Executive MasterPlus in Innovation Entrepreneurship

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Ben je op zoek naar een verandering in carrière, of denk je aan promotie? Heb je nu al te veel verplichtingen, maar voel je de behoefte om jezelf te ontwikkelen?

Onze Executive MasterPlus in Innovation Entrepreneurship is misschien wel het antwoord. Een intensief programma waarmee u erkende academische credits of professionele vaardigheden kunt behalen waarnaar uw werkgever op zoek is. U vergroot uw begrip van innovatief ondernemerschap vanuit verschillende perspectieven.

138461_pexels-photo-3862615.jpeg

Innovatief leren

De Executive MasterPlus in Innovation Entrepreneurship is een gemengd programma, bestaande uit negen modules die online of via streaming worden gegeven, plus een laatste sluitstukproject online of op onze campus in Venetië .

Wanneer je je inschrijft voor ons Executive-programma, heb je de mogelijkheid om te kiezen wanneer je wilt deelnemen aan onze webinars of de residentiële activiteiten vanuit een keuze uit data.

U kunt in uw eigen tempo leren, rechtstreeks vanuit huis, via ons innovatieve e-learningplatform. Het laatste sluitstukproject bestaat uit een intensief online project met toonaangevende experts uit de industrie of een meeslepende 5-daagse ervaring in Venetië, waar je deel zult uitmaken van een boeiende reeks gesprekken en workshops met marktleiders.

Omdat wij geloven in ons Executive-programma, kun je studiepunten krijgen die je kunt gebruiken bij het aanvragen van een van onze postdoctorale programma's.

  • Startdatum: 15 september 2020
  • Zijn er aanmeldingsdeadlines? U kunt zich registreren wanneer u maar wilt!
  • Duur van de cursus: 8 tot 12 maanden Parttime - afhankelijk van je tempo
  • Cursussen: Big Data, Analytics & IoT; Technologieën voor het digitale bedrijf; Agile & Lean-methodologieën voor projectmanagement; Digitale marketing en klantervaring; Ondernemerschap in het digitale tijdperk; Kunstmatige intelligentie; Strategie voor digitale transformatie; Blockchain voor managers; Klanten in de digitale organisatie; Capstone Project
  • Waar: afstandsonderwijs en het Capstone-project, online of in Venetië
  • Toegangsvereisten: Geen!
  • Webinardata: deze worden binnenkort bekendgemaakt
  • Prijs: £ 2.330 - met Capstone online; £ 3,261 - met Capstone in aanwezigheid

Leermodules

Big data, analyse en IoT

De cursus presenteert de stand van zaken in hoe organisaties Big Data gebruiken en hoe deze worden opgeslagen, beheerd en gebruikt. Zo zal het Internet of Things worden geïntroduceerd samen met de technologieën en tools die worden gebruikt in Big Data-projecten, zoals sensoren, Hadoop en MapReduce, en hun praktische toepassing.

Technologieën voor het digitale bedrijf

Moderne bedrijven worden mogelijk gemaakt door technologieën die hun zakelijke potentieel op verschillende manieren ontsluiten. Tijdens deze cursus bespreken we de belangrijkste technologische innovaties van onze tijd, zoals AI, IoT, machine learning, en hoe u deze effectief kunt implementeren om uw bedrijf te transformeren.

Agile & Lean-methodologieën voor projectmanagement

In deze cursus introduceren we de agile methodologie en principes, en hoe deze toe te passen om de snelheid te verhogen en de kans op mislukking in projectmanagement te verkleinen. Ook kijken we naar de fasen van succesvol projectmanagement, van initiatie tot afsluiting.

Digitale marketing en klantervaring

In deze cursus leer je over conventionele en innovatieve vormen van communicatie, zoals uitzending en print, ambient marketing en digitale media, waardoor je beter begrijpt hoe je een effectieve digitale marketingstrategie implementeert. De meer traditionele vormen van marketing zullen ook worden opgenomen om een meer afgeronde en uitgebreide marketingstrategie te ontwikkelen.

