Studie Master's Programma's op Fiji

Masters Opleidingen op Fiji 2018

Studie in Fiji

Hoger Onderwijs in Fiji

Het hoger onderwijs in Fiji is een uitstekende optie voor veel studenten. De officiële taal van Fiji is Engels, waardoor het een goede keuze voor studenten die een internationale ervaring willen, maar die niet weten van een vreemde taal. Ondanks de Engels taal, wordt de cultuur gevarieerd en studenten uit de hele wereld vinden ze een rijke educatieve ervaring, terwijl in het land.

De Fiji Hoger Onderwijs Commissie biedt deze redenen waarom een ​​internationale student kan ervoor kiezen om het buitenland te studeren in het land:

 

· Kwaliteit van het onderwijs wordt bewaakt door de afkondiging Hoger Onderwijs

· Cursus tarieven zijn concurrerend in vergelijking met andere soortgelijke landen.

· Veel populaire cursus worden aangeboden.

· Onderzoek faciliteiten zijn beschikbaar voor afgestudeerde studenten.

· Universiteit huisvesting is beschikbaar, evenals andere huisvesting keuzes.

· Engels is de belangrijkste taal in grote universiteiten.

· Fiji mensen zijn vriendelijk tegenover bezoekende studenten.

· Studenten hebben de mogelijkheid om te studeren met een enorme mengeling van andere culturen.

 

Populaire Universiteiten in Fiji

Er zijn een aantal opties wat betreft universiteiten. De grootste instelling voor hoger onderwijs in Fiji is Fiji National University. Het is een groot college bestaat uit 33 campussen in het hele land. Er is een staf van meer dan 1.800 leden en inschrijving is boven 20.000 gestegen. Deze universiteit geeft u toegang tot meer dan 30 programma's, waaronder geneeskunde, technologie en landbouw. Er zijn verschillende andere kleinere scholen in het land, en Fiji is een zeer internet-savvy land, zodat studenten kunnen cursussen online bij scholen rond de wereld te nemen.

 

Collegegeld

De kosten voor het collegegeld in Fiji variëren, afhankelijk van het type van graad de student zoekt. In het algemeen de kosten is een beetje hoger voor internationale studenten dan is het voor studenten die in Fiji wonen. Dat gezegd zijnde, de kosten zijn vaak vergelijkbaar met het onderwijs in landen zoals de Verenigde Staten of Canada. Veel studenten kunnen in aanmerking komen voor beurzen van de scholen zelf of van onafhankelijke organisaties. Studenten kunnen ook in aanmerking komen voor een verlaagd tarief als ze beloven te blijven in Fiji en het werken in bepaalde industrieën nodig.

 

In aanmerking te komen voor studie visa

Om in aanmerking te komen voor een Fiji studie visum te krijgen, moeten potentiële studenten volgen de door het departement Fiji van Immigratie eisen. Deze worden toegekend op een geval per geval en er kan een vergoeding worden geëvalueerd. Meer informatie is te vinden op deFJ / index.php / visa "data-CKE-gered-href = " http://www.immigration.gov.fj/index.php/visa "> Fiji Immigratie website.

 

Waarom studeren in Fiji?

Al kunnen er een aantal kosten in verband met internationale studenten die willen het hoger onderwijs in Fiji na te streven, het land heeft een grote reputatie wat betreft kwaliteit van het onderwijs. Bovendien, de diverse cultuur en prachtige omgeving zorgen voor een geweldige sfeer voor het leren, evenals een interessante en dynamische levenservaring.

Over Fiji

Fiji, officieel bekend als "De Republiek Fiji" is een eiland land. Gelegen ten noordoosten van Nieuw-Zeeland, naaste buren van Fiji zijn Vanuatu, Nieuw-Caledonië, Kermadec en de Samoas. De archipel die Fiji bestaat omvat meer dan 330 afzonderlijke eilanden, meer dan 100 van die hebben permanente bewoners, waardoor het land volop aan het strand ruimte. De eilanden zelf wordt gedacht door vele deskundigen dan 100 miljoen jaar geleden hebben gevormd als gevolg van vulkanische activiteit. Echter, vandaag de vulkanen zijn grotendeels slapende. Ondanks zijn eiland cultuur, Fiji is een van de meest ontwikkelde landen in de Stille Zuidzee vanwege de overvloed van natuurlijke rijkdommen en kansen voor het toerisme te bloeien in het gebied.

