Executive Master of Public Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wereldleiders voorbereiden op een wereldwijde gemeenschap

Maxwell's executive degree-programma's helpen midcarrièreprofessionals om gaten in hun vaardigheden of kennis te vullen, zich voor te bereiden op toekomstige management- en beleidsuitdagingen, hun begrip van kritieke mondiale problemen te verdiepen of hun carrièreplannen te heroriënteren.

Onze programma's zijn flexibel van opzet, waardoor studenten de graad kunnen afronden volgens hun planningen, op fulltime of parttime basis. We bieden programma's aan in Syracuse, Washington, DC en online.


Executive Master of Public Administration (EMPA) Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Universiteit van Syracuse

Ons EMPA-programma helpt midcarrière professionals in de publieke sector hun leiderschapskwaliteiten aanscherpen om hun carrière te bevorderen.

De Executive Master of Public Administration (EMPA) bereidt managers van openbare diensten voor om de volgende stap te zetten in toonaangevende organisaties in de publieke, non-profit-, NGO- en privésector. Ervaren midcarrièreprofessionals met zeven jaar of meer ervaring zoeken ons programma om lacunes in hun vaardigheden of kennis op te vullen, zich voor te bereiden op toekomstige management- en beleidsuitdagingen of hun carrièreplannen opnieuw te focussen.

Flexibel en geïndividualiseerd on-campus-programma

De 30-credit, op de campus EMPA kan full-time worden voltooid in een kalenderjaar, of op een part-time basis volgens het schema en de loopbaan eisen van de student. Het flexibele masterformat, met drie kerncursussen en zeven keuzevakken, stelt de mid-career student in staat om het curriculum aan te passen aan hun professionele en organisatorische behoeften. Studenten kunnen maximaal vier afstudeercursussen selecteren uit andere afdelingen binnen Maxwell of zelfs andere scholen aan de Universiteit van Syracuse.

Diverse studenten en perspectieven

De mate trekt midcareer professionals uit de hele wereld aan. Internationale studenten zijn goed voor ongeveer de helft van onze studenten en komen uit 20 verschillende landen, wat bijdraagt ​​aan een spannende en unieke leeromgeving.

Coursework nodigt studenten uit om onderwerpen te onderzoeken vanuit vergelijkende en interdisciplinaire perspectieven.

Plekken om te studeren

Studenten kiezen een studiegebied afhankelijk van je carrièredoelen.

Milieubeleid en administratie
Internationaal en nationaal veiligheidsbeleid
Internationale ontwikkeling
Beheer van openbare en non-profitorganisaties
Sociaal beleid
Financiële analyses en beheer door de staat en de lokale overheid
Technologie en informatiebeheer

Gespecialiseerde focus door middel van certificaten van geavanceerde studie

Naast de EMPA-graad kunnen studenten op de campus hun leerervaring verbeteren door tegelijkertijd een 12-credit Certificate of Advanced Study (CAS) te behalen op een gespecialiseerd gebied. Certificaten zijn onder meer:

Conflictoplossing
E-government management en leiderschap
Milieubeslissingen nemen *
Health Services Management en beleid
Leiderschap van internationale en niet-gouvernementele organisaties
Reconstructie na conflicten
Publieke administratie
Openbaar infrastructuurbeheer en leiderschap *
Beveiligingsstudies
* 15-credit CAS

Executive Master of International Relations (EMIR)
Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Universiteit van Syracuse

De Executive Master of International Relations (EMIR) richt zich op de wereldmarkt en bereidt professionals met zeven of meer jaar ervaring voor op de volgende stap in hun loopbaan en voor de complexe uitdagingen en kansen waarmee internationale managers te maken hebben.

Het interdisciplinaire programma trekt uiteenlopende professionals aan, variërend van NGO's, ministeries van de overheid, federale agentschappen en een verscheidenheid aan non-profitorganisaties en organisaties uit de private sector. Studenten kunnen de 30-credits EMIR-opleiding voltijds voltooien in één kalenderjaar of op parttime basis om aan hun planning en carrière-eisen te voldoen. Als onderdeel van de opleiding kiezen studenten een carrièrepad, regionale focus en keuzevakken.

Loopbaan

De mate trekt professionals aan die ervaring willen opdoen in een van de zes carrièrepaden:

Buitenlands beleid
Wereldwijd ontwikkelingsbeleid
Wereldmarkten
Wereldwijde beveiliging
Onderhandelingen en conflictoplossing
Transnationale organisaties en leiderschap.