Ondernemerschap in het digitale tijdperk

Tijdens de cursus leert u waarom bedrijfsmodellen belangrijk zijn en hoe deze moeten worden aangepast aan de moderne digitale omgeving om de groei van uw bedrijf te ondersteunen en een concurrentievoordeel te behalen in een snel veranderende markt.

Kunstmatige intelligentie

Deze cursus is een inleiding tot AI en de toepassing ervan in het bedrijfsleven voor managers. We zullen bespreken hoe we AI kunnen definiëren, hoe AI zo incrementeel is geworden voor sommige bedrijven, en we zullen bekijken hoe AI-systemen leren.

Strategie voor digitale transformatie

In deze cursus leert u over de verschillen tussen traditionele en digitale bedrijfsmodellen, en hoe technologieën uw bedrijf kunnen beïnvloeden en transformeren en tegelijkertijd waarde kunnen vastleggen.

Blockchain voor managers

Tegenwoordig is cryptocurrency het modewoord op de financiële markt. Managers moeten echter een breder begrip en meer belangstelling hebben dan alleen cryptocurrency. In deze cursus leer je de grondbeginselen van blockchain, en hoe deze nieuwe generatie transactionele applicaties gebouwd wordt op vertrouwen en transparantie.

Klanten in de digitale organisatie

De rol van de klant verschuift van zijn traditionele vorm naar iets nieuws, waarbij gebruikers centraal staan in elke bedrijfsstap, proces en implementatie.

Capstone-module

Als onderdeel van ons innovatieve aanbod is onze Executive MasterPlus ontworpen om u een unieke kans te bieden om meer uit uw leertraject te halen. Na het succesvol afronden van de voorgaande modules, neem je deel aan een intensief online project met je collega's en mentoren of aan een intensieve vijfdaagse netwerk- en ervaringslerenmarathon in Venetië .

Als je klaar bent om met ons mee te doen op onze H-Campus in Venetië, dan zal dit evenement meestal doordeweeks plaatsvinden, waar je de kans krijgt om betrokken te zijn bij ervaringslaboratoria en workshops.

Dergelijke evenementen worden twee keer per jaar gehouden, dus u kunt een tijd kiezen die u het beste uitkomt.

U kunt ervoor kiezen om een van de volgende Capstone-modules aan te schaffen:

  • Een intensieve online cursus , met live webinars in streaming, georganiseerd door vooraanstaande professionals uit de industrie, waarin u een echt zakelijk idee of
  • Een meeslepende 5 dagen ervaringsleren , ondergedompeld in de landelijke campus van Venetië, waar je internationale ondernemers, mentoren en academici kunt ontmoeten, in een reeks lezingen en workshops om je ondernemersmentaliteit op te bouwen. Je neemt deel aan groepsactiviteiten om een zakelijk idee uit te testen.

vergoedingen

De Executive MasterPlus in Innovation Entrepreneurship kost £ 2.330 met de optie van het online Capstone Project, anders £ 3.261. De vergoedingen dekken het leermateriaal, de beoordeling, webinars en de woonmodule. Als u zich inschrijft voor het programma met het ervaringsgerichte Capstone-project in Venetië, is de prijs ook inclusief uw accommodatie en lunches in Venetië.

Houd er rekening mee dat als u niet alle kernmodules voltooit, u zich niet kunt inschrijven voor de Capstone-module, noch een certificaat van voltooiing voor het programma kunt behalen.

Admissions

Iedereen die enige werkervaring heeft, kan zich inschrijven voor onze Executive MasterPlus in Innovation Entrepreneurship, je hoeft niet te voldoen aan specifieke academische toelatingseisen en ook is een grondige kennis van het onderwerp vereist. Ons programma is ontworpen om u te helpen bij het navigeren door het onderwerp, terwijl u uw begrip verdiept en een reflectieve benadering verbetert bij het oefenen van wat u hebt geleerd.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

We are the innovation platform that supports the creation of new business models and the transformation and education of young people and companies using a digital approach. Established in 2005, we ha ... Lees meer

We are the innovation platform that supports the creation of new business models and the transformation and education of young people and companies using a digital approach. Established in 2005, we have been the first in the world to adopt a model that brings together investments, business consultancy and digitally augmented educational programs all into one place and now we are the most important innovation center in Europe. Lees Minder