Financieel beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Financieel beheer


Het doel van de masteropleiding, "Financieel Management" is aan professionele leiders voor te bereiden op het gebied van financieel beheer, met de fundamentele kennis en vaardigheden van financiële mene zhmenta, evenals analytische en leidinggevende kwaliteiten.

&nbsp

Meesters die een opleiding afgerond kader van het programma kunnen uitvoeren van strategische planning en financieel beheer organisatie, om de lopende werkzaamheden van de financiële functies te organiseren, samen te stellen en diverse soorten Financial Reporting analyseren en beheren van cashflow, beoordelen risico's voor bedrijven om het bedrijf te beoordelen en beslissingen in verband met investeringen en het gebruik van eigen en vreemd vermogen te maken.
Afgestudeerden kunnen werken in de belangrijkste posities in de financiële sector instellingen zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, audit-en adviesbureaus, maar ook in de financiële afdelingen van verschillende bedrijven.

&nbsp

De afgifte afdeling: Internationale Personeels-en projectmanagement voor de International Graduate School of Business

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbei ... Lees meer

Over de Universiteit Krasnoyarsk vandaag is bekend over de hele wereld als een van de grootste Rocket and Space Centers in Rusland met fundamentele wetenschap, opleiding van hooggekwalificeerde arbeid energie en industrie. Meer dan 70% van de Russische ruimtevaart voertuigen zijn ontwikkeld en geproduceerd in Krasnoyarsk. Siberische State University Aerospace (SibSAU), opgericht in 1960 als een unieke instelling voor hoger onderwijs waar de theoretische opleiding wordt gecombineerd met de praktijk in hi-tech bedrijven, is momenteel een hedendaags multi-disciplinaire hogere school waar specialisten in een dergelijke high-tech en innovatief sferen als raket en ruimte productie en computerwetenschappen, international business, financiën, management en de geesteswetenschappen zijn opgeleid. SibSAU heeft opgeleid meer dan 20 000 specialisten voor deze jaren. Meer dan 60% van de ingenieurs, wetenschappers en leidinggevend personeel van de basis van ondernemingen - PJSC "ISS vernoemd naar academicus MF Reshetnev" en PJSC "Krasmash State Enterptise" - zijn de afgestudeerden van de Siberische State University Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek. Tegenwoordig SibSAU vernoemd naar academicus MF Reshetnev is het internationaal gerenommeerde wetenschappelijk en educatief centrum, waardoor een hogere school van de branche, marktleider in het werk van krachttraining voor wetenschappelijke organisaties en ondernemingen van de verdediging instantie op het gebied van de "Space Systems". De universiteit zet de tradities van de hogere technische school te combineren theoretische onderwijs en werken in de wetenschap aangestuurd fundamenteel ondernemingen van de ruimte tak, het wordt beschouwd als een van de innovatieve centra van Rusland. De wetenschappelijke prioriteiten van de universiteit zijn "Space Information Systems", "Secluded Manned Space Systems", "Rocket and Space Vehicles Production". In deze gebieden SibSAU neemt de leidende positie in de Russische Federatie, bovendien, in het werk van kracht opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Lees Minder