vooraf.

Vereiste kerncursussen

Keuzevakken

Lijst A (minimaal 20 eenheden vereist):

Lijst B (maximaal 12 eenheden toegestaan):

Capstone Project

Studenten zullen hun capstone-ervaring nastreven als onderdeel van een team om problemen op te lossen waarmee bedrijven worden geconfronteerd. Elk team zal als externe adviseurs werken aan een project om waarde te creëren voor een klantbedrijf.

Prestaties op het capstone-project zullen worden gebruikt als een primaire maatstaf voor het leren van een student in het MSBA-programma. Elke student wordt geëvalueerd op basis van zijn / haar grip op het cursusmateriaal en zijn / haar vermogen om het cursusmateriaal toe te passen op het sluitstukproject. Een goede afronding van het Capstone-project is vereist om het MSBA-diploma te behalen.

Elke student moet slagen voor een uitgebreid examen. Dit onderzoek omvat (i) een formele presentatie van het sluitstukproject, (ii) een schriftelijk rapport en (iii) een individueel mondeling examen. Het capstone-project vereist dat studenten een project voltooien dat een zakelijk probleem voor een echte klant oplost en hun werk documenteren in een geschreven rapport.

Als u klaar bent om op dit programma in te schrijven, kunt u dit hier doen.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Lees meer

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Lees Minder