Faculteit van automatisering en computergebruik

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Afdelingen

  • Automatisering van de productie
  • Computer Sciences and Technologies De afdeling biedt training op de volgende majors:
    • Software en Internet Technology
    • Computersystemen en Technologie
    curriculum studies 'voor de eerste keer in Bulgarije is volledig in overeenstemming met de internationale normen voor de opleiding in de informatica en technologie. CST afdeling regelmatig hun curricula te werken, waardoor de meest recente resultaten op het gebied van informatica en informatietechnologie om onmiddellijk te worden verstrekt aan de studenten. Updaten curricula is gebaseerd op de behoeften van de arbeidsmarkt voor IT-professionals op de meest recente aanbevelingen van de IEEE (World Organisation of Electrical and Electronic Engineers) en ACM (Association for Computing Machinery), en de lopende academische opleidingen van de meest vooraanstaande universiteiten.

  • Elektronische en micro-elektronica Electronic Engineering is een van de meest high-tech en dynamische velden. Het heeft invloed van betekenis en toepassingen in vele andere wetenschappelijke en technische gebieden. Met hun uitgebreide kennis en aanpassingsvermogen "Elektronica" afgestudeerden zijn goed voorbereid voor een succesvolle carrière in de dienstverlening, productie, advies en ontwerp van elektronische componenten en systemen die worden gebruikt in de industrie, geneeskunde, communicatie, computers, enz. Afdeling "Elektronische engineering en Microelectronics" onderhoudt nauwe banden met de industrie en uitgebreide internationale contacten. En toegepast onderzoek in het departement zijn vooral in: Electronic controllers en macht elektronische converters; Moderne technologieën voor het ontwerp van geïntegreerde schakelingen en elektronische systemen, microprocessor-gebaseerde controle, beheer en diagnose-systemen; Medische elektronische apparatuur voor de preventie, diagnose en therapie; Informatie en meetsystemen, industriële besturingen en sensoren. Studenten van de "Electronics" kunnen genieten van de rijke bibliotheek van technische tijdschriften uitgegeven door de wereldwijde organisatie van ingenieurs in de elektronica en elektrotechniek IEEE. Ze kan krijgen via INTERNET aanvullende informatie over de ontwikkelingen in de elektronica en andere wetenschappen. Laboratoria hebben de nieuwste referentie en catalogus literatuur.

  • communicatie techniek De afdeling maakt deel uit van de EE faculteit aan de Technische Universiteit van Varna en is verantwoordelijk voor een speciale opleiding in "Communications Equipment and Technologies" in "Bachelor" en "Master" graden. De afdeling verzorgt trainingen over specifieke onderwerpen, alsmede andere thema's en modules in de EE faculteit, en de Technische Universiteit - Varna. De afdeling heeft laboratoria uitgerust met moderne meetapparatuur op het gebied van communicatie en computers, waarin de docenten en studenten van de opleiding en onderzoek in de volgende gebieden kunnen uitvoeren: de communicatie circuits, radiogolven en radio-lijnen, analoge circuits, antennes en microgolf-apparatuur , metingen in de communicatie, opto-elektronica en optische communicatie, digitale transmissiesystemen, signaalverwerking, schakelen en multiplexing techniek, radio-communicatie-apparatuur, terminals, televisie en video, data en computer communicatie, audio-apparatuur, telecommunicatienetwerken, radio navigatie-instrumenten, radio vinden kabel communicatielijnen; sonar-apparatuur.
Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Lees meer

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Lees Minder