FIFA Master - International Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De FIFA Master - Internationale Master in Management, Rechten en Geesteswetenschappen van de Sport

Georganiseerd door het International Center for Sport Studies (CIES) in samenwerking met drie universiteiten, De Montfort University in Leicester (Engeland), SDA Bocconi School of Management in Milaan (Italië) en de Universiteit van Neuchâtel (Zwitserland), de FIFA Master in Management , Law and Humanities of Sport is opgericht om managementeducatie binnen de sportwereld te bevorderen. Het is uitgegroeid tot een top-graduate-programma dat allround managers ontwikkelt die bestand zijn tegen de steeds complexere sportwereld.

Afbeelding: FIFA Master 18th Edition bij de FIFA thuis verwelkomd door zowel FIFA-president Gianni Infantino als secretaris-generaal Fatma Samoura.


Een uniek programma

De FIFA Master neemt zijn afgestudeerden mee op een unieke reis door drie verschillende Europese landen om sport te studeren. Drie vooraanstaande universiteiten in Engeland, Italië en Zwitserland, die tot de meest sportgerichte landen van Europa behoren, zijn samengekomen om een ​​programma van een jaar te bieden dat academisch onderwijs van topniveau combineert met praktische casestudy's aangevuld met gastsprekers en veldbezoeken. De cursus richt zich op drie belangrijke en onderling gerelateerde aspecten van sport geesteswetenschappen, management en recht. Als het programma met succes is afgerond, krijgen afgestudeerden een gezamenlijk diploma van de drie universiteiten.


Unieke mensen ontwikkelen

De FIFA Master biedt een dynamische internationale omgeving met ongeveer 20 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd in een klasse van ongeveer 30 postgraduates die elk jaar worden geselecteerd. De internationale multidisciplinaire aanpak biedt postdoctorale studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala aan onderwerpen te leren en hun analytische vaardigheden te ontwikkelen om beter om te gaan met de snel veranderende trends in de sportindustrie.


Voor een unieke branche

De FIFA-master biedt een unieke gelegenheid om topfunctionarissen van internationale sportfederaties, clubs, agentschappen en organiserende commissies te ontmoeten, waardoor studenten hun eigen netwerk van contacten kunnen opbouwen - een van de sleutels tot een succesvolle carrière in de sport. Bovenop deze kansen wordt elke afgestudeerde ook lid van de FIFA Master Alumni Association (FMA). De FMA speelt een cruciale rol in het verbinden van alle alumni van de FIFA-meester, het creëren van levenslange banden tussen afgestudeerden.


Criteria voor aanmelding

De FIFA-meester probeert een gevarieerd profiel aan te trekken van aanvragers, zij die een verscheidenheid aan vaardigheden en prestaties vertonen. Dit staat in tegenstelling tot sommige cursussen die zich richten op een standaard kandidaatprofiel. Om de meest stimulerende omgeving mogelijk te maken voor alle postdoctorale studenten, selecteren we bewust een gratis studentenorganisatie, die niet alleen een verscheidenheid aan achtergronden, culturen en nationaliteiten weerspiegelt, maar ook een breed scala aan persoonlijke interesses en professionele ambities.
De gemeenschappelijke kenmerken van onze postdoctorale studenten worden gedemonstreerd door leiderschapspotentieel en een vermogen om te gedijen in een rigoureuze academische omgeving.

Alle potentiële kandidaten moeten:
  • Een volledige academische studie in een bepaald vakgebied hebben gevolgd en met succes een graad hebben behaald op de aanvraagdatum;
  • Een uitstekende beheersing van het Engels, een TOEFL-minimumscore van 100 op internet gebaseerde tests of een minimale IELTS-score van 7,5 (of een vaardigheidsniveau);
  • Heb eerdere werkervaring;
  • Een internationale kijk hebben;
  • Een actief niveau van betrokkenheid / interesse in sport kunnen aantonen (niet alleen als deelnemer, maar ook in het beheer / management van sport);
  • Wees gemotiveerd en vastbesloten om te slagen;
  • Wees flexibel en in staat om de uitdagingen van de cursus aan te gaan;
  • Een uitgebreide algemene kennis en cultuur hebben;
  • Kunnen werken in een groep (groepswerk is een belangrijk onderdeel van de cursus);
  • Aanbevolen maar optioneel: voer de score in van de Graduate Management Admission Test (GMAT) of GRE;
Het niet voldoen aan een van de bovenstaande criteria betekent dat uw aanvraag niet in aanmerking wordt genomen.
FIFA Master - International Master in Management, Law and Humanities of Sport, gerangschikt nummer 1 in Europa 2012, 2013, 2014, 2015, 2017, 2018, door de wereldwijde wereldranglijst van SportBusiness International.
Georganiseerd door CIES in samenwerking met De Montfort University (Verenigd Koninkrijk), SDA Bocconi School of Management (Italië) en de Universiteit van Neuchâtel (Zwitserland).
Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

CIES - International Centre for Sports Studies, is an independent study centre located in Neuchâtel, Switzerland. It was created in 1995 as a joint venture between the Fédération Internationale de Foo ... Lees meer

CIES - International Centre for Sports Studies, is an independent study centre located in Neuchâtel, Switzerland. It was created in 1995 as a joint venture between the Fédération Internationale de Football Association (FIFA), the University of Neuchâtel, the City and State of Neuchatel. Lees Minder
Neuchâtel , Leicester , Milaan + 2 Meer Minder