Regionale focus

Daarnaast is een regionale focus in een van de vijf geografische regio's vereist:
Afrika
Azië
Europa
Latijns Amerika
Het Midden-Oosten

Gespecialiseerde focus door middel van certificaten van geavanceerde studie

Samen met de EMIR-graad kunnen studenten op de campus hun leerervaring verbeteren door tegelijkertijd een 12-credit Certificate of Advanced Study (CAS) te behalen op een gespecialiseerd gebied. Certificaten zijn onder meer:

Conflictoplossing
E-government management en leiderschap
Milieubeslissingen nemen *
Health Services Management en beleid
Leiderschap van internationale en niet-gouvernementele organisaties
Reconstructie na conflicten
Publieke administratie
Openbaar infrastructuurbeheer en leiderschap *
Beveiligingsstudies
* 15-credit CAS

Executive Master of International Relations in Washington, DC (EMIR in DC)
Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Universiteit van Syracuse

De eerste uitvoerende graad in internationale betrekkingen aangeboden door een grote onderzoeksuniversiteit in samenwerking met een toonaangevende wereldwijde denktank

De Executive Master of International Relations in Washington, DC (EMIR in DC), aangeboden in samenwerking met het Centrum voor Strategische en Internationale Studies (CSIS), is bedoeld voor midcarrièreprofessionals die hun carrière willen bevorderen en hun kennis van kritisch globaal onderzoek willen verdiepen. kwesties.

Gebruikmakend van de sterke punten van zowel de Maxwell School als CSIS, is dit unieke masterprogramma een ongeëvenaarde mogelijkheid om te leren van geleerden in een vooraanstaande internationale beleidsdenktank, terwijl ze een diploma behalen van een topschool voor graduaateducatie in publieke aangelegenheden.

Flexibel formaat ontworpen voor drukke professionals

Ons EMIR in DC-programma biedt midcarrière-studenten een 30-punten (10-cursus) curriculum dat in slechts 18 maanden in deeltijd kan worden voltooid. Ons programma biedt veeleisende planningen door het aanbieden van avondcolleges en korte intensieve sessies.

Het EMIR in DC-programma integreert kerncursussen met loopbaanvereisten, regionaal gerichte seminars en keuzevakken om een ​​solide, maar toch dynamische en flexibele basis te bieden, om aspirant-leiders te voorzien van de vaardigheden en het wereldwijde perspectief die nodig zijn voor loopbaanontwikkeling.

Vaardigheid en op ervaring gebaseerd curriculum

Onze cursussen combineren praktische kennis, case studies en simulaties met academisch onderzoek en professionele vaardigheidsopbouw.

Een combinatie van academische excellentie en praktijkervaring

Naast een stevige academische basis biedt het programma kansen om samen met leidende beleidsdeskundigen te werken aan persoonlijk onderzoek en beleidsaanbevelingen, en om professionele training te ontvangen gericht op vooruitgang in de overheids-, zakelijke en non-profitsector.

Gezien de complexiteit van de huidige mondiale omgeving, is het belangrijker dan ooit om een ​​interdisciplinair inzicht te hebben in de uitdagingen waarmee de internationale gemeenschap wordt geconfronteerd. Met dit programma kunnen professionals deze informatie begrijpen terwijl ze innovatief denken toepassen op praktijkscenario's.

Distinguished faculty and scholars voor een sectoroverschrijdend onderwijs

Studenten werken nauw samen met Syracuse en de in Washington gevestigde Maxwell-faculteit, evenals met vooraanstaande geleerden en fellows uit CSIS. Deze combinatie van leren van academici aan een onderzoeksintensieve universiteit en van practitioner-geleerden die op hoog niveau hebben gewerkt in de overheid, non-profit en private sectoren, biedt een rijk raamwerk dat theorie en praktijk overbrugt en specifiek is afgestemd op de behoeften en doelen van de midcareer student.

Ongekende leeromgeving

Ons EMIR in DC-programma biedt een uniek laboratorium om internationale relaties uit de eerste hand te observeren en te bestuderen. CSIS staat erom bekend beleidsmakers te informeren en cruciale debatten over buitenlands beleid over de hele wereld vorm te geven.

Het Centrum organiseert jaarlijks meer dan 500 openbare evenementen en verwelkomt de wereldleiders en topmensen in internationale veiligheid, inclusief buitenlandse kabinetsministers, staatshoofden, vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, journalisten en bedrijfsleiders.

Studenten hebben de mogelijkheid om verder te integreren in het leven op CSIS door middel van een meeslepend capstone-project. De sluitsteen geeft studenten de kans om een ​​inhoudelijk beleidsonderzoeksproject te voltooien dat is ingebed in een van de thematische of regionale programma's bij CSIS. Als onderdeel van deze ervaring nemen studenten workshops die zijn ontworpen om professionele vaardigheden aan te scherpen en om te netwerken met praktijkmensen en beleidsmakers op het hoogste niveau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, ... Lees meer

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, and international relations. It includes America’s leading graduate school of public affairs, offering highly regarded professional degrees alongside advanced scholarly degrees in the social sciences; and it is home to undergraduate programs across the full spectrum of social sciences. Lees Minder