 

Essentiële feiten over Fiji

· De hoofdstad van Fiji en de grootste stad is Suava.

· De Fijiërs zijn over het algemeen zeer gastvrij naar toeristen en een bezoek aan het land voor werk of school.

· Engeland's koningin (of koning) wordt geschonken de eretitel "Paramount Chief van de Grote Raad van Leiders van Fiji".

· Het land ziet bijna 500.000 toeristen uit de hele wereld elk jaar.

· Fiji is etnisch divers. Terwijl 57 procent van de bevolking is van Melanesische afkomst, 37 procent heeft een Indiase erfgoed en de resterende procent is een smeltkroes van alle culturen.

· Terwijl Fiji heeft 28 luchthavens, maar enkele hebben verharde start-en landingsbanen en kan het verkeer van grotere vliegtuigen te behandelen.

· Het totaal van alle grond in Fiji is kleiner dan de staat New Jersey in de Verenigde Staten.

· Het hoogste punt in Fiji is de 4344 meter hoge Mt. Tomanivi.

· Meer dan driekwart van de 883.000 mensen die bellen Fiji thuis live op het grootste eiland Viti Levu.

· Rondom Fiji is meer dan 4.000 vierkante mijl van de koraalriffen en andere zeedieren. Dit omvat de beroemde Grote Astrolabe Reef.

 

Klimaat

Het klimaat in Fiji is perfect voor degenen die genieten van avonturen in de buitenlucht. De maximale temperatuur gedurende het hele jaar in het algemeen gemiddeld tussen 78 en 86 graden Fahrenheit. Dit maakt Fiji een geweldige plek om de stranden en zwembaden, winter en zomer genieten! Bezoek aan Fiji tussen eind maart tot aan het vroegste deel van december zal in het algemeen bieden u de meest zonnige weer en de warmste temperaturen. November-april is wanneer u het natte seizoen-hoewel dit mooi op zijn eigen manier kan beleven.

 

Valuta

De munteenheid van Fiji is de Fiji dollar, de standaard dollarteken ($) of de afkorting FJ $ wordt gebruikt om het te onderscheiden van andere dollars.Die bekend zijn met de valuta in de Verenigde Staten of Canada vindt Fiji munt gemakkelijk te begrijpen. Elke dollar is verdeeld in 100 cents. Er zijn munten, variërend van 1 cent tot $ 1,00. Rekeningen zijn beschikbaar in $ 2, $ 5, $ 10, $ 20, $ 50 en $ 100. Het grootste deel van de facturen afgedrukt vandaag, met uitzondering van de speciale herdenkingsmunt rekeningen, functie Engelands koningin Elizabeth II.

 

Religie

Vandaag de dag, het christendom is de grootste religie in Fiji met meer dan 55% van de inwoners beoefenen-de meeste van deze zijn Methodist of rooms-katholiek. Maar zelfs vandaag de dag meer dan 33% van de inwoners van Fiji, velen met een Indiase erfgoed praktijk een vorm van hindoe. Het resterende percentage van de inwoners van Fiji praktijk een andere vorm van religie. Het is interessant op te merken dat er relatief grote moslimbevolking in Fiji ook.

Feiten over Fiji

Fiji, officieel de Republiek Fiji, is een eiland land in Melanesië in de Zuid-Pacifische Oceaan. Het land bestaat uit een archipel van meer dan 332 eilanden, waarvan er 110 zijn permanent bewoond, en meer dan 500 eilandjes. Fiji is een van de meest ontwikkelde economieën in de Stille Oceaan eiland rijk te wijten aan een overvloed aan bossen, mineralen en visbestanden. Vandaag de dag, de belangrijkste bronnen van buitenlandse valuta zijn de toeristische industrie en de uitvoer van suiker.

 

Hoofdstad: Suva
Officiële Talen: Engels, Fijan en Fijan Hindi
Overheid: Parlementaire republiek geleid door militairen benoemde regering
Bevolking: 858.038
Bruto Binnenlands Product: $ 4.250 miljard
Valuta: Fijan dollar (FJD)
Tijdzone: (UTC 